- 16 Eylül 2017
- 2.787
- 2.467
- 63
- 46
- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
Cok tesekkür ederim cevap verdigin icin canim Rabbin hayirlisiyla bebegini kucagina almayi nasip etsin insAllahHosgeldin öncelikle. Bende özele gidiyorum, acusturyada malesef devletin artik cok iyi oldugunu söyleyemiyorum. Ben kistlerle basladi hersey. Yumurtaliklarimda kist olusuyordu. Hep 10-13 cm arasi. Adet oldugumdada patlayip beni hastanelik ediyordu. Ilk amaliyatimdan önce agridan bayilmisim. Öylece apar topar aldilar amaliyata. Ve o doktor hastaligi bulmus adini koydu ama amaliyat esnasinda haletmemis. Endometriosis. Sonra ben tabiki kizdim karnimi actiniz madem neden cözmediniz diye. Özele gittin sonrasinda cok iyi bi doktora denk geldim cok sükür. Endometriosis amaliyatim esnasinda yumurtaliklarimada bakti. Hersey normal dedi. 6 ayda amaliyat sonrasi normal deneyin dedi cünkü endometriosis engel olabiliyor. Öylede olmadi malesef. Sonra Amh bakalim dedi. Hormonlarim iyidi. Amh 0,4 cikti ve hic zaman kayip etmeden klinige yolladi. Ama ben inat ettimya dogal yollardan olcak diye :) 1 senede orda dogal yoldan denedik sürekti her ay yumurtlamayi izleyebilmek icin doktora gidiyorduk ve ilaclar aliyordum. Ama malesef fayda etmedi. Sonra aniden tamam dedim. Doktorumda sasirdi. aradim yarin büyük ihtimalle regl olurum. Hemen baslamak istiyorum dedim. 3 gün sonrasindada basladik. Böyle iste canim. Biraz uzun oldu. Sorularin varsa herzaman sorabilirsin. Avusturyanin neresinde? Bir cok doktorla tanistim türk olanlarda var. Allah yardimcimiz olsun :)
Nasılsın canım bugün daha iyimisin bak günes yıne doğdu hayat devam edıyo :) iyi ol lütfenGünaydin canim
ben viyanada yasiyorum benim hikayemi kisaca anlatayim canim, 18 yasinda bir oglum var esiminde 10 yasinda bir kizi var ikinci evliligimiz, iki senedir korunmuyoruz bir cok doktora gittim bana ilk dedikleri 1 sene bekle ki yasim 36 dedim testlerimi yapin en azindan bileyim bir sorunmu var ona göre hareket ederim ama nafile tek dedikleri stress yapma olur olur! sonra zorla hormon testini yaptirdim hersey normal esiminde degerleri iyi, dediler yine bekle en son bu yaz tr de özel doktora gittim o klomen verdi ama kistim olustu malesef sonra viyanaya döndüm kist icin yine özel doktora gittim (türk) ilac tedavisi verdi ise yaramadi 3 tane 8cm 5cm 4cm kistim oldu bende sogan suyunu denedim ve sükür kistlerim gitti! ve en son amh degerime baktirdim 0,2 cikti telefonda pazartedi gel tr den Prof gelicek dedi doktorum ama ben ondanda sogudum cünki hep ben sordum o söyledi özel olmadina rahmen ilgilenmedi uzun oldu kusura bakmayinHosgeldin öncelikle. Bende özele gidiyorum, acusturyada malesef devletin artik cok iyi oldugunu söyleyemiyorum. Ben kistlerle basladi hersey. Yumurtaliklarimda kist olusuyordu. Hep 10-13 cm arasi. Adet oldugumdada patlayip beni hastanelik ediyordu. Ilk amaliyatimdan önce agridan bayilmisim. Öylece apar topar aldilar amaliyata. Ve o doktor hastaligi bulmus adini koydu ama amaliyat esnasinda haletmemis. Endometriosis. Sonra ben tabiki kizdim karnimi actiniz madem neden cözmediniz diye. Özele gittin sonrasinda cok iyi bi doktora denk geldim cok sükür. Endometriosis amaliyatim esnasinda yumurtaliklarimada bakti. Hersey normal dedi. 6 ayda amaliyat sonrasi normal deneyin dedi cünkü endometriosis engel olabiliyor. Öylede olmadi malesef. Sonra Amh bakalim dedi. Hormonlarim iyidi. Amh 0,4 cikti ve hic zaman kayip etmeden klinige yolladi. Ama ben inat ettimya dogal yollardan olcak diye :) 1 senede orda dogal yoldan denedik sürekti her ay yumurtlamayi izleyebilmek icin doktora gidiyorduk ve ilaclar aliyordum. Ama malesef fayda etmedi. Sonra aniden tamam dedim. Doktorumda sasirdi. aradim yarin büyük ihtimalle regl olurum. Hemen baslamak istiyorum dedim. 3 gün sonrasindada basladik. Böyle iste canim. Biraz uzun oldu. Sorularin varsa herzaman sorabilirsin. Avusturyanin neresinde? Bir cok doktorla tanistim türk olanlarda var. Allah yardimcimiz olsun :)
canim sagol bu sabah potitif uyandim cok dua ettim Rabbime ol deyimce olduran Allahim elbet bizede vericek sen nasilsin canim senin sürecin nasil gidiyor?Nasılsın canım bugün daha iyimisin bak günes yıne doğdu hayat devam edıyo :) iyi ol lütfen
Dınlen bebişin için bol bol vıtamınli şeyler ye:)Günaydin kizlarinasilsiniz? ben sabahtan beri ilk defa yerime oturdum, bugün isler yogun gibi...yoruldum :)
Yasmin sorularini herzamana iletebilirsin
Benin tedavım basladı bugün koruma haplarının son günü canım ayın 30 unda iğneler baslıyo allahın izniyle aralık 12 de yumurtalar toplancak yani iğnelere 6 gün var rahatım sımdılik:) ıyı olmana sevındım yazını okudum bır evladın varmiş anneliği tatmişsın bizler hiç yasamamiş insanlar olarak azmedıyoruz sende üzülme olurmu allahım dert verdıyse dermanınıda bulduruyo insana sadece sabır sabır canım işallah en kısa zamanda bulursun dermanını evladına kavusursun:)canim sagol bu sabah potitif uyandim cok dua ettim Rabbime ol deyimce olduran Allahim elbet bizede vericek sen nasilsin canim senin sürecin nasil gidiyor?
ben viyanada yasiyorum benim hikayemi kisaca anlatayim canim, 18 yasinda bir oglum var esiminde 10 yasinda bir kizi var ikinci evliligimiz, iki senedir korunmuyoruz bir cok doktora gittim bana ilk dedikleri 1 sene bekle ki yasim 36 dedim testlerimi yapin en azindan bileyim bir sorunmu var ona göre hareket ederim ama nafile tek dedikleri stress yapma olur olur! sonra zorla hormon testini yaptirdim hersey normal esiminde degerleri iyi, dediler yine bekle en son bu yaz tr de özel doktora gittim o klomen verdi ama kistim olustu malesef sonra viyanaya döndüm kist icin yine özel doktora gittim (türk) ilac tedavisi verdi ise yaramadi 3 tane 8cm 5cm 4cm kistim oldu bende sogan suyunu denedim ve sükür kistlerim gitti! ve en son amh degerime baktirdim 0,2 cikti telefonda pazartedi gel tr den Prof gelicek dedi doktorum ama ben ondanda sogudum cünki hep ben sordum o söyledi özel olmadina rahmen ilgilenmedi uzun oldu kusura bakmayin
Benin tedavım basladı bugün koruma haplarının son günü canım ayın 30 unda iğneler baslıyo allahın izniyle aralık 12 de yumurtalar toplancak yani iğnelere 6 gün var rahatım sımdılik:) ıyı olmana sevındım yazını okudum bır evladın varmiş anneliği tatmişsın bizler hiç yasamamiş insanlar olarak azmedıyoruz sende üzülme olurmu allahım dert verdıyse dermanınıda bulduruyo insana sadece sabır sabır canım işallah en kısa zamanda bulursun dermanını evladına kavusursun:)
Dınlen bebişin için bol bol vıtamınli şeyler ye:)
Tavsıyelerın için teşekkürler güzel anneeee:) benım iğneleri kocam yapıcak doktorum kesınlıkle onun yapmasını istedi asılamada da o yapıyodu tedavının. İçinde olmalı cünkü yoksa hep dısardan ızliyolar erkekler. Dedıklerını yapıcam arkadasım işallah bızdw senın gıbı güzel sonuc alırıx bıze bol bol dua et olurmu:)cok güzel olacak insallah, ignelere baslamadan önceki gün cok güzel bi gün gecirdim, motive ettim kendimi, sanada tavsiye ediyorum, sanki ignelerle beraber hamile kalicakmis gibi, hamilelikte yapilmamasi gereken herseyi yaptim :) aksaminda bol dua edip, sabahlari normalindan biraz erken kalkip ignemi yapiyordum, biraz dinlenme payi birakiyordum ise gitmeden önce, calisiyorsan eger tavsiye ederim canim
Tavsıyelerın için teşekkürler güzel anneeee:) benım iğneleri kocam yapıcak doktorum kesınlıkle onun yapmasını istedi asılamada da o yapıyodu tedavının. İçinde olmalı cünkü yoksa hep dısardan ızliyolar erkekler. Dedıklerını yapıcam arkadasım işallah bızdw senın gıbı güzel sonuc alırıx bıze bol bol dua et olurmu:)
Kahve yasak deilmi cok kötü bide bebişim için korkuyom dıyon kızarım bak arkadasım ben sıgarayı bıraktım kahveyı içmemeye özen gösterıyom kı ben türk kahvesı tıryakısıyım sende önce kahvaltı sonra doktor izin verdığı kadarıyla kafeın tüket lütfen bebişimize dıkkat etmen lazımmalesef cok kötü bi huyum var, kahvaltim = kahve, dikkat etmeye calisiyorum ama kahvalti benim icin cok zor, hic canim istemiyor, bugün zorla portakal suyu ictim
Bişey olmax ben onu heryere sokcam yumurta toplanaya allah izin verirse doğumada görsün neler yasadığmıinsallah dualarim tüm bebis isteyenlerle. yapabiliyorsa ne güzel, benim esim o konuda bendende korkak ilk denemeleri o yapti ama titreyerek oldumu böylemi söylemi aciyormu yanlismi yaptim, en sonunda ay yeter kendim yapcam dedim, adamada eziyet :)
canim sen nerde yasiyorsun ? internetten baska bir doktor buldum birazdan onu arayip randevu alicam umarim benim icin hayirlidir! evet kesinlikle haklisin tüpbebek denince sanki baska spermler kullanili or diye düsünce var herkesteben viyanadan degilim ama viyanaya bilgi almaya gelmistim, hastanelerde cok iyi bilgi veriyorlar, anne ve baba oldugunuz icin cok detayli bi kontrol etmiyor olabilirler. ama benim doktorumun bana dedigini söyleyebilirim sadece, amh düsük oldugunda ve tüp bebek icin yeterli sebep oldugu icin, cok geciktirme derim, ben 1,5 sene neredeyse tüp bebek korkusuyla gidemedim. malesef toplumumuzda nedense tüp bebek sanki baskasindanmis gibi bi tepki var, sanki robot bebek, allahim herkese nasip etsin, ama bazen cok kiziyorum, bazi kadinlarimiz sessiz söylüyo ayip birseymis gibi, bazilari ise dahada, cok affedersiniz sevmem kelimeyi, ama dahada cahil, kimden oldugu belli degil diyor. Cok kiziyorum, bizlerin yeterince stresi var, bide bu konuyu gizlemekle ugrasiyoruz...
Benin tedavım basladı bugün koruma haplarının son günü canım ayın 30 unda iğneler baslıyo allahın izniyle aralık 12 de yumurtalar toplancak yani iğnelere 6 gün var rahatım sımdılik:) ıyı olmana sevındım yazını okudum bır evladın varmiş anneliği tatmişsın bizler hiç yasamamiş insanlar olarak azmedıyoruz sende üzülme olurmu allahım dert verdıyse dermanınıda bulduruyo insana sadece sabır sabır canım işallah en kısa zamanda bulursun dermanını evladına kavusursun:)[/QUOT dilerim Rabbimden bugünler cabucak gecer ve hemen hamis olursun canim! evet oglum var esiminde var ama ikimizin birlikte bir tame daha olmasini cok istiyoruz oglum yanimda ama esim kizindan ayri cok cani yanior ve o benden daha cok istiyor. güzel dileklerin icin cook Tesekkür ederim canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?