- 3 Temmuz 2017
- 51
- 11
- 38
- 43
- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
MasAllah süper haber bu, ay hadi insAllah coook coook iyi gecerKizlarrrr yarin 8.45 te transferim, ve 12 side cok iyi kalitedelermis
Ayyyyyy yatmadan dua etcem sana bol bol canım benim cıkar cıkmaz yaz bana tamam mı ayyyyy darısı benim başıma cok sevındımKizlarrrr yarin 8.45 te transferim, ve 12 side cok iyi kalitedelermis
Ben teşekkür istemiyorum sadece tatlı dil ve duaların yeter bana canımıniçiRabbime cani gönülden inaniyorum! Rabbim kimseye vermeyecigi seyin hayalini kurdurmazmis sagol canim hersey icin
Kız heycanlımısın ben varya cok heycanlandım yaaaaAyyyyyy yatmadan dua etcem sana bol bol canım benim cıkar cıkmaz yaz bana tamam mı ayyyyy darısı benim başıma cok sevındım
duanin gücüne inaniyorum canim sizlere her gece dua edicem cani gönüldenBen teşekkür istemiyorum sadece tatlı dil ve duaların yeter bana canımıniçi
ay birde ikiz oluyomus süper olurduAllah razi olsun kizlar. Darisi sizin basiniza insallah. Insallah tutunurlar canim. Sizlerin duasina ihtiyacim var. Eve geldigimde yazarim kizlar. Hastanede telefonu dolaba koyduruyorlar. Cikana kadar dokunamiyorsun telefona.
Sen ilk günden beri dualarımdasın canım işallah hersey güzel olcak ve hamişşşşş olcak benım can arkadaşım:)Allah razi olsun kizlar. Darisi sizin basiniza insallah. Insallah tutunurlar canim. Sizlerin duasina ihtiyacim var. Eve geldigimde yazarim kizlar. Hastanede telefonu dolaba koyduruyorlar. Cikana kadar dokunamiyorsun telefona.
Ailen Türkiye demi yoksa yakınındamı canımduanin gücüne inaniyorum canim sizlere her gece dua edicem cani gönülden
Ailem hollandada canim sana cook yakin ben oglum ve esim yalniziz burda kimsemiz yokAilen Türkiye demi yoksa yakınındamı canım
Canım ultrason yapılcak ya sıkışık olcaksınkı net görünsün transferKizlar guzel dilekleriniz icin sagolun. Sizler de benim her zaman dualarimdasiniz. Ben de cok heyecanliyim. Evden cikarken tuvalete girin. Buraya geldiginiz de su icmeye baslayin yazmislar. Sadece yarim litre su yeterliymis.
Suyu iç dedıklerı gıbı yap tuvalete cıkarken gır bol bol da dua:)Canım ultrason yapılcak ya sıkışık olcaksınkı net görünsün transfer
Bende yanlızım burda ailem Türkiye de kimsem yok burda bı ben bıde eşim onun akrabaları var ama kimse kimseye selam bile vermiyo burda şükür mutluyum ama :)Ailem hollandada canim sana cook yakin ben oglum ve esim yalniziz burda kimsemiz yok
benimde sözde akrabam cok ama ben kimseyle görüsmüyorum akraba özürlüyüm ama böyle kafamiz daha rahat canim. türkiyeden hangi sehirdensin?Bende yanlızım burda ailem Türkiye de kimsem yok burda bı ben bıde eşim onun akrabaları var ama kimse kimseye selam bile vermiyo burda şükür mutluyum ama :)
Cennet İzmirbenimde sözde akrabam cok ama ben kimseyle görüsmüyorum akraba özürlüyüm ama böyle kafamiz daha rahat canim. türkiyeden hangi sehirdensin?
izmir harika biryer gercekten cennetCennet İzmir
Evet canım öyle :) sen peki nerelisinizmir harika biryer gercekten cennet
Sakaryaliyim canimEvet canım öyle :) sen peki nerelisin
Kizlar guzel dilekleriniz icin sagolun. Sizler de benim her zaman dualarimdasiniz. Ben de cok heyecanliyim. Evden cikarken tuvalete girin. Buraya geldiginiz de su icmeye baslayin yazmislar. Sadece yarim litre su yeterliymis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?