Ben inanıyorumBilim kurulu üyelerinin aramızda olduğunu sanmıyorum.
AlmanyaEğitim için nereye gitmek istiyordu?
Evet ama gitme konusunda ısrarcıYurtdisi daha tehlikeli kuzum
Ben virus olsam almanyaya girmemEvet ama gitme konusunda ısrarcı
Almanya
valla benim çok yakın bi arkadaşım yüksek lisans için almanyaya önümüzdeki ay başvurular açılınca başvurular, eylülde de okul açılıyomuş.Almanya
Almanya’ya gitmek istiyor , keşke dediğiniz gibi Ağustos ayında biraz olsun normale dönse herşeyNe egitimi alacak, hangi ulke? Ben yurtdisinda doktora yapiyorum ve duydugum kadariyla agustos ayinda yeni donem gelecek, sadece 14 gun karantinada kalacaklar. Esim de ben de ilac sektorundeyiz esim COVID-19 grubunu yonetiyor ve size sunu diyebilirim ki kisa vadede gececek bir problem degil bu, zaten kumulatif bagisiklik olustuktan sonra da agir gecen bir kis hastaligi olarak hayatina devam edecek (domuz gribi gibi). O yuzden virus ile yasamayi ogrenmek durumundayiz. Universite kapsaminda bir egitim alacaksa okulu karantina ayarlamasini yapar gittigi takdirde, benim universitem dahil cogu universite lokal ogrencileri evine gonderip en az 3 blok yurdu bosaltti yeni gelecek ogrencilere karantina yeri olarak tutuyor.
İnşlh başvurular yeniden açılırvalla benim çok yakın bi arkadaşım yüksek lisans için almanyaya önümüzdeki ay başvurular açılınca başvurular, eylülde de okul açılıyomuş.
okullara mail atsın az çok bellidir takvimleri.İnşlh başvurular yeniden açılır
Atmış , belirsiz onlarda pek bişey diyemiyor ,ama zaten yurtdışından uçuşlar yapılıyor da bizim çıkış ve işlem biroları kapalıokullara mail atsın az çok bellidir takvimleri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?