- 23 Ekim 2015
- 2.946
- 2.639
- 83
- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #2.221
Kızlar yarın @FBCA arladasimizin testi var bugün hepimiz onun icin dua edelim elimizden birtek bu geliyo Isallah pozitif tir Isallah:)
Takipteyim topiği, ama fazla yorumda bulunmuyorum canım. Merve negatif aldı, nasipse benle beraber başlayacak.yasminsay diger topicteki kizlarla görüsüyonmu merve vardi onun sonucu ne oldu cok merak ettim
Sevındım ıkı gündür hiç yazmayınca bana küstün sandım üzülürüm bılmeden bısey yaptıysam kırdıysam cünkü:) evet canım salı günü bana cadı kızınla beraber dua edın olurmu
Kanama olmadi canim ama akintim oldu. Ben akintimi takip ediyordum. O farklilasmisti. Rengi felan.
5.gün embryosuydu, 3AA kalitesinde. Seninki nasildi canim?
Cok üzüldüm oda cok umutluydu Isallah bu sefer allahim nasip ederrrrr hepimiz anne olmayi basaririz allahin izniyle:)Takipteyim topiği, ama fazla yorumda bulunmuyorum canım. Merve negatif aldı, nasipse benle beraber başlayacak.
Evet canım, büyük yıkım yaşadı. Ne kadar daha yaşın çok genç, şansın fazla, dondurulmuşların var desekte çok zor atlattı.Cok üzüldüm oda cok umutluydu Isallah bu sefer allahim nasip ederrrrr hepimiz anne olmayi basaririz allahin izniyle:)
Ya bu kadar ugras emek atlatmak zor oluyo ama yıkılmamak lazım senı üzmek deil nıyetım ama bak altı defa denemişsın ve hala yılmamişsın Masallah:) evet yas cok önemli ben 40 oluyom ayın bırınde ve hersey dahada güçlesıyo inan sız sakın bırakmayın ertelemeyın bu yaslaraEvet canım, büyük yıkım yaşadı. Ne kadar daha yaşın çok genç, şansın fazla, dondurulmuşların var desekte çok zor atlattı.
Allah razı olsun canım benim:)Yok ben o konulari hic icime atamam nedense ondan rahat ol canim. Birseye kirilirsam hemen derim niye yaptin diye. Bazen kötü oluyo saklamak daha iyi. Insalllahhh canim dua etcez canım.
Haklısın canım, önemli olan umudu yitirmemek. Hamdolsun inancımı hiç kesmedim. Rabbim öyle mutlu edecekki bundan bekletiyor, her yıkılışımda O’na daha da sarıldığımı biliyor, bu sebeple uğraştırıyor dedim. Şükür ki böylesi bir eşe sahibim. Evladım olacaksa, Allah verecekse senden olacak diyerek yeniden ayağa kalkmama sebep oldu her zaman.Ya bu kadar ugras emek atlatmak zor oluyo ama yıkılmamak lazım senı üzmek deil nıyetım ama bak altı defa denemişsın ve hala yılmamişsın Masallah:) evet yas cok önemli ben 40 oluyom ayın bırınde ve hersey dahada güçlesıyo inan sız sakın bırakmayın ertelemeyın bu yaslara
Masallah Masallah 41 kere Masallah tatlım allahım işallah sevgınızın meyvesını verecek ben inanıyorum allahın izniyle olcak canımHaklısın canım, önemli olan umudu yitirmemek. Hamdolsun inancımı hiç kesmedim. Rabbim öyle mutlu edecekki bundan bekletiyor, her yıkılışımda O’na daha da sarıldığımı biliyor, bu sebeple uğraştırıyor dedim. Şükür ki böylesi bir eşe sahibim. Evladım olacaksa, Allah verecekse senden olacak diyerek yeniden ayağa kalkmama sebep oldu her zaman.
ben hep burdayım hihi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?