Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Vallahhhh ben hiç bişey yapmadım doktor ne derse onu yaptım ve hersey onların hesapları gıbı oldu şükür elhamdulillah geriside allahın işi bebişim
Evet haklısın doktoruma güveniyorum bu defa .Diğer gittiğim doktor hep oyaladı beni o yazmıştı folik asiti sonra ona kızıp bıraktım.

Aynen canim cok sukur. Onun oldugunu bilmek de rahatlatiyor zaten beni. Gorsem kendimi daha rahat hissedecegim. Olsun her ser de hayir vardir. yasminsay in dedigi gibi kalp atisi ile gorecegim bebegimi insallah.

aynen 2 heycani ayni anda yaşayacaksın
benimde şansıma doktoruma mail attım salı yerine bi gün önce gel dedi

sen üzme kendini er yada geç göreceksin bebisleri bence ikiz :))))

Hatunlar yine cok aktifsiniz ama okuyamadim hepsiniiii. Ben isten eve geldim kusmayla uyku arasinda git gel yasiyorum ondan beri. Kahve keyfimde yalan oldu offf offf

Cok zorlama olmassa olurmu canımıniçi herseyde vardır bı hayır de ve bakle işallah hersey yolunda üzülme lütfen stres iyi deil

Bencede Diloşum, zorlama. İki stresi ard arda beklemektense, aynı zamanda bilmek daha güzel gibi geliyor bana.
Yok kizlar biraz uzuldum ertelendi diye ama bunda da bir hayir vardir elbet. Bekleyecegim artik

Senin tek embriyo mu transfer edilmişti canım inşallah seninde ikizdir.

benim ki tek canım başta iki demistik ama transfer günü teki çok çok iyidi doktor yaşın genç tutarsa oda tutar dedi
ben şansım yükselsin diye iki istedim biri tutar biri tutmaz diye ama kuzucugum tutundu bana çok şükür dünyanın en mutlu insanıyım:)))

Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı bizim başımıza. Ben çok istiyorum ikiz olmasını bana da yapmazlar mi acaba iki tane yaştan dolayı.

Hatunlar yine cok aktifsiniz ama okuyamadim hepsiniiii. Ben isten eve geldim kusmayla uyku arasinda git gel yasiyorum ondan beri. Kahve keyfimde yalan oldu offf offf
Canim doktorun biliyor mu bu durumunu? Belki bir kac gun hastanede yatirir canim cok kotu hissediyorsan kendini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…