- 8 Kasım 2016
- 2.873
- 4.449
- 133
- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #3.401
O zaman burda da öyledir bana da tek olur .Biran önce doktorla herşeyi konuşmak istiyorum kafamda deli sorularTürkiye’de de yasak canım 35 yaş altına. Bazı Özel yerler kanunu hiçe sayıp yapıyorlar.
Canımm tesekkür ederim inşallah. Benim katedeceğim yol biraz uzun ama sizinle beraber daha iyi atlatacağımı biliyorum bu süreci.iyiki tanıdım sizleri
Aynen öyle herşey nasip kısmet.nasipte ikiz varsa zaten onlar tek koysa da bölünür iki olur
nasipte tek varsa 3 de koysa biri kalır :))
aynen 3 tane koyanlar bile var
birisine 3 koymuşlar biri de bölünmüş olmuş mu 4 :))))))
Ayyyyy eveeeet şimdi gördüm yaaa yazıları :)) geç kaldım çoooooook sevindim ya inşallah güzel güzel geçer hamileliğin maşallah diyelimİnşalalh canım benim yaza kadar beklemek zor olur 1 aylık randevu bile kafayı yedirtiyor günler geçmiyor
İyi şimdi şükür ağzındaki yarada iyileşiyor . Dut pekmezi iyi geliyor ayrıca ağız ilacı da var . Yemek konusunda sıkıntı var iştahı hiç kalmadı ama açılır yavaş yavaş :) kardeş gelecek inşallah kızıma :)
İnşallah canımmm inşallah sizlerle seviniyorum ben şimdi arkanızdan da ben gelirim mutlu haberle umarım bir gün.aynen tatlim yol uzunda olsa bizler hep destek olacağız dualarımızla
sen yeterki hayırlısı ile basla da sonuda gelir güzelce inş
Öylemi ıyi ıyi o zaman eşimde gidip gelip bana soruyor ikiz yapabiliyormuyuz diye .:))Selmaal25 burda isteğe bağlı ister iki ister üç ama doktor hep bır ve ıkıden yana caniminici
. Isallah istedigi gibi olur kocisinin canimÖylemi ıyi ıyi o zaman eşimde gidip gelip bana soruyor ikiz yapabiliyormuyuz diye .:))
Inşallah ablamm.. Isallah istedigi gibi olur kocisinin canim
Bugün kahve istihkakımı erken doldurdum canım, yarın ne yapsam diye düşünüyorum.yasminsay ne ediyon kahve yokmu bu gece
Hoşbuldum canım amin cümlemize inşallah.Asmin lena hoş geldin canım aramıza, inşallah en yakın zamanda göbüşün sağlıklı bebişlerle dolar.
Misafir kimki canim baligi nasil yapiyonBugün kahve istihkakımı erken doldurdum canım, yarın ne yapsam diye düşünüyorum.
Acaba balık mı yapsam?
Öncelikle ne balığı alsam derdi var. Palamutsa sebzeli fırında yaparım, çipura ve ya lüferse ise ızgarada yaparım, zargana veya istavritse yağda güzel olur.Misafir kimki canim baligi nasil yapiyon
Misafir eşimle benim tanışmama sebep olan ortak arkadaşlarımız, geçen anlatmıştım.Misafir kimki canim baligi nasil yapiyon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?