Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

arkadaslar 3 gun once almanyada tup bebegin 3 kere bedava karsilandigini ogrendim biz hep 3500 odedik tedavi icin, alman doktorlar soylemedi yeni gittigim doktor paylasti bende sizinle paylasmak istedim

arkadaslar 3 gun once almanyada tup bebegin 3 kere bedava karsilandigini ogrendim biz hep 3500 odedik tedavi icin, alman doktorlar soylemedi yeni gittigim doktor paylasti bende sizinle paylasmak istedim

hadi yaaa bi kısırlık söz konusu muydu sizde? yani bi rahatsızlık???
kanıtlanmış bi rahatsızlığınız varmı ???

abaaaaaa çok erken oyle hemen ayaklanma camasir felan uğraşma sakinnnnn
Bişey olmaz o kadardan olsa bana olur kız :) herkesin bünye aynı değil tabi ama kendini iyi hissediyorsa yapması daha iyi yavaş yavaş hareket ettikçe bileydik olmaz . Ben ilk üç gün kızımı kaldırmadım kucağıma ama sonrasında olan oldu hastalanınca tepemde gezdi hastanede kucağımdan inmedi . Evdeki tüm işlerimi de yapıyorum . Kızım koltuğa meyve suyu döktü sabah onu kesin sileceğim dayanamam . Evi eşim süpürüyor siliyor sadece onu yapmıyorum . Bişey olmaz ani hareketler ağır kaldırmadıkça ki kızım 16 kilo günde 10 kere tezgaha çıkartırım bana yardım eder teyzesi

ne bilim korktum kız
gerçi olacaksa tutacaksa ozaman zaten Rabbim verir sebebini olur yani
ama ne bilim daha dün oldu ya hemen çamaşır felan korktum :))))

Ben kızımdan önce 4 gebelik geçirdim ilk gebeliğim düşük oldu ikincisi kimyasal 3.dış gebelik 4. Dış gebelik tüplerim alındı .
İlk gebeliğimde eşliğimin 7. Ayında ögrendim eşim çok çocuk istediğinden ona sürpriz hazırladım . Bir tişört aldım üzerinde babacığım ben gelene kadar anneme iyi bak yazdırdım ve ceketimin altına giydim . Yemeğe çıktık . Ceketimi çıkardığımda o yazıyı görünce iki kere okudu . Gözleri doldu sarıldı boynuma ağladık sonrası malum ikinci ayımda kaybedince sonradan gelen gebeliklere hayırlısı olsun inşallah dedik hep . Çok fazla sevinemedim o da bende . Şimdi aynı durum seviniyoruz tabi ama ilk seferki gibi olmuyor . Kızımda tutunma kanaması oldu yine yattım kanama kesildi sonra 3 aylıkken şiddetli kanamayla acile gittik yerinden kopmuştu . Progesteron iğnesiyle 6. Aya kadar yattım . Neyseki kızıma kavuştum ama hep böyle oldu . Kızımdan sonraki gebeliğim de 11 haftalık olana kadar boş kese göründü mecbur kürtaj oldum . Ondada tam seçilememiştik zaten hüsran oldu . Rabbim herkese hayırlısını sağlıklısını versin amin

ne bilim korktum kız
gerçi olacaksa tutacaksa ozaman zaten Rabbim verir sebebini olur yani
ama ne bilim daha dün oldu ya hemen çamaşır felan korktum :))))
Haklısın canım yapmamak daha iyi bellide mecbur olmasam bende yapmam valla annen bana da bi tas çorba gönderse ne makbul olur Eşim sagolsun yardımcı oluyor ama kızımda olduğu gibi yan gel yat yapamıyorum . İki dakika boş durmuyoruz. Şimdi makinanın bitmesini bekliyorum çamaşır asmak için sabaha kalsa kesin asamam . Kızım 1 saat uyuşa eksikliğini yaşıyorum . Uyumasa az uyusada dinlensem diyorum Bizde dinlenmek kelimesi yok :)

Çok zorluklar ve ağır kayıplar yaşamışsınız. Rabbim bu seferki gebeliğini sağlıkla, hayırla sonuçlandırsın ve kucağında göstersin canım benim.

Çok iyi kuzuuu, şükür dinç uyandım.
Sen nasılsın bugün, yıldızların anası?
Ben cok uyandım defalarca kasıklarımda agrı vardı gece sabah uyuyum dedım mıdem cok kötü oldu bu bantlar etkısını göstermeye basladı heralde adet olcam gıbıyım amaaaaaaaa bukadar mızmızaaaaaa ragmen ıyıyım bacım

Ahh o bant, çok mide bulantısı ve baş dönmesi yapıyor. Allah kolaylık versin can.
Doktor nasıl kullanman gerektiğini anlatmıştır, Türkiye’dekinden farklı mı?

Adet olacakmış gibi hissetmen opunun ve ilaçların etkisinden canım benim.

Ahh o bant, çok mide bulantısı ve baş dönmesi yapıyor. Allah kolaylık versin can.
Doktor nasıl kullanman gerektiğini anlatmıştır, Türkiye’dekinden farklı mı?
Allah razı olsun canım benim........göbeğme yapıstırıyommmm azönce değiştim bıldiğin agda bandı gıbı yapısıyo bunlar tövbe yarabbım kıpkırmızı oldu yerı azcık yanına yapıstırdım bendeeeee hele bi hapsırma tutuyo benı ıkı gündür dersın karabıber kokluyommmm bütün günnnnn ayyyyyyy

Ya huri ablam o hapsuruk nasil biseyse ayni bende de senin gibi transferden bir kac gün sonra bir basladi, daha hala devam ediyorum. Cok ilginc normalde bu kadar hapsurmazdim simdi günde en az 10 kere. Gece uykumda bile hapsurarak uyaniyom

Ya huri ablam o hapsuruk nasil biseyse ayni bende de senin gibi transferden bir kac gün sonra bir basladi, daha hala devam ediyorum. Cok ilginc normalde bu kadar hapsurmazdim simdi günde en az 10 kere. Gece uykumda bile hapsurarak uyaniyom
Sonra ben bunu arastirdim, gebelikte burunda salgilanan mukus da artiyormus ondan dolayi oluyormus.. insallah sana da öyle yoralim

Yaaaaa bişey dıcem yazcaktım abartıyom sanarlar dıye yazmasım resmen uykudan hapsırarak uyandım bı de bes kez normalde ıkı defa hapşırmam tatlım yaaaaa bıde gıcık bogazımmmm yanı resmen kendı kendıme suıkast düzenliyo gıbı hissediyorum sekerım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…