- 16 Eylül 2017
- 2.787
- 2.467
- 63
- 46
- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #2.241
Kızlar son iğnemi yaptım çatlatma iğnemıde şükür elhamdulillah iğne faslı bıttıbişey sorcam göğüslerim ağrıyo cok ve şiştiler normalmi
Ayyyy iyi normalsee sıkıntı yok ozAman zaten mınnacıktılar büyüdülerçok normal abaaaaacimmmm
daha çok acicak hatta bebiş sana tutunacak süt olacak iyice acicak :)))))
hatice-yakup atesını ölçüyomusun düzenlı olarak
Gayet normal canım. Şimdilik geçmişler olsun, bakalım doktorun transfer sonrasında hangi uygulamalı ilaçları uygun görecek.Kızlar son iğnemi yaptım çatlatma iğnemıde şükür elhamdulillah iğne faslı bıttıbişey sorcam göğüslerim ağrıyo cok ve şiştiler normalmi
Ben bufiden çok strese girmiştimdün Bufi arkadaşımızın Test heycani baya bi mevzu oldu konuştuk:))))
İyi bakalım hadı hayırlısı dıyelim boncukkk boncukkkk gelsın bebişin işallah:)hissettin galiba yeni elimden termometre yi bıraktım.sana cevap yazdım
evet normalden yüksek canım hatta kendime dokundum yanıyor gibiydim hemen kalkip ölçtüm 36 civarında çıkıyor normalde 35.2 felan çıkar bende
Bendeeeeee işallah hayalkırıklığı yasamasın dıye dua ettım cok erken cünkü allahım kimsenın sevıncını kursagında bırakmasınBen bufiden çok strese girmiştim
İnşallah canım, güzel ve hayırlı sonuçlarla gelsin herkes.Bendeeeeee işallah hayalkırıklığı yasamasın dıye dua ettım cok erken cünkü allahım kimsenın sevıncını kursagında bırakmasın
Uçta gel bana, sabaha kadar yesek evdeki çikolata stoğunu bitiremeyiz canım.Bende suan cıkolata krızındeyımmmmm kızzzzzzlar
Nasıllllllllllllllllİnşallah canım, güzel ve hayırlı sonuçlarla gelsin herkes.
Reglim 2 gün gecikti arkidişler.
Gripken ilaç verdi dr. kullandım, onun gecikmesi olur mu bilmiyorum. Gebe değilsem bir an evvel regl olayım, çok şiş karnım, rahatsızlık hissi veriyor artık.Nasıllllllllllllllllilac felan kullandınmı yada baska bısey kızzzzz yoksa hamişmisinnnnn doğumgünü hedıyesı ayyyyyyyy
Ben senı alıyım bacım oda oda evın her noktası dahıl olmak üzere heryer cıkolata benım beyyyyyy iştahlıdaaaaaaa azcıkUçta gel bana, sabaha kadar yesek evdeki çikolata stoğunu bitiremeyiz canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?