- 6 Ağustos 2014
- 8.401
- 7.128
- 163
- Konu Sahibi breakingbadd
-
kendi sıralamamda 3.yüm canım,benim garanti olmam tamamen ineklikten.Nasıl garanti?
Devlet dairesinde işe başlamanın en garanti yolu torpilden geçer
kaç puan aldınkendi sıralamamda 3.yüm canım,benim garanti olmam tamamen ineklikten.
Maşallah o zaman size =) Ben de günahınızı alangiller olarak af dilerimkendi sıralamamda 3.yüm canım,benim garanti olmam tamamen ineklikten.
Ne demek canım ülkemizin hali insanı böyle düşünmeye itiyor.Maşallah o zaman size =) Ben de günahınızı alangiller olarak af dilerim
Canım benim istediğim yer baya merkez olduğu için kasmak zorunda kaldım maalesef.diyetisyenler çok düşük puanla atanabiliyorlar o yüzden 70 alsan garanti atanırsın o bölümde hatta 65 40 la bile atanan var. kendin için git gideceksen kimse için değil hele bir erkek için aileni dinlemeyip hayatta gitme
Hayır ama haftanın 3-4 günü beraberiz.baya da yüksek almışsın
buradaki maaşın yüksek olacaksa iyice düşün
annenle birlikte mi oturuyosunuz siz
o yüzden mi istemiyo gitmeni
zaten sanırım gideceğim canım.bende yurt dışı diyenlerdenim...annen şimdi duygusal davranıyor ama zamanla alışır....zamanın da bende çokta iyi bir kurumda iş imkanım oldu ama annem şehir dışında diye izin vermedi sonra yurt dışına dil eğitimi için gitmek istedim onada izin vermedi şimdi çok pişmanım keşke elime geçen fırsatları değerlendirseymişim annemi tabiki çok seviyorum ama hayat benim hayatımdı belki nasip böyleydi yinede pişmanım....umarım sende pişman olmazsın...
Hepsi aynı...Başvuru yaparken haberi vardı yeni söylemişim gibi davranıyor..
Evet ya vicdanıma oynuyor.Aynı annem, herşeyi anlatırım tek tek sonra iş olur ciddiye biner sanarsın uzaydan gelmiş hiç bişeyden haberi yok, bide bakmışsın kötü evlatsın.
öyle olacak sanırım,umarım pişmam olmam.:)Şu saatten sonra kesinlikle yurtdışı.
Sevgilimi görmek için gidiyordum norveçe gerçekten çok güzel bir yer türkiyeden çok farklı.Aynen sevgilimi kıskanıyordum,şimdi burnunun dibince olabilirim.Aa Norveç mi :)
Norveç,İsveç,Danimarka,Finlandiya...
Bunlar hep gezip görmek istediğim,uzun süre kalmak istediğim yerler.
Bence kesinlikle gidin.Anneniz de alışır zaten şimdi ayrı kalmak istemediği için öyle diyodur.Sevgiliniz de varmış hem sizin için de çok iyi olur :)
belli değilorda ne kadar maaş alacaksın mesela?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?