Ay şaka gibi Bu nasıl bir dil nasıl bir uslupsuzluk nasıl bir terbiyesizlik. Bir çok insan var çevremde tanışıp yurtdışına yerleşen aynı bu şekilde yok hizmetçi arayacakmış yok bilmem ne bilmem ne. Çok yakışıklı diye evlenmiycem herhalde. Tanışıcam görüşeceğim belki anlaşamayancağım uyuşamıycaz olmayacak. yok organ mafyası bilmem ne sanki yarın gidiyorum ne saçma sapan yorumunuz var ya bu nasıl bir kin bu nasıl bir öfke bu kadar boş bir insansınız. Bu şekilde ulucan ilerlediğini nereden biliyorsunuz. O kadar emin ve kesin konuşabiliyorsunuz.Koca ülkede iş bulamadı konusuna gelince adam Türk biriyle evlenmek istemiyoKoca ülkede iş bulamadı konusuna gelince adam Türk biriyle evlenmek istiyır. Orası da hani yurtdışı ya belki bulamamış olabil. Eminim sen hayatta çok boş bir insandırsın gerçekten yoksa bir insan bu kadar böyle nefret dolu bir şey yazmaz ya da aynı şekilde yurtdışına gittin böyle bir duruma düştün.
Kötü söz sahibine aittir terbiyesizlik size yakışır bana değil sizde kalmaya devam etsin
30 yaşında kadının yurtdışından birinin fotoğrafını gösterdiler yakışıklı geldi evleneyimmi demesi çok mantıklı bunu eleştirmek mi şaka gibi
Tekrar soruyorum siz nerede büyüdünüz bu yaşa kadar nasıl geldiniz
Herif başka ülkeye fotoğraf yolluyor bana karı bulun diye, buraya tatile geldiğinde tanışıp aşık olup anlaşıp evlenme kararı almıyor, şu aklınızı bir kullanın ya onun için var
Seçeneklerin ne kadar mümkün olduğunu bilmeyecek kadar küçük bir dünyanız mı var gerçekten, sizin gibi evlenip yurtdışına gidenlerin başlarına gelenlerden nasıl bihabersiniz diyecem sizin dünyadan haberiniz yok zaten
Boş insan olsam evde oturup seçilmeyi beklerdim, koca koca diye yurtdışından gelen fotoğraflara bakıp hayat kurardım
Dünyanın neresinde Türk yok? İzne tatile gelip burada çevre edinmek yerine sipariş veriyor atlayacakları değerlendiriyor size de bu normal geliyor
Sizin emin olduklarınız baştan sona yanlış kendi mantığınıza güvenirseniz çok başınızı vurursunuz
Yok 18 yaşımda bile kimse bana böyle birşey teklif etmeye cüret etmedi ki ailemin yarısı yurtdışında yaşıyor, böyle bir teklifle geleni o yaştaki aklımla yerin dibine sokar böyle bir ihtimali düşünmezdim bile. Böyle bir duruma düşmek isteyen fotoğraftan koca seçebilir tabi. Ama önce hakaret etmeden kendinizi ifade etmeyi becerebilseniz insanların saygısını kazanırsınız zihniyetinize rağmen en azından kendini bu konuda geliştirmiş diye düşünürler
Bir fotoğraf gösterdiler yakışıklıymış, ne yapsam gurbete gelin mi gitsem diye sordunuz farkında mısınız? Git ya walla gurbete gelin git hatta nolur git