Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Doktor ne derse o selma sen bişey baslama o sana vıtamın de vercek tüp bebek ilacları cok farklı tatlım hiçbişey kullanma sakın
Diğer gittiğim doktor vermişti 3 ay kullandım bide tiroid ilacı kullanıyordum bıraktım doktoruma söyledim bıraktığımi hormon tahlilinde ıyi çıkmıştı iç yada içme bişey demedi.

Eee sevin o zaman canım, kalp sesi ile birlikte keseyi göreceksin.
Evet canim oyle olacak buyuk ihtimal. O gun tam 8 haftalik olacak. Aslinda ben keseyi veya keseleri de gormek istiyordum. Bu civarda haftaya randevu veren bir doktor bulabilirsem gidecegim. Bulamazsam da artik bekleyecegim ocak 2 yi.

Evet kendi başıma alıp içmek istemiyorum o demeden .

Evet canim oyle olacak buyuk ihtimal. O gun tam 8 haftalik olacak. Aslinda ben keseyi veya keseleri de gormek istiyordum. Bu civarda haftaya randevu veren bir doktor bulabilirsem gidecegim. Bulamazsam da artik bekleyecegim ocak 2 yi.
Cok zorlama olmassa olurmu canımıniçi herseyde vardır bı hayır de ve bakle işallah hersey yolunda üzülme lütfen stres iyi deil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…