Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı bizim başımıza. Ben çok istiyorum ikiz olmasını bana da yapmazlar mi acaba iki tane yaştan dolayı.

avusturya da 35 yaş altı kanunen 1 taneymış doktorum istisna yapacaktı ama 5. gun embryosu cok kaliteli olunca tek olsun dedi
evet güzel ikiz bebek ama ben korkardım
ilk annelik tecrübe yok 2 tane birden zor olurdu Rabbjm gonlume gore verdi
inş herkezin gönlüne göre verir isteyen

Inşallah canım. Bende bazen düşünüyorum bakabilir miyim diye ablam geliyor aklıma onun da ikizleri oldu zor oluyor tabi.Olsun da inşallah tek olsun.

Inşallah canım. Bende bazen düşünüyorum bakabilir miyim diye ablam geliyor aklıma onun da ikizleri oldu zor oluyor tabi.Olsun da inşallah tek olsun.

RABBIM NE NASIP EDERSE O OLUUOR SEN IÇINI FERAH TUT HERŞEY OLACAGINA VARIYOR
TIP ÇOK ILERDE INS HEPIMIZ ANNE OLACAĞIZ ALLAH'N IZNIYLE

Canim doktorun biliyor mu bu durumunu? Belki bir kac gun hastanede yatirir canim cok kotu hissediyorsan kendini.

Yarim litreden daha az su icebiliyorsam ve hic bisi yiyemiyorsam ancak ozamanmis. Gerisini normal görüyor. Bende cok farkli. Bazen sabah iyim bazen aksam. Bugün sabah azdi aksama dogru yine cok. Ama sükür cay su icebiliyorum...

aynen 2 heycani ayni anda yaşayacaksın
benimde şansıma doktoruma mail attım salı yerine bi gün önce gel dedi

sen üzme kendini er yada geç göreceksin bebisleri bence ikiz :))))

Düşünsene, aaa minikler buradaymış derrkeeeeennn, güm gümde güm güm kalp sesleri.
Kizlar insallah Benim de aslinda keseyi cok gormek istememin sebebi bu. Kac tane oldugunu ogrenmek. Bir mi iki mi ????

B

Ben ikiz cok istemistim ama doktorum kesknlikle orali olmadi ama allah biliyorya ikiz olsun cok isterdim :)
Bende çok seviyorum çoğu kişide hep bana ikizlerin olacak diyor kardeşim de hep diyor senin ikiz olur öyle hissediyorum diyor. Hayırlı ve sağlıklı olsun kız erkek tek ikiz hiç farketmez.

Ben ikiz cok istemistim ama doktorum kesknlikle orali olmadi ama allah biliyorya ikiz olsun cok isterdim :)

kanunen yasakmış tatlim burda ondan yapmamıştır
çünkü benim ki de bana tamam 2 olabilir dedim ama kanunlarada karşı gelmiş olurdum dedi
korkudan yapmıyorlar hele ki bizim gibi genç olanlara

kanunen yasakmış tatlim burda ondan yapmamıştır
çünkü benim ki de bana tamam 2 olabilir dedim ama kanunlarada karşı gelmiş olurdum dedi
korkudan yapmıyorlar hele ki bizim gibi genç olanlara

Istisna yapabiliyorlar istedikten sonrada bana doktorum söz vermisti kaliteleri kötü olursa 2 olcak diye. Ama 3 tane kaldi zaten 3üde A kalitesindeydi. Ondan sustum. Cok sükür 1 de olsa 2de olsa. Yeterki bebislerimiz olsun

Istisna yapabiliyorlar istedikten sonrada bana doktorum söz vermisti kaliteleri kötü olursa 2 olcak diye. Ama 3 tane kaldi zaten 3üde A kalitesindeydi. Ondan sustum. Cok sükür 1 de olsa 2de olsa. Yeterki bebislerimiz olsun

aynen bende öyle dusundum istersen koyarım ama tek i ferrari dedi yanına diğerlerini koyma sıkıntı olmasın dedi kabul ettim iyi ki de etmişim
inş bebislerimize kavuşalım da gerisi boş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…