- 15 Haziran 2016
- 7.871
- En iyi cevaplar
- 1
- 20.883
- 348
- 39
E dedinya, gelin gideyim mi dedinyaNiye senin resimden beğendiğin bir olmuyor mu. Ben resmi beğendim yarın gidip evleneceğim demedim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
E dedinya, gelin gideyim mi dedinyaNiye senin resimden beğendiğin bir olmuyor mu. Ben resmi beğendim yarın gidip evleneceğim demedim![]()
ResmindenÇocuk iyi mi
Nerden anladın hacı iyi olduğunu?
ne zaman buluşuyorsunuz peki?Evet zaten tanışmadım hiç. Bir fotoğraftan da yurtdışına gitmiyoruBir fotoğraftan da yurtdışına gitmiyorum. Buda demek istediğim kişiyi beğendiğim. Tabii ki de Hırlı mı hırsız mı neyin nesi hiç bilmiyorum. bunlar araştırılacak sorulacak edilecek tanışlar zaten yabancı değiller.
Evlenip yurt disina gelip cocukta yaparsaniz, ayrilmak isterseniz bile adamin rizasi olmadan türkyeye cocukla dönemiyeceksiniz.Tanicam heralde 1 ay içinde evlenip gitmicem gören de sanki yarım gidiyorum zannedecek ağar topar eğer olmazsa evlenmem de nasıl bi mantık bu yazdığınız
Çocuk iyi mi
Nerden anladın hacı iyi olduğunu
İyi demedim zatenÇocuk iyi mi
Nerden anladın hacı iyi olduğunu?
Yarınne zaman buluşuyorsunuz peki?
Aynen o yüzden kabul etmedim.Öncelikle en baştan “ailemi bırakmak istemiyorum “diye kendi fikrinizi belirtiyorsunuz aslında bunu düşündüğünüz an o insan gelse tanısanız gitseniz bile bir yanınızda şu hep kalacak ? Ben ailemden ayrılmak istemiyordum , bununla yaşayabilir misiniz ? Asıl soru bu kendiniz düşünüp karar vermelisiniz fikrimce .
Evet çok teşekkürler ben biraz acele yazdım ondan öyle anlaşıldıBence burdaki soru yanlis olmus. Demeliydiniz ki yurtdisinda yasayan resmini gosterdikleri kisiyle tanisayim mi ,uzak iliski oldugu icin onu yeterince taniyabilir miyim, iliski ilerlerse yurtdisi olmasi beni zorlar mi? Siz direk yurt disina gelin gitmek diyince hepimiz yanlis anladik.
Yazsaydinya ilk önce yarin buluşucam diye buluşmadan evlenicen sandi herkes.
Yok daha farklı bişey olucakGelinliğe karar verdiniz mi peki, straplez mi olacak yoksa başka bir şey mi?
Bugün çok gıcığım.![]()
Kız şaka yaptım çocuk yurt dışında nasıl yarın buluşuyorumYazsaydinya ilk önce yarin buluşucam diye buluşmadan evlenicen sandi herkes.
galiba beğenince heveslendi ve tanıyıp ilerlerse arada bir şeyler olursa yurt dışına gitmek nasıl olur diye soruyor arkadaşAcaba ilk önce yüz yüze görüşseniz tanisaniz bir birinizi resimle olacak iş degilki bu.Sonra karar verirsin yurtdişina gitmeyi.Belki normal adam degil.
ben okuyorum okula gidip ders çalışmaktan erkek beğenecek vaktim yok amaNiye senin resimden beğendiğin bir olmuyor mu. Ben resmi beğendim yarın gidip evleneceğim demedim![]()
Bende geldi sandım buluşmak içinKız şaka yaptım çocuk yurt dışında nasıl yarın buluşuyorum![]()
Her şey ola bilir.galiba beğenince heveslendi ve tanıyıp ilerlerse arada bir şeyler olursa yurt dışına gitmek nasıl olur diye soruyor arkadaş
Bravo vallaResminden
Ben de üzüldüm şimdi yaptığım yoruma,konuyu da silmiş.Neden bu kadar olumsuz yorum yapıldı anlamadım tamam biraz belki kendini yanlış ifade etmiş olabilir ama ben o kadar abartılacak birşey olduğunu düşünmüyorum kızlar yurt dışında aileden uzak yaşamanın zorluklarını merak ediyor anladığım kadarıyla bende yurt dışında yaşıyorum evet aileden uzak ama zorluklarında var yok değil canım
İşte o direk olursa yurt dışında nenyaparım kafasına girmiş sende haklısın tabikide canım ilk önce konuşup görüşmek lazım ama o anki düşünceyle onları yazamadı herealdeBen de üzüldüm şimdi yaptığım yoruma,konuyu da silmiş.
Fazla dereyi görmeden paçaları sıvamış ama. Çocukla anlaşıp anlaşmamak birinci mesele olmalı. Bakalım çocuk beğenecek mi ya da kendi beğenecek mi, anlaşacak mı? Direkt her şey hallolmuş da gurbette yaşayıp yaşayamayacapına gelmiş mesele. Ortada bir şey yok henüz, belki çocuğun haberi bile yok.
Sadece bir resimden yola çıkıp konuyu açmak ne bileyim...![]()
Terbiyesiz ve salak olmayanlar başarabiliyor, bize göre değilBravo valla
Eşler bile birbirlerini yıllar geçse de tanıyamıyor bir fotoğrafla analiz etmek muazzam![]()