- 6 Ağustos 2014
- 8.401
- 7.128
- 163
- Konu Sahibi breakingbadd
-
Ben de öyle düşünüyorum ama annem şuanki svegilimden hoşlanmıyor gidersem ters teper mi.sevgilini ve anneni bir yana bırakıp şu sorunun cevabını ver. sen ne istiyorsun; bu hayattan ne bekliyorsun, hayallerin neler? O garanti bu garanti o onu istiyor bu bunu istiyor deme kalbinden geçen yolda ilerler
Evet ama annemde kpss diye tutturdu kazanamasam çok daha rahat karar verirdim.Kesinlikle Yurt disi türkiyede her Zaman is bulabilirsin
Kesinlikle yurtdışı.
Ben de böyle düşünüyorum ama annem gidersem geri gelmeyecekmişim gibi kendini şartladı duygu sömürüsü durumunda şu an...bölümün gayet güzel neden bir sene yurtdışı deneyip ona göre karar vermiyorsun. farklı kültür şehir hayat tarzı güzeldir hele de norveç gibi muhteşem tabiaatı olan bir ülkede neden bir 1 sene kendini denemeyesin. ama ülkenden ayrılık aileden ayrılık seni zamanla yıpratabilir.
Ben de öyle düşünüyorum ama annem şuanki svegilimden hoşlanmıyor gidersem ters teper mi.
Evet ama annemde kpss diye tutturdu kazanamasam çok daha rahat karar verirdim.
Ya ben ikisine de sıcağım ama sevgilimi düşününce taşınmak ağır basıyor hiç görüşemiyoruz çünkü.Ben olsam giderdim. Devletin de garantisi yok artık, yeni düzenlemelere gidiliyor. Bu ülkede ne zaman ne olacağı belli değil. Hem yurt dışı tecrübesiyle Türkiye'de istediğin zaman iş bulabilirsiniz. İş açısından durum böyle ama sizin ne istediğiniz önemli olan.
Hayır ama çok garanti 1derece,baya garanti.Bu arada kpssyi kazandım derken, atandınız mı şu an memur musunuz?
Ben de böyle düşünüyorum ama annem gidersem geri gelmeyecekmişim gibi kendini şartladı duygu sömürüsü durumunda şu an...
Öyle yapacağım sanırım ama annemi de kırmak istemiyorum..şimdi gitme fırsatın varken burda kalıcaksın sonra gitme frsatın olmayacak gitmeye çalışacaksın bence vakit kaybetmeden gitmelisin oranın yaşam koşulları buraya göre çok daha iyi olmadı zaten gelirsin Türkiyede her türlü iş bulursun
Hayır ama çok garanti 1derece,baya garanti.
Aynen yahu doğuya tayinim çıkmış gbi bir hava var şu an evde.Anneler annelerimiz... Duygusal yaklaşmamayı deneyin ne olur. Türkiye'nin hali ortada..
Aynen yahu doğuya tayinim çıkmış gbi bir hava var şu an evde.
Norveçte gireceğim yer sözleşmeli çalışıyor canım en az 2sene devamlılık şartı var.Puan 2 sene geçerli olacak. Dedikleri gibi neden bir denemiyorsunuz? Olmazsa geri dönüp tercih yapıp atanırsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?