- 3 Temmuz 2017
- 51
- 11
- 38
- 43
- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
Y Yasmin5453 canim oncelikle aramiza hosgeldin. Amh Evet biraz dusuk ama hala sansin devam ediyor. Bir cok kisi var dusuk amh ile hamile kalan. Umarim kendini kisa zaman da toparlayip tedavine baslarsin.[/QUOTHoşbuldum Teşekkür ederim. Kafam o kadar karışıkki neyi nasıl yapıcağımı ve ne gibi süreçler beni bekliyor hiç bilmiyorum inşAllah herşey güzel olur
Kuru kayısıyı sabah suya koy yumusasın ye canım suyunuda iç. Artı bol su iç yınede hıc moralini bozma burdada var o sorun kimse iğne vurmuyo sen suan hıc sıkma canını cözüm bulmaya calış stres tedavını ters etkiler canımıniçi bol bol kayısıya suya yüklen Türkiyemiz gıbı hiçbi ülke yok canım ahhhhhhHurihuri2013 canim hurmayi ve diger kuru yemisleri her gun yememe ragmen malesef kabiz oldum . Ayrica bugun Sabah baya moralim bozuldu. Daha once dedigim gibi progesterone ignesini kalcadan tapilacagi icin ben yapmak istemedim. Mecbur kalirsam yaparim ama tecrubeli bir insanin yapmasini tercih ederim. Sabah burdaki kliniklere gittim hic biri yapamam dedi. Sonra kendi jinekoloji doktora gittim. Giristeki kiz hayir biz yapamayiz. Sen kendine yapacaksin dedi. Ben korktugumu yapamayacagimi ve yapamam da bir ay boyunca hep sag tarafima yapacagimi soyledim. Yakan bir igne dedim. Kiz biliyorum yakan igne oldugunu dedi. Tartistik kizla. Sonra biri geldi oranin hastasi oldugum icin tamam dedi. 1 saat normal muayene gibi beklettiler beni. Hemsire ignemi vurdu. Doktorumu degistirecegimi bir daha oraya gitmeyecegimi soyledim. Bizler zaten cok hassas donemlerden geciyoruz. Bir ay boyunca vucudumuza hormon yukluyoruz, bu tur aksilikler ile karsilasinca moralim bozuluyor. Turkiye de hangi saglik ocagina hangi hastaneye gitsen igneyi yapiyorlar. Burada cok zor birisine igne yaptirtmak.
Canim biz de 15 yildir sebeb bulamadilar. Bir cok doktor degistirdim birisi belki bizdeki sorunu soyler diye ama malesef. Ama 15 yildir olmuyorsa kesin bir problem vardir ama bulunamiyor. En azindan sen sorunu biliyorsun ve bunun ile ilgili arastirmalar yapabilirsin. Icini her zaman ferah tut.eğer özel değilse sizlerin ne gibi sorunları vardı ve tüp bebeğe karar verdiniz kızlar?
Elinden geldığınce bılen bırıne yapttır canımKuru kayısıyı sabah suya koy yumusasın ye canım suyunuda iç. Artı bol su iç yınede hıc moralini bozma burdada var o sorun kimse iğne vurmuyo sen suan hıc sıkma canını cözüm bulmaya calış stres tedavını ters etkiler canımıniçi bol bol kayısıya suya yüklen Türkiyemiz gıbı hiçbi ülke yok canım ahhhhhh
Bizde hiçbir sorun yok sebebsıx canım :) allahım dermansız dert vermesın ne dıyım bişey var ki tedavi oluyosun ama tuhaf olan hiçbişey yok:)eğer özel değilse sizlerin ne gibi sorunları vardı ve tüp bebeğe karar verdiniz kızlar?
Evet canımıniçi yap çözüm üret canını hiç sıkma kavgada etme işin olsun bıtsın işallah bebişinde gelsın getekirse altı ay gıt kapısında yat arkadasının canımıniçi bak kayısısuyunu hemen basla transferden sonra kabız en büyük düşman bize kontrol etcem sorcam içtinmi diye heeeeeeeAslinda bir arkadasim var ama 1 ay boyunca eger hamilelik gerceklesirse 6 ay boyunca onu rahatsiz etmek istemedim ama aradim bugun abla da sag olsun “ yeter ki olsun canim , gel her Sabah” dedi. Kendisi Turkiye de hemsirelik yapmis emekli bir bayan tecrubeli bir abla. Canim kayisiyi aksam suya koyup Sabah icip yiyecegim?
Tamam canim bu aksam basliyorum.Evet canımıniçi yap çözüm üret canını hiç sıkma kavgada etme işin olsun bıtsın işallah bebişinde gelsın getekirse altı ay gıt kapısında yat arkadasının canımıniçi bak kayısısuyunu hemen basla transferden sonra kabız en büyük düşman bize kontrol etcem sorcam içtinmi diye heeeeeee
Bak özellikle ac karna işe yarıyo cok haberın olsun ben şimdiden basladım napıyım bagırsaklarım yumusasın dıye kabızım hep ben çünkü ve bır haftadır gayet normalim nu sayede:)Tamam canim bu aksam basliyorum.
Aman canim sen de dikkat et. Umarim transferden sonra boyle olmam. Bugun aksam ben hemen basliyacagim.Bak özellikle ac karna işe yarıyo cok haberın olsun ben şimdiden basladım napıyım bagırsaklarım yumusasın dıye kabızım hep ben çünkü ve bır haftadır gayet normalim nu sayede:)
Var tabii canım yollarım şimdi kitaptan resimlerini çekip . Ben ilk tüp bebek tedavisine başlayacağım zaman hergün Meryem süresini okudum . Yumurta toplanacacagı gün gusül alıp sürekli eşimle ayetel kürsü okuduk . Transfer günü de aynı şekilde . Hep dua ettim şükürler olsun kızıma kavuştum . Sonraki denemelerimde ise transfer günü yetişe bilmek için koşturmaca hazırlan dur kızım al kızım ağlama ha kızım diye diye hiç bişey yapamadım . Bu denememde daha rahatım . Meryem süresini okuyorum Ayşe'yle kürsü okuyorum hergün 313 kere okunursa ne duan varsa kabul olur . Bunun yanı sıra okunan bazı dualar var . Kişinin durumuna göre değişiyor . Duasız hiçbirşey olmuyor . Rabbim duaların karşılığını veriyor yeterdi isteyelimAmin insallah. Bildigin dualar varsa yollarsan sevinirim. Internetten biraz baktim ama bulamadim tam aradigimi. Tesekkür ederim
Aynen canım beşinci güne kadar gelen embriyo kaliteli oluyor . Tutunacaksa nasipse 2. Gün embriyosunda tutuyor 3. Gün de nasipAmin canim insallah 5. Gune kadar kaliteli bir sekilde gelebilirler. Benim doktorum 3. Gun embriosunu koymuyor.
Canım neden eve hemşire gelmiyor % 100 karşılamıyor mu devlet . Benim tüm iğnelerimi hemşire gelip yapıyor . Valla uğraşamam zaten çok korkuyorum iğneden . Kızımla hergün nasıl hazırlanıp çıkacağım . Gelip yapıyorlar iki dakikada. İlk tedavimde eşim yapmıştı şimdi ona da yük olmak istemiyorum. Keşke eve gelse hemşire araştırsan vardır illlaki yorma kendini bu kadarHurihuri2013 canim hurmayi ve diger kuru yemisleri her gun yememe ragmen malesef kabiz oldum . Ayrica bugun Sabah baya moralim bozuldu. Daha once dedigim gibi progesterone ignesini kalcadan tapilacagi icin ben yapmak istemedim. Mecbur kalirsam yaparim ama tecrubeli bir insanin yapmasini tercih ederim. Sabah burdaki kliniklere gittim hic biri yapamam dedi. Sonra kendi jinekoloji doktora gittim. Giristeki kiz hayir biz yapamayiz. Sen kendine yapacaksin dedi. Ben korktugumu yapamayacagimi ve yapamam da bir ay boyunca hep sag tarafima yapacagimi soyledim. Yakan bir igne dedim. Kiz biliyorum yakan igne oldugunu dedi. Tartistik kizla. Sonra biri geldi oranin hastasi oldugum icin tamam dedi. 1 saat normal muayene gibi beklettiler beni. Hemsire ignemi vurdu. Doktorumu degistirecegimi bir daha oraya gitmeyecegimi soyledim. Bizler zaten cok hassas donemlerden geciyoruz. Bir ay boyunca vucudumuza hormon yukluyoruz, bu tur aksilikler ile karsilasinca moralim bozuluyor. Turkiye de hangi saglik ocagina hangi hastaneye gitsen igneyi yapiyorlar. Burada cok zor birisine igne yaptirtmak.
Canim malesef burda oyle bir sey yok. Keske olsaydi. Ben yanlarina gittigim halde zorla kavga ederek yaptilar. Simdi bir arkadasi ayarladim , her gun $10 verecegim ona. Arkadas istemedi ama benim icim diger sekilde rahat etmezdi. Evi benim calistigim yere yakin. Ignemi vurdurup ise gidecegim. Gercekten de Ben yapamazmisim bu igneyi, is yerin de ayakta farketmedim ama eve gelip oturdugumda baya acidi ve halan cok aciyor. Mecbur dayanacagiz. Allah her birimizin yardimcisi olsun.sizin ordaki uygulama cok iyiymis.Canım neden eve hemşire gelmiyor % 100 karşılamıyor mu devlet . Benim tüm iğnelerimi hemşire gelip yapıyor . Valla uğraşamam zaten çok korkuyorum iğneden . Kızımla hergün nasıl hazırlanıp çıkacağım . Gelip yapıyorlar iki dakikada. İlk tedavimde eşim yapmıştı şimdi ona da yük olmak istemiyorum. Keşke eve gelse hemşire araştırsan vardır illlaki yorma kendini bu kadar
Var tabii canım yollarım şimdi kitaptan resimlerini çekip . Ben ilk tüp bebek tedavisine başlayacağım zaman hergün Meryem süresini okudum . Yumurta toplanacacagı gün gusül alıp sürekli eşimle ayetel kürsü okuduk . Transfer günü de aynı şekilde . Hep dua ettim şükürler olsun kızıma kavuştum . Sonraki denemelerimde ise transfer günü yetişe bilmek için koşturmaca hazırlan dur kızım al kızım ağlama ha kızım diye diye hiç bişey yapamadım . Bu denememde daha rahatım . Meryem süresini okuyorum Ayşe'yle kürsü okuyorum hergün 313 kere okunursa ne duan varsa kabul olur . Bunun yanı :):) okunan bazı dualar var . Kişinin durumuna göre değişiyor . Duasız hiçbirşey olmuyor . Rabbim duaların karşılığını veriyor yeterdi isteyelim
bebekhorn merhaba, özellikle sana sorum ne gibi tedavi sürecinden geçtin ve nerde tedavini oldun? yardım edersen çok sevinirim. 2 senedir bir çok farklı doktora gittim ama hiç ilgilenmediler şimdi özel doktora gidiyorum hormonteslerim iyi ama Amh bugün cok kötü çıktı napıcamı bilmiyorum
5 klinige sordum biz yapmiyoruz dediler. Kendi jinekoloji doktoruma gittim, giristeki kiz size ogretmediler mi siz kendiniz yapin dedi. Nasil moralim bozuldu anlatamam, sinirden agladim. Arkadasim yapmasaydi kendim yapacaktim artik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?