- 16 Nisan 2017
- 4
- -11
- 36
- 33
Türklerin imajını düzgün tanıtmak için illa kendini pazarlaması mu lazım yazmışsınız. Ne anlatmak istediğinizi anladım da alakasını anlamadım. Konudan, konu sahibinden çok alakasız ve saçma bir cümle kurmuşsunuz.
Çocuğunuzu da 24 yaşında bir yetişkini de sadece uyarabilirsiniz. Karışmak, müdahale etmek, hakaret etmek gibi bir hakkınız annesi de olsanız yok. Uyardınız bitti. Verdiğiniz uçurum örneği de çok alakasız ama yine de cevap vereyim gitme düşeceksin diye uyardıktan sonra hala yürümek istiyorsa kendi seçimi. Kötülük etmek için veya değil ortada bir yanlış davranış var.
Neden şikayet ettiğimi yazmışım ama anlamamışsınız sitede dini yorum yasak. İğneleyici bir üslup kullanın veya kullanmayın dini yorum yasak. İğneleyici olmadığınızı iddia etmişsiniz ama insanları zinaya teşvikle, islam karşıtlığıyla itham etmişsiniz. Bal damlıyor üslubunuzdan evet.
Siz ailenizin size yaptıklarından pişmansınız, aileniz pişman ama kalkıp bunca şeyden sonra neden sizinle aynı şeyleri yaşayan konu sahibinin ailesini sırtlayıp savunmaya geçtiniz anlamadım
Çünkü buna benzer bir durumu bende yaşadığım için kendi hayatımdan örnek verdim
Uyarı konusunda haklısınız zaten bu konuda hemfikiriz bende aynı şekilde düşünüyorum ve düzgün uyarmadiklarini söylüyorum sırtını sivazlamak değil de ailenin öneminden vurgu yapmaya çalıştım fakat yanlış anlamisiniz olabilir.
İslami konuya gelince soylediklerimin tamamen arkasındayım. İsteyen istedigi dini yaşar veya yaşamaz kişinin kendisine kalmış. Bundan rahatsız olmanızı hala anlayamadım ben orda kabul edenlere ve mensup olanlara seslendim yani zaten var olan birseyi açıklığa getirdim bilincli olmaktan bahsettim ve insanları uyardigimi düşünüyorum her neyse bu konu hakkında daha yazmayacagim konu sahibine haksızlık etmek istemem şahsi tartismaya girmek de istemem. Herkese seçtiği yolda başarılar umarım kimse aldığı kararlardan ötürü zamanı geldiğinde pismanlik yaşamaz.. iyi geceler.