• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yurtdışı :/

ASENK

kendimi durduracak değilimmm!!
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2013
1.668
2.309
448
kızlar merhaba bir şey danışmak istiyorum size.Pazartesi nişanlımla birlikte yurtdışı turuna katılmıştık ona gidicez.vize çek vizesi aldık.benim vizem geldi ancak nişanlımın hala sonuçlanmadı çok korkuyorum ne olmuş olabilir günlerdir stres içindeyim daha valizimi bile toplamadım :( nişanlım memur bu arada.bu konuda tecrübeli birileri var mı aranızda???

merhaba, çek vizesini bilmiyorum ama benim letonya vizem de seyahatten 2 gün önce çıkmıştı.
O duyguyu iyi biliyorum insan kendisini tatil moduna sokamıyor ya bir sorun olduysa ve gidemezsem diye.
İsterseniz konsolosluğu arayıp sormayı deneyin. Eğer başvuruyu tur şirketi yapmışsa onları da arayın. İnşallah sorun çıkmaz. Pazartesi uçak kaçta?

canım çek vizesinin ne zaman çıkacağı belli olmaz
hemen de çıkabilir biraz geç te sürebilir
ordaki yabancılar polisyle ilgili bi durum bu
konsolsluğu ara sor ama hemen açmayabiliyolar

ama siz kısa dönem vizesi alıyosunuz umarım sorun yaşamazsınız

Son düzenleme:
kızlar merhaba bir şey danışmak istiyorum size.Pazartesi nişanlımla birlikte yurtdışı turuna katılmıştık ona gidicez.vize çek vizesi aldık.benim vizem geldi ancak nişanlımın hala sonuçlanmadı çok korkuyorum ne olmuş olabilir günlerdir stres içindeyim daha valizimi bile toplamadım :( nişanlım memur bu arada.bu konuda tecrübeli birileri var mı aranızda???

Aracı şirketle mi aldınız yoksa direk kendiniz mi başvurdunuz?

Aracı şirketse biranönce arayıp sorun. Haftasonu çalışmıyor olabilirler ve bu durumda ne zaman alabileceksiniz?
Sanırım onay verildiyse ve basıldıysa cumartesi de alabiliyormuşsunuz ama gene de bir öğrenmenin yolunu bulmaya çalışın.

kızlar sabahtan beri aramadğıım yer kalmadı aracı şirketle halletmeye çalışıyorduk.bir de aksilik konsolosluk bugün 2ye kadar çalışıyormuş.her şey muallak şuan pasaportunuzu havalanına getircez dediler uçak 12de.çıkmassa artık tek başıma giderim ben sevgilim eve döner töbe yaa:14::14:

kızlar sabahtan beri aramadğıım yer kalmadı aracı şirketle halletmeye çalışıyorduk.bir de aksilik konsolosluk bugün 2ye kadar çalışıyormuş.her şey muallak şuan pasaportunuzu havalanına getircez dediler uçak 12de.çıkmassa artık tek başıma giderim ben sevgilim eve döner töbe yaa:14::14:

Hangi tur? Şöyle kalaylı bir şikayeti hakeder o zaman. Hoş bu kadar sıkıntıdan sonra iç soğutmaz ama.

Ne yaptınız çok merak ettim? Umarım her şey hallolmuştur.

Back
X