- 8 Kasım 2016
- 2.873
- 4.449
- 133
- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #3.341
Çok sağol ablam cevap için. Ben onu da ıyi beslemeye baslimSen önce findık fistuk dayaaaaa sonra keçiboynuzu pekmezı ocak ayındaaaaaa :) bu arada evet canım aynı gün oluyo erkek sperm verıyo kadın yumurta toplanıyo tatlım
Benimkini dr Mart’tan beri hiç kestirmedi. Sürekli tedavi halinde olduğumdanKızlar bu arada folik asite önceden başladınız demi ben 3 ay falan kullandım sonra kızıp bıraktım başlasam mi yine .siz iciyormusunuz.
Yok tatlım bazen onların farlı cinslerı var kist yapıyo içmesıniç iç ben 1 ay önce başladım iğnelerden hala da devam içiyorum
ki gebelikte de içiliyor bildiğim kadarıyla
Yok tatlım bazen onların farlı cinslerı var kist yapıyo içmesın
Aynen canim, Yarin ki kan tahlil sonucumu ogreniyim, ondan sonra basliyacagim doktorlari aramaya.bak bakalim tatlim belki bulursun bi doktor
sende rahat olmuş olursun tuh yaa kötü olmuş hala üzülüyorum valla
Diğer gittiğim doktor vermişti 3 ay kullandım bide tiroid ilacı kullanıyordum bıraktım doktoruma söyledim bıraktığımi hormon tahlilinde ıyi çıkmıştı iç yada içme bişey demedi.Doktor ne derse o selma sen bişey baslama o sana vıtamın de vercek tüp bebek ilacları cok farklı tatlım hiçbişey kullanma sakın
Aynen canim, Yarin ki kan tahlil sonucumu ogreniyim, ondan sonra basliyacagim doktorlari aramaya.
Öyle mi o zaman ben hiç bulasmim bide başıma o çıkmasın.Yok tatlım bazen onların farlı cinslerı var kist yapıyo içmesın
Hap şeklindemiDiğer gittiğim doktor vermişti 3 ay kullandım bide tiroid ilacı kullanıyordum bıraktım doktoruma söyledim bıraktığımi hormon tahlilinde ıyi çıkmıştı iç yada içme bişey demedi.
Evet hapını içtim.Hap şeklindemi
İşallah bebişin senledır canım işallah o senı yoruyodur allahım yardımcı olsunValla rahim kramplarindan ben artk çok yorgunum lütfen dua edin.
Geçecek canım, minik cleopatra burdayım diyor annesine.Valla rahim kramplarindan ben artk çok yorgunum lütfen dua edin.
Hiç baslama onlara toz halinde olanı var işallah onu verirler artı vıtamınler var onların içinde hele bı tedavın baslasın hepsını anlattcam sana doktora sorarsın yada bakarsın o kendı yazar sonucta almanyada hep ayni tedavıyı uygukuyolarEvet hapını içtim.
Evet canim oyle olacak buyuk ihtimal. O gun tam 8 haftalik olacak. Aslinda ben keseyi veya keseleri de gormek istiyordum. Bu civarda haftaya randevu veren bir doktor bulabilirsem gidecegim. Bulamazsam da artik bekleyecegim ocak 2 yi.Eee sevin o zaman canım, kalp sesi ile birlikte keseyi göreceksin.
Evet kendi başıma alıp içmek istemiyorum o demeden .Hiç baslama onlara toz halinde olanı var işallah onu verirler artı vıtamınler var onların içinde hele bı tedavın baslasın hepsını anlattcam sana doktora sorarsın yada bakarsın o kendı yazar sonucta almanyada hep ayni tedavıyı uygukuyolar
Cok zorlama olmassa olurmu canımıniçi herseyde vardır bı hayır de ve bakle işallah hersey yolunda üzülme lütfen stres iyi deilEvet canim oyle olacak buyuk ihtimal. O gun tam 8 haftalik olacak. Aslinda ben keseyi veya keseleri de gormek istiyordum. Bu civarda haftaya randevu veren bir doktor bulabilirsem gidecegim. Bulamazsam da artik bekleyecegim ocak 2 yi.
Vallahhhh ben hiç bişey yapmadım doktor ne derse onu yaptım ve hersey onların hesapları gıbı oldu şükür elhamdulillah geriside allahın işi bebişimEvet kendi başıma alıp içmek istemiyorum o demeden .
Bencede Diloşum, zorlama. İki stresi ard arda beklemektense, aynı zamanda bilmek daha güzel gibi geliyor bana.Cok zorlama olmassa olurmu canımıniçi herseyde vardır bı hayır de ve bakle işallah hersey yolunda üzülme lütfen stres iyi deil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?