Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Allah razi olsun kizlar. Darisi sizin basiniza insallah. Insallah tutunurlar canim. Sizlerin duasina ihtiyacim var. Eve geldigimde yazarim kizlar. Hastanede telefonu dolaba koyduruyorlar. Cikana kadar dokunamiyorsun telefona.

Allah razi olsun kizlar. Darisi sizin basiniza insallah. Insallah tutunurlar canim. Sizlerin duasina ihtiyacim var. Eve geldigimde yazarim kizlar. Hastanede telefonu dolaba koyduruyorlar. Cikana kadar dokunamiyorsun telefona.
ay birde ikiz oluyomus süper olurdu canim Allah yar ve yardimcin olsun yarin insAllah dualarimiz seninle ooo ben bu gece dua hatimi indiririm kesin

Sen ilk günden beri dualarımdasın canım işallah hersey güzel olcak ve hamişşşşş olcak benım can arkadaşım:)

Kizlar guzel dilekleriniz icin sagolun. Sizler de benim her zaman dualarimdasiniz. Ben de cok heyecanliyim. Evden cikarken tuvalete girin. Buraya geldiginiz de su icmeye baslayin yazmislar. Sadece yarim litre su yeterliymis.

Kizlar guzel dilekleriniz icin sagolun. Sizler de benim her zaman dualarimdasiniz. Ben de cok heyecanliyim. Evden cikarken tuvalete girin. Buraya geldiginiz de su icmeye baslayin yazmislar. Sadece yarim litre su yeterliymis.
Canım ultrason yapılcak ya sıkışık olcaksınkı net görünsün transfer

Bende yanlızım burda ailem Türkiye de kimsem yok burda bı ben bıde eşim onun akrabaları var ama kimse kimseye selam bile vermiyo burda şükür mutluyum ama :)
benimde sözde akrabam cok ama ben kimseyle görüsmüyorum akraba özürlüyüm ama böyle kafamiz daha rahat canim. türkiyeden hangi sehirdensin?

Nekadar cok su icebilirsen okadar daha iyi canim. Ben en son patlicam sandim sandalyeye oturdugumda felan kacircam korkusu vardi. Ama sonra doktroum ultrasonda güzelce anlatti. Sidik torbasi büyük olunca rahime dayaniyormus ve böylece embryoyu yerlestirmek daha kolay oluyormus bende ilk atista burasi cok güzel dedi koydu :) cok su ic. Hastaneye biraz önce git ve bol bol su ic :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…