Yurtdışı kararı

shinox

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2011
2.115
972
163
Kızlar eşim yurtdışında çalışıyor ve bizi de yanina almak istiyor.ben 3.hamileyim.Ailemden ,çevremden uzaklaşıp başka bir ülkede yaşayamam diye endişeliyim ama diğer taraftan çocuklar için daha mı iyi olur diye düşünüyorum.yurtdışına yerleşmiş olan hanımlar oralarda yaşamak zor mu?

29 yaşında evlenip Almanya'ya geldim buraya adapte olarak yaşamımı sürdürüyorum... Sen eğer gelip te bütün gün evde oturacaksan dil öğrenmek için kafa patlatmayıp her işin için(misal doktor) ona buna yalvaracaksan iki kelime konuşabilmek için heryerde bi türk arayacaksan gelme derim Kahrolur depresyona girersin... Yok ben azimli ve güçlüyüm yepyeni bi dünyaya açılabilirim diyorsan git çünkü çocuklar için gerçekten iyi olur

Kızlar eşim yurtdışında çalışıyor ve bizi de yanina almak istiyor.ben 3.hamileyim.Ailemden ,çevremden uzaklaşıp başka bir ülkede yaşayamam diye endişeliyim ama diğer taraftan çocuklar için daha mı iyi olur diye düşünüyorum.yurtdışına yerleşmiş olan hanımlar oralarda yaşamak zor mu?
Ben yurt dışındaym gayette memnunum

Hangi ülkeye gideceksin

bence eşinin yanında olmalsın herşeyden önce. ama dil öğrenmeye de açık olman lazım

Back
X