Yurtdışımı,devletmi? Arada kaldımm.

valla bi ben şaşırdım sanırım bunu sormanıza.
Norveç bu be, Norveç boru mu?

ahhhh ahh bu fırsatlar insana her zaman çıkmaz. yapmayın Allah aşkına. medeniyetin, özgürlüğün, insanlığın merkezi oralar ya. gidin, görün, asgari ücretine bile tav olur insan.
yani zaten sanmam rezil şartlar sunduklarını, en kötü orta halli bir işte çalışacaksınız.
erkek arkadaşınızı da geçin. bir daha ne zaman size "haydi Norveç e gel" diyen olacak ki?
evlilik, çocuk filan geçiyor yıllar bu fırsatları değerlendirmek lazım.

hem maşallahınız var, derece yapmışsınız, 2-3 ya da bilmem kaç yıl sonra geldiğinizde de (ki ben oralara gidip te ülkemizde yaşamayı becerebilenlere hayranım) üç aşağı beş yukarı aynı puanı alırsınız.
gidin ya, gidin ve yazın oraları lütfen...
Allah beraberinizde olsun.

İkisi de güzelmiş.
ama Norveç'te iş garantin varsa orayı tecrübe etmen sana bir çok şey katar.
geldikten sonra belki şartları çok daha iyi bir yerde çalışabilirsin.

Açıkçası sevgilimin rolü büyük,çünkü onunla kalacağım..

bence hiiç durmayın imkan da çıkmış... ben de okulun bitmesiini bekliyorum gitmek için... sevgilimle ingilizce çalışıyoruz hep :)
Yabancı dil çok önemli bool bol çalış.

annenle senin düşünme yeteneğin bir değil o garanticidir devlet der kaldı ki devlette ne yapacaksın allah aşkına ayşe teyze fatma teyze gelecek boğazına sahip çıkmayacak ondan sonra hadi beni zayıflat :)) boşver hiç düşünmeye bile gerek yok norveç oldu diye demiyorum ama yurtdışı her daim iyidir git ufkunu genişlet sonra gel muayenehane aç paranın anasını ağlat ) memur olacaksın bir ileri iki geri anca maaşını alırsın zamanında gerçi orda da alırsın her türlü bunu sıkıntı bile yapma :)

Norveçe gidiyorum zaten canım uçak biletimi bile aldım.

Hic dusunme direkt norvec

Devlette her zaman calisabilirsin alacagin uc kurus, once bi yurt disini dene. Tutunamazsan donersin yine kpss yaparsin

Boyle bir soruyu dusunmene bile sasirdim, kesinlikle Norvec derim.

Orda bekleyen bir sevgilin olsa da olmasa da gitmelisin, devlet kacmiyor ya.

Devlet kaçmıyor diyenler, devlet kaçıyor. Yarın ne olacağı belirsiz.
Artık çok daha fazla torpil dönecek. Durumlar vahimleşecek gibi görünüyor.
Bence devlete girebilmek çok büyük bir lüks artık.
Milyonlarca insan bunun için uğraşıyor.

Norveç fırsatı da çok güzel görünüyor ama. Zor bir karar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…