- 24 Ağustos 2017
- 2.345
- 3.703
- 133
- 41
- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #3.841
arkadaslar 3 gun once almanyada tup bebegin 3 kere bedava karsilandigini ogrendim biz hep 3500 odedik tedavi icin, alman doktorlar soylemedi yeni gittigim doktor paylasti bende sizinle paylasmak istedim
Bişey olmaz o kadardan olsa bana olur kız :) herkesin bünye aynı değil tabi ama kendini iyi hissediyorsa yapması daha iyi yavaş yavaş hareket ettikçe bileydik olmaz . Ben ilk üç gün kızımı kaldırmadım kucağıma ama sonrasında olan oldu hastalanınca tepemde gezdi hastanede kucağımdan inmedi . Evdeki tüm işlerimi de yapıyorum . Kızım koltuğa meyve suyu döktü sabah onu kesin sileceğim dayanamam . Evi eşim süpürüyor siliyor sadece onu yapmıyorum . Bişey olmaz ani hareketler ağır kaldırmadıkça ki kızım 16 kilo günde 10 kere tezgaha çıkartırım bana yardım eder teyzesiabaaaaaa çok erken oyle hemen ayaklanma camasir felan uğraşma sakinnnnn
Bişey olmaz o kadardan olsa bana olur kız :) herkesin bünye aynı değil tabi ama kendini iyi hissediyorsa yapması daha iyi yavaş yavaş hareket ettikçe bileydik olmaz . Ben ilk üç gün kızımı kaldırmadım kucağıma ama sonrasında olan oldu hastalanınca tepemde gezdi hastanede kucağımdan inmedi . Evdeki tüm işlerimi de yapıyorum . Kızım koltuğa meyve suyu döktü sabah onu kesin sileceğim dayanamam . Evi eşim süpürüyor siliyor sadece onu yapmıyorum . Bişey olmaz ani hareketler ağır kaldırmadıkça ki kızım 16 kilo günde 10 kere tezgaha çıkartırım bana yardım eder teyzesi
Ben kızımdan önce 4 gebelik geçirdim ilk gebeliğim düşük oldu ikincisi kimyasal 3.dış gebelik 4. Dış gebelik tüplerim alındı .Kızlar, gebe arkadaşlarıma bir sorum var.
Tahlil sonucunu alıp eşlerinize söylediğinizde ilk tepkileri ne oldu? Ve siz ne hissettiniz söylerken?
Bu duyguyu gerçekten çok merak ediyorum, malum hep negatif haberini verdim eşime.
Haklısın canım yapmamak daha iyi bellide mecbur olmasam bende yapmam valla annen bana da bi tas çorba gönderse ne makbul olur Eşim sagolsun yardımcı oluyor ama kızımda olduğu gibi yan gel yat yapamıyorum . İki dakika boş durmuyoruz. Şimdi makinanın bitmesini bekliyorum çamaşır asmak için sabaha kalsa kesin asamam . Kızım 1 saat uyuşa eksikliğini yaşıyorum . Uyumasa az uyusada dinlensem diyorum Bizde dinlenmek kelimesi yok :)ne bilim korktum kız
gerçi olacaksa tutacaksa ozaman zaten Rabbim verir sebebini olur yani
ama ne bilim daha dün oldu ya hemen çamaşır felan korktum :))))
Çok zorluklar ve ağır kayıplar yaşamışsınız. Rabbim bu seferki gebeliğini sağlıkla, hayırla sonuçlandırsın ve kucağında göstersin canım benim.Ben kızımdan önce 4 gebelik geçirdim ilk gebeliğim düşük oldu ikincisi kimyasal 3.dış gebelik 4. Dış gebelik tüplerim alındı .
İlk gebeliğimde eşliğimin 7. Ayında ögrendim eşim çok çocuk istediğinden ona sürpriz hazırladım . Bir tişört aldım üzerinde babacığım ben gelene kadar anneme iyi bak yazdırdım ve ceketimin altına giydim . Yemeğe çıktık . Ceketimi çıkardığımda o yazıyı görünce iki kere okudu . Gözleri doldu sarıldı boynuma ağladık sonrası malum ikinci ayımda kaybedince sonradan gelen gebeliklere hayırlısı olsun inşallah dedik hep . Çok fazla sevinemedim o da bende . Şimdi aynı durum seviniyoruz tabi ama ilk seferki gibi olmuyor . Kızımda tutunma kanaması oldu yine yattım kanama kesildi sonra 3 aylıkken şiddetli kanamayla acile gittik yerinden kopmuştu . Progesteron iğnesiyle 6. Aya kadar yattım . Neyseki kızıma kavuştum ama hep böyle oldu . Kızımdan sonraki gebeliğim de 11 haftalık olana kadar boş kese göründü mecbur kürtaj oldum . Ondada tam seçilememiştik zaten hüsran oldu . Rabbim herkese hayırlısını sağlıklısını versin amin
Sanadaaaa canommmmm:) gözün nasıl olduHerkese iyi haftasonları
Çok iyi kuzuuu, şükür dinç uyandım.Sanadaaaa canommmmm:) gözün nasıl oldu
Ben cok uyandım defalarca kasıklarımda agrı vardı gece sabah uyuyum dedım mıdem cok kötü oldu bu bantlar etkısını göstermeye basladı heraldeÇok iyi kuzuuu, şükür dinç uyandım.
Sen nasılsın bugün, yıldızların anası?
Ahh o bant, çok mide bulantısı ve baş dönmesi yapıyor. Allah kolaylık versin can.Ben cok uyandım defalarca kasıklarımda agrı vardı gece sabah uyuyum dedım mıdem cok kötü oldu bu bantlar etkısını göstermeye basladı heraldeadet olcam gıbıyım amaaaaaaaa bukadar mızmızaaaaaa ragmen ıyıyım bacım
Adet olacakmış gibi hissetmen opunun ve ilaçların etkisinden canım benim.Ben cok uyandım defalarca kasıklarımda agrı vardı gece sabah uyuyum dedım mıdem cok kötü oldu bu bantlar etkısını göstermeye basladı heraldeadet olcam gıbıyım amaaaaaaaa bukadar mızmızaaaaaa ragmen ıyıyım bacım
Allah razı olsun canım benim........göbeğme yapıstırıyommmm azönce değiştim bıldiğin agda bandı gıbı yapısıyo bunlar tövbe yarabbım kıpkırmızı oldu yerı azcık yanına yapıstırdım bendeeeeeAhh o bant, çok mide bulantısı ve baş dönmesi yapıyor. Allah kolaylık versin can.
Doktor nasıl kullanman gerektiğini anlatmıştır, Türkiye’dekinden farklı mı?
Saol canım benim ya ıykı varsınAdet olacakmış gibi hissetmen opunun ve ilaçların etkisinden canım benim.
Ya huri ablam o hapsuruk nasil biseyse ayni bende de senin gibi transferden bir kac gün sonra bir basladi, daha hala devam ediyorum. Cok ilginc normalde bu kadar hapsurmazdim simdi günde en az 10 kere. Gece uykumda bile hapsurarak uyaniyomAllah razı olsun canım benim........göbeğme yapıstırıyommmm azönce değiştim bıldiğin agda bandı gıbı yapısıyo bunlar tövbe yarabbım kıpkırmızı oldu yerı azcık yanına yapıstırdım bendeeeeehele bi hapsırma tutuyo benı ıkı gündür dersın karabıber kokluyommmm bütün günnnnn ayyyyyyy
Sonra ben bunu arastirdim, gebelikte burunda salgilanan mukus da artiyormus ondan dolayi oluyormus.. insallah sana da öyle yoralimYa huri ablam o hapsuruk nasil biseyse ayni bende de senin gibi transferden bir kac gün sonra bir basladi, daha hala devam ediyorum. Cok ilginc normalde bu kadar hapsurmazdim simdi günde en az 10 kere. Gece uykumda bile hapsurarak uyaniyom
Yaaaaa bişey dıcem yazcaktım abartıyom sanarlar dıye yazmasım resmen uykudan hapsırarak uyandım bı de bes kez normalde ıkı defa hapşırmam tatlım yaaaaa bıde gıcık bogazımmmm yanı resmen kendı kendıme suıkast düzenliyo gıbı hissediyorum sekerımYa huri ablam o hapsuruk nasil biseyse ayni bende de senin gibi transferden bir kac gün sonra bir basladi, daha hala devam ediyorum. Cok ilginc normalde bu kadar hapsurmazdim simdi günde en az 10 kere. Gece uykumda bile hapsurarak uyaniyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?