- 16 Eylül 2017
- 2.787
- 2.467
- 63
- 46
- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #2.261
Eeeee belırtı varmı kızzzzz desene bi his biişeyGripken ilaç verdi dr. kullandım, onun gecikmesi olur mu bilmiyorum. Gebe değilsem bir an evvel regl olayım, çok şiş karnım, rahatsızlık hissi veriyor artık.
Aynısını bende evde besliyorum canımBen senı alıyım bacım oda oda evın her noktası dahıl olmak üzere heryer cıkolata benım beyyyyyy iştahlıdaaaaaaa azcık
Böle siyah boncuklar vardır ya parlar kımi cocuk doğar doğmaz gözlerı ışıl ışıldır öyle bı boncuk gözlü oğul hayalımdeki senın bebişin canımHurihuri2013
aminnnn canım aminnnn boncuk mu olacak dersin :))))
ne anlamda boncuk hayal ediyorsun teyzesi
Adet belirtileri var, gelecek gelemiyor. Ama mahvetti beni 2 gündür.Eeeee belırtı varmı kızzzzz desene bi his biişey
Yok canım, olsa keşke.
Kız bıde hamiş oluyomuşun varyaaaaaaa söz evın içinde göbek atcam aglamassam sevınctenAdet belirtileri var, gelecek gelemiyor. Ama mahvetti beni 2 gündür.
Gebelik hiç aklıma gelmedi, her defasında hüsran yaşandığından. 10 gün geçerse tahlil yaptırırım.
Senınkı tuttu herhal herseyı canı cekiyooooooo Masallah oldu galibamı kızzzzzzbu geceHurihuri2013 ile empati günümüz 2 tane cikolata yedim baktım çikolata diyor abaaammmmmm
Kız bıde hamiş oluyomuşun varyaaaaaaa söz evın içinde göbek atcam aglamassam sevıncten
Banada hatiç gebe gibi geliyor. Tüm olumlu belirtiler mevcut kızçemizde.Senınkı tuttu herhal herseyı canı cekiyooooooo Masallah oldu galibamı kızzzzzz
Atmassammm bak sen hamiş ol resımde atarım kızzzzzzzzzzGörmeden inanmam, göbek atarken fotoğrafını atacaksın İnşallah canım, olsunda. 8 i regl günümdü, 6 sında pembe akıntım oldu. Regl oldum sandım, o gün kesildi. Başka da tık yuk.
Bence 8 ya da 9 yumurta toplanacak, bunlardan 7 tanesi dolu çıkacak ve 5 i döllenecek canım. En iyi kalitede 3 tane olur muhtemelen. Kendini stres yüzünden yıpratmadığın sürece, tutma olasılığı çok yüksek.yasminsay sızce benım altı yada yedı yumurtayla ne kadar sansım var ne hıssedıyosunuz iç sesınız varmı benımkı gıbı :) benımkı bı bana ses vermıyo herkese bısey dıyo
Kız bıde hamiş oluyomuşun varyaaaaaaa söz evın içinde göbek atcam aglamassam sevıncten
İşallah canım benim ya allahım duysun sesını transfere kadar ıkı yada bıre bıle razıyım ben bu bekleyiş işallah allahın izniyle güzel biterBence 8 ya da 9 yumurta toplanacak, bunlardan 7 tanesi dolu çıkacak ve 5 i döllenecek canım. En iyi kalitede 3 tane olur muhtemelen. Kendini stres yüzünden yıpratmadığın sürece, tutma olasılığı çok yüksek.
Böle siyah boncuklar vardır ya parlar kımi cocuk doğar doğmaz gözlerı ışıl ışıldır öyle bı boncuk gözlü oğul hayalımdeki senın bebişin canım
Sendende foto beklerim o zaman canımaynını bende yapacam valla nasıl mutlu olurummmmmm yasminnnnnn :))))
Banada hatiç gebe gibi geliyor. Tüm olumlu belirtiler mevcut kızçemizde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?