Yurtdisinda Tup bebek tedavisinden memnun kalmayanlar...

yagmurum1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2009
165
1
96
- Yurtdışı
Kizlar merhaba...

2. tup bebek tedavim yine negatifle sonuclandi malesef yarin kan tahlilim var ama regl oldum sanirim 2 gundur sokulmeye calisiyor ama bir turlu sokulemiyor...
en son care turkiyede tedavi gormek buradaki arkadaslarda okuyorum tek denemede bir cok arkadas hamile kaldigini yaziyor avrupada neden bu oran cok dusuk ?
Benim gibi en son care turkiyede hangi merkezde tedavi görup mucizenize kavusunuz.

Avrupada yapilan tedaviden memnun musun arkadaslar?

tatlim pes etme..
bende senin gibi düsünmüstüm..3.tedavimde hamile kaldim cok sükür..
inanmak ve doktoruna güvenmek cok önemli..
sonucta igne ayni,tedavi hemen hemen ayni(hatta ben burda daha detayci olduklarini savunuyorum)
geriside takdiri ilahi..
insallah en yakin zamanda hamile kalirsin

merhaba canim bende iki kez tup bebek yaptirdim ilk denemem turkiyede Ankarada yaptirdim dis gebekle sonuclandi. ikinci denememi yurt disinda yaptirdim negatifti eylul gibi ucuncuyu yine yurtdisinda denicem bakalim hayirlisi. ben doktorumdan ve hemsirelerden cok memnun kaldim gercekten cok ilgiliydiler . hepimizinde hakkinda hayirlisi olsun.

tatlim pes etme..
bende senin gibi düsünmüstüm..3.tedavimde hamile kaldim cok sükür..
inanmak ve doktoruna güvenmek cok önemli..
sonucta igne ayni,tedavi hemen hemen ayni(hatta ben burda daha detayci olduklarini savunuyorum)
geriside takdiri ilahi..
insallah en yakin zamanda hamile kalirsin

Saol cnm ama umidimi yitirmeye basladim sanki seni tebrik ederim saglikla buyut bebisini.:nazar:

merhaba canim bende iki kez tup bebek yaptirdim ilk denemem turkiyede Ankarada yaptirdim dis gebekle sonuclandi. ikinci denememi yurt disinda yaptirdim negatifti eylul gibi ucuncuyu yine yurtdisinda denicem bakalim hayirlisi. ben doktorumdan ve hemsirelerden cok memnun kaldim gercekten cok ilgiliydiler . hepimizinde hakkinda hayirlisi olsun.

Saol cnm senin tedavin hayirli olsun insallah tedavin son olur bebisine kavusursuz cnm. Ben burdaki doktordan ve hemsirelerden memnunum fakat neden tutmadigi hakkinda bir arastirma yok

Saol cnm ama umidimi yitirmeye basladim sanki seni tebrik ederim saglikla buyut bebisini.:nazar:

darisi sana ve dileyen herkese insallah..
cok iyi biliyorum ki bu asamalar cok yipratici,cok iyi anliyorum seni..
ne yaparsak yapalim en uygun zamanda geliyor bebekler inanki..
cok tanidigim var 5-6 defa tüp bebekten sonra dogal yolla hamile kalan..
demek istedigim ne zaman ne olacagi hic belli degil..
sen sadece inan..
ümitsizlik yok tatlim..
vakti geldiginde sag salim gelsin melegin insallah.. :Saruboceq:

yagmurum hangi ulkedesin? ben fransadayim tek memnun kalmadigim konu burdakilerin genelde ucuncu gun tranferinde israrci olmalari oldu, besinci gun transferini onermiyorlar(kalan embroyolari dondurmaya cok meraklilar ve dondurma islemi ucuncu gunde daha basarili diye) turkiyde ise ozellikle tek embro yasasindan sonra besincu gun transferi yapiliyor olmasi.
yalniz iyi bir merkezde embroyolog arkadasim var istanbulda, bana sizde olan teknolojinin yarisiyla yapiyoruz labratuvar islemlerimizi kesinlikle fransada yaptir dedi.bana da mantikli geldi hos oyle olmasada turkiyede tek embroyo yasasiyla yine de fransayi tercih ederdim.
bence aslinda burda ulke onemli degil her ulkenin muhakkak cok cok iyi merkezleri vardir burda sen turkiyede kendini daha iyi hissedeceksen onemli olan o duygu.
yalniz bir iki denemede negatif olmasina hic takilmamaliyiz bu cok normal.
son olarak turkiyede yuzde elli yuzde altmis basari umudu veren cok arkadasimizi okudum burada fransadaki tup bebek doktoruma soyledim cunku en fazla yuzde otuz sanstan bahsediliyor burda,turkiyedeki tek embroyo ile bile daha fazla diyor fransa uc embroyo hemde birinci kaltedekilere toplamda yuzde otuz sans diyor hem de gencim diye. adam dalga gecti dunyada o orani verecek hicbir merkez yok dedi. ne diyeyim mantikli gb ama belki de yaniliyordur:)

Son düzenleme:
merhaba aslinda bu isler sansada bagli ben yurddisinda 3.denememde hamile kaldim dunyalar benim oldu ama 2,5 aylikken kaybettim simdi biraktim artik tedavii ,ayni hastaneden hamile kalan diger arkadas anne oldu
aslinda tedavi asagi yukari ayni ...benim sana tavsiyem ,,,kan pihtilasma sorunun var mi ona baktir hamile kalmadan once bana yapilmamisti burda ,,belki de o yuzden bebegim buyuyemedi ve kaybettim ama onun disinda sistemli calisiyorlar ve guler yuzluler ,,,hersey Allahin kismeti aslinda yoksa su hastane bu hastane hikaye ..iyi sanlar

adanora katiliyorum sans isi her ulkede cok iyi merkezler var, ulkeye bagli bir konu degil bence de.
ve yine adanor yuzde yuzde sana katiliyorum kan pihtilasmasi testine, benim de senin gb sonlanan hem de dogal bir hamileligim oldu, ben de yaptirdim pihtilasma testleri, cok sukur temiz cikti ama cikmayabilirdi de ve o testleri yaptirmasaydim bir dahakine morelman cok gucsuz olurdum, pihtilasma testleri cok cok onemli.

Merhaba arkadaşlar, tüp bebek tedavisinde, 1. uygulamada başarılı olunmazsa, 2.uygulamada bunun için ücret alıyorlar mı? Yoksa her deneme için ayrı ücret mi alıyorlar? Ücret farkı varsa ne kadar? Yardımcı olabilirsen in memnun olurum. Şimdiden teşekkürler.)

Merhaba arkadaşlar, tüp bebek tedavisinde, 1. uygulamada başarılı olunmazsa, 2.uygulamada bunun için ücret alıyorlar mı? Yoksa her deneme için ayrı ücret mi alıyorlar? Ücret farkı varsa ne kadar? Yardımcı olabilirsen in memnun olurum. Şimdiden teşekkürler.)
Tedavı sıfırdan baslayacaksa aynı odemeyı yaparsınız.
Dondurulmuşlar ile yspacaksanız opu işlemı dusuyor.
Ucretsız tabıkı yapılmıyor..

Back
X