Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Cok gecmis olsun canim ya bak adacayi varsa evdw onunla gargara yap yanmayi keser bol bol portakal limon tüket eger varsa evde vics bogazina gögsüne dogru sür rahatlatir canim

Adacayi olmasi lazim deneyim canim sagol. Uyuyamiyorumda yanmasindan. Ilaclardada emin olamadim alabilirmiyim diye. Portakali yiyebilsemmm keske hic sevmem esimde ye diye israr ediyo

Adacayi olmasi lazim deneyim canim sagol. Uyuyamiyorumda yanmasindan. Ilaclardada emin olamadim alabilirmiyim diye. Portakali yiyebilsemmm keske hic sevmem esimde ye diye israr ediyo
Aaaaaa sakın ilac içme yasakkkkk doktora sormadan lütfen.....sevmesende zorla daha kötü olursun yoksa cay yapppp limon sık içine yada kocan kalksın bı zahmet o portakalları sıksınnnn yada sana ballı ılık süt hazırlasın işallah iyi gelir canım cok öpüyorum iyi geceler:)

Suan önümde portakal suyu, papatya cayi ve meyvetabagi bunlarlada gecmezse bilmiyorum artik. Iyi geceler canim

Canim dayanabildigim kadari ile icerim herhalde ama ben genelde 1 bardak su icerim 10 dk sonra tuvalete giderim. Cok icmek Benim icin sakincali olabilir, birakirim oraciga valla. Ama elimden geleni deneyecegim.

İyiyim enerji dolu uyandım hemen carsafları felan deiştim kocaya kahvaltı verdım süpürgem tozum var onları halletcem canım benim:)sen basladınmı bıtkisel ilaclarına bakim
oh ne güzel spor yapiyosun bi nevi, evet basladim hatta simdi esimle bio pazarina gidicez ne var ne yok alicaz aktarci amca hurmalar iyi gelir demisti hurma alicam, artik ne bulursak alicaz

oh ne güzel spor yapiyosun bi nevi, evet basladim hatta simdi esimle bio pazarina gidicez ne var ne yok alicaz aktarci amca hurmalar iyi gelir demisti hurma alicam, artik ne bulursak alicaz
Evet canım hurma rahıme dost ve toparlayıcı ben hergün tüketiyorum hadı rastgeleeee dıyım barıiiiii:) işallah şifa olsun hepsı

Yas min cwnım elimde bir kitap var Türkiye'den almıştım . Her anneye Laz'ım diye . İçinde anne kadın çocuk Doğum eş ile tüm dualar şifalar var . Bende bu kitaptan okuyorum herşeyi . Sana gönderdiğim bu dua yumurtalıklar içinmiş . Oku inşallah duanın önemi büyük . İnşqlalh rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah

Slm kızlar iyisiniz inşallah
Millet bayram bahar temizliği yapar bende ya hamile kalırsam temizliği diyip mıntıka yapıyorum . Koltuklar halılar dolap içleri heryer bitti . Odanın camı kaldı .
Dün sabah ona ve eco yapıldı . Herşey yolunda şimdilik Çarşamba gününe kadar iğnelere devam . Kan ve eco dam sonra belli olcak transfer günü .

Merhaba canım kolay gelsin bende yapıyom onu ya tutarda hamile kalırsam dıye bıde opu var ona hazırlık yavas yavas ..... herseyın yolunda gıder işallah hayırlı haberler verirsın:)

Merhaba canım kolay gelsin bende yapıyom onu ya tutarda hamile kalırsam dıye bıde opu var ona hazırlık yavas yavas ..... herseyın yolunda gıder işallah hayırlı haberler verirsın:)
Uzadıkça uzayan bir süreç hiç kolay değil hergünümüzü gün katılıyor sanki . transfefden sonra çok zorlanıyorum kızımın oyunları yorgunluğu zaten yetiyor bide temizlikle uğraşamam ki . Eşime diyorum evi her iki günde bir süpürüp sileceksen anlaşalım Valla boşver yapma bişey olmaz diyor deli oluyorum . Öyle yardım mı olur eline alacaksın süpürgeyi diyorum . En azından temizlik yaparken zaman çabuk geçiyor . Opu yu fazla düşünme ben o süreçte bilgim olmadıgından normal rutin devam ediyordum işlemlere . Bol bol dua et yumurtalıklar için olan duayı oku sağlıklı beslen Allah'ın izniyle herşey güzel olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…