Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Yok ben o konulari hic icime atamam nedense ondan rahat ol canim. Birseye kirilirsam hemen derim niye yaptin diye. Bazen kötü oluyo saklamak daha iyi. Insalllahhh canim dua etcez canım.

Kanama olmadi canim ama akintim oldu. Ben akintimi takip ediyordum. O farklilasmisti. Rengi felan.
5.gün embryosuydu, 3AA kalitesinde. Seninki nasildi canim?

Akıntı bende de var
benim ki 5. gün
kalitesi Bilmiyorum ama
blastokist dedi espirili doktorum biraz
Ferrariye benzetti Embryo yu :))))

Evet canım, büyük yıkım yaşadı. Ne kadar daha yaşın çok genç, şansın fazla, dondurulmuşların var desekte çok zor atlattı.
Ya bu kadar ugras emek atlatmak zor oluyo ama yıkılmamak lazım senı üzmek deil nıyetım ama bak altı defa denemişsın ve hala yılmamişsın Masallah:) evet yas cok önemli ben 40 oluyom ayın bırınde ve hersey dahada güçlesıyo inan sız sakın bırakmayın ertelemeyın bu yaslara

Haklısın canım, önemli olan umudu yitirmemek. Hamdolsun inancımı hiç kesmedim. Rabbim öyle mutlu edecekki bundan bekletiyor, her yıkılışımda O’na daha da sarıldığımı biliyor, bu sebeple uğraştırıyor dedim. Şükür ki böylesi bir eşe sahibim. Evladım olacaksa, Allah verecekse senden olacak diyerek yeniden ayağa kalkmama sebep oldu her zaman.

Masallah Masallah 41 kere Masallah tatlım allahım işallah sevgınızın meyvesını verecek ben inanıyorum allahın izniyle olcak canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…