Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Dikkat et can, vitaminlere boğ kendini. Grip olmamak için kivi tüket, aklımız sende biliyorsun, herkes kendini kurtardı şükür.

Kaşıntıda yapmıştı bant bende.

Yani ben ilk önce hasta mi oluyorum acaba falan diye düsünmüstüm. Herkes de kiziyodu bana hapsurma zorlarsin bebis tutunamaz falan diye. Alakasi yokmus meger

Dikkat et can, vitaminlere boğ kendini. Grip olmamak için kivi tüket, aklımız sende biliyorsun, herkes kendini kurtardı şükür.

Kaşıntıda yapmıştı bant bende.
Kaşınmazmııııııı tatlımmm ahhhhhh. Hakkımda hayırlısı canımmmm ne dıyım işallah bebişlerim analarını bırakmaz

Günaydin hatunlar
Ben bugün kötü uyandim ya, bogazim sismis, burnun tikali, gögüs kismim cok yaniyo. Göbegimde batmalar. Allahim yine bi korku sardi anlatamam

Ah canım ALLAH yardımcın olsun sende daha zor evet kızında var
benim annem yardımcı oluyor ondan rahatım galiba

selam canlarım nasilsiniz
az biraz okudum Allah hepinizin yardımcısı olsun umarım

bende gece çok korktum vücut isim - 0.5 düşmüş niye düştü derken goguslerimde ağrı da yoktu
bugün vücut isim hala aynı 35.7 ama göğüslerim ağrımaya başlamış
bişey mi oldu vücut ısısı durduk yere yarim derece birden duser mi
korktummmmm

Her gebelik bir değil ki canım benim, bence kişiye göre değişebilir. Pazartesi kontrolün var zaten, içini ve gönlünü bulandırma derim.

Her gebelik bir değil ki canım benim, bence kişiye göre değişebilir. Pazartesi kontrolün var zaten, içini ve gönlünü bulandırma derim.

ay ne bilim korktum bi an ki bişey olda kanama felan olur demi sonuçta bebek tutundu kanda çıktı testte dün çıktı
korkuyor insan valla böyle korkucagim aklima gelmezdi
bi pazartesi olsunda inş
hafta sonu kan veremem yoksa şimdi giderdim

Gebelikte vücut ısısı illâki 36 üstü olacak diye bir kaide yok ki canım benim. Sen içini ferah tut.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…