- 23 Ekim 2015
- 2.946
- 2.639
- 83
- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #3.381
Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı bizim başımıza. Ben çok istiyorum ikiz olmasını bana da yapmazlar mi acaba iki tane yaştan dolayı.
Inşallah canım. Bende bazen düşünüyorum bakabilir miyim diye ablam geliyor aklıma onun da ikizleri oldu zor oluyor tabi.Olsun da inşallah tek olsun.avusturya da 35 yaş altı kanunen 1 taneymış doktorum istisna yapacaktı ama 5. gun embryosu cok kaliteli olunca tek olsun dedi
evet güzel ikiz bebek ama ben korkardım
ilk annelik tecrübe yok 2 tane birden zor olurdu Rabbjm gonlume gore verdi
inş herkezin gönlüne göre verir isteyen
Inşallah canım. Bende bazen düşünüyorum bakabilir miyim diye ablam geliyor aklıma onun da ikizleri oldu zor oluyor tabi.Olsun da inşallah tek olsun.
Ben 10. Haftanın içinde almıştım canım.anladım canım
senin haberinn vardir mutterkind pass ne zaman alınıyor???
Amiiiinnnn insallahhh canım.RABBIM NE NASIP EDERSE O OLUUOR SEN IÇINI FERAH TUT HERŞEY OLACAGINA VARIYOR
TIP ÇOK ILERDE INS HEPIMIZ ANNE OLACAĞIZ ALLAH'N IZNIYLE
Canim doktorun biliyor mu bu durumunu? Belki bir kac gun hastanede yatirir canim cok kotu hissediyorsan kendini.
Ben 10. Haftanın içinde almıştım canım.
aynen 2 heycani ayni anda yaşayacaksın
benimde şansıma doktoruma mail attım salı yerine bi gün önce gel dedi
sen üzme kendini er yada geç göreceksin bebisleri bence ikiz :))))
Kizlar insallah Benim de aslinda keseyi cok gormek istememin sebebi bu. Kac tane oldugunu ogrenmek. Bir mi iki mi ????Düşünsene, aaa minikler buradaymış derrkeeeeennn, güm gümde güm güm kalp sesleri.
Inşallah canım. Bende bazen düşünüyorum bakabilir miyim diye ablam geliyor aklıma onun da ikizleri oldu zor oluyor tabi.Olsun da inşallah tek olsun.
Kizlar insallah Benim de aslinda keseyi cok gormek istememin sebebi bu. Kac tane oldugunu ogrenmek. Bir mi iki mi ????
Bende çok seviyorum çoğu kişide hep bana ikizlerin olacak diyor kardeşim de hep diyor senin ikiz olur öyle hissediyorum diyor. Hayırlı ve sağlıklı olsun kız erkek tek ikiz hiç farketmez.B
Ben ikiz cok istemistim ama doktorum kesknlikle orali olmadi ama allah biliyorya ikiz olsun cok isterdim :)
Bende ikiz diye hissediyorum.Kizlar insallah Benim de aslinda keseyi cok gormek istememin sebebi bu. Kac tane oldugunu ogrenmek. Bir mi iki mi ????
Ben ikiz cok istemistim ama doktorum kesknlikle orali olmadi ama allah biliyorya ikiz olsun cok isterdim :)
kanunen yasakmış tatlim burda ondan yapmamıştır
çünkü benim ki de bana tamam 2 olabilir dedim ama kanunlarada karşı gelmiş olurdum dedi
korkudan yapmıyorlar hele ki bizim gibi genç olanlara
Istisna yapabiliyorlar istedikten sonrada bana doktorum söz vermisti kaliteleri kötü olursa 2 olcak diye. Ama 3 tane kaldi zaten 3üde A kalitesindeydi. Ondan sustum. Cok sükür 1 de olsa 2de olsa. Yeterki bebislerimiz olsun
Türkiye’de de yasak canım 35 yaş altına. Bazı Özel yerler kanunu hiçe sayıp yapıyorlar.kanunen yasakmış tatlim burda ondan yapmamıştır
çünkü benim ki de bana tamam 2 olabilir dedim ama kanunlarada karşı gelmiş olurdum dedi
korkudan yapmıyorlar hele ki bizim gibi genç olanlara
Türkiye’de de yasak canım 35 yaş altına. Bazı Özel yerler kanunu hiçe sayıp yapıyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?