- 24 Ağustos 2017
- 2.345
- 3.703
- 133
- 41
- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
Ayyyyyyyyyy cok sevındım işallah bebişin sımsıkı tutunur sana hemen dınlen yorma kendını bol bol dua etcez dengeli beslencez suyumuzu içicez tamam mı canımKizlar bebislerimi aldim. Dinlenme zamanim baslamis oldu. Aralik 4 test tarihim. Insallah tutunurlar.
coook ama cook tesekkür ederim Rabbim hepbirlikte evlatlar sahibi olmamizi nasip etsin insAllahYas min cwnım elimde bir kitap var Türkiye'den almıştım . Her anneye Laz'ım diye . İçinde anne kadın çocuk Doğum eş ile tüm dualar şifalar var . Bende bu kitaptan okuyorum herşeyi . Sana gönderdiğim bu dua yumurtalıklar içinmiş . Oku inşallah duanın önemi büyük . İnşqlalh rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
Kizlar bebislerimi aldim. Dinlenme zamanim baslamis oldu. Aralik 4 test tarihim. Insallah tutunurlar.
İşalllah eneklerının sonucunu bebişinin müjdesıyle alırsın sıkılma istedığın gıbı davran:)Insallah kizlar sagolun. Bol bol suyumu iciyorum. Gerisi Allah in takdiri. Ben elimden gelen her seyi yaptim ve yapacagim. Esim ilk uc gun telefondan uzak durmami istiyor. Belki 3 gun sizlere hemen donus yapamayabilirim.
Iyı olmana sevındım canım ...... ben üç asılama yaptım doktor bana otur bı dınlen demedı bes dakka spermler enjekte edıldı hadı yallah normal hayatına dedı ....... otur dınlen ağır kaldırma hıcccccccc zaten burda asılama yapanların yazdıgı bır yer var doktor en az yarım saat dınlendırıyomuş sonrasında ıstırahat veriyomuş şaşırdım okuyunca ....... doktor tüp içinde hiç otur dınlen felan fılan demedi sadece sıgarayı bıraktırdı birde kahve ve cayı azalt dedı yumurtalar toplandıktan sonrada benı sepetlemezler deme vallahı artık isyan cıkartırımmmGece cok kötüydüm ama simdi iyim sükür canim. Bol bol cay ve portakal :) sen nasilsin? Cok temizlik yapip yorma kendini. Birazda sonraya is birak kafa dagitmak amacli :)
Buda mesela merak ettigim bi konu. Toplama sonrasi olsun transfer sonrasi olsun calismaya devam ettim, ev isleride aynen devamdi. Doktorum hic birseyi degistirme hayatinda dedi. Agir kaldirma gibi seyleride onaylamadi. Simdiye kadar neyi kaldiriyorsan onu kaldir dedi. Sizin doktorlariniz hangi fikirde? Ve siz neler uyguluyorsunuz?
Iyı olmana sevındım canım ...... ben üç asılama yaptım doktor bana otur bı dınlen demedı bes dakka spermler enjekte edıldı hadı yallah normal hayatına dedı ....... otur dınlen ağır kaldırma hıcccccccc zaten burda asılama yapanların yazdıgı bır yer var doktor en az yarım saat dınlendırıyomuş sonrasında ıstırahat veriyomuş şaşırdım okuyunca ....... doktor tüp içinde hiç otur dınlen felan fılan demedi sadece sıgarayı bıraktırdı birde kahve ve cayı azalt dedı yumurtalar toplandıktan sonrada benı sepetlemezler deme vallahı artık isyan cıkartırımmmnasılsa narkozlu olcam ortalıgı ayağa kaldırırım olur bıter
Evet benim ilk denemem ve 2 embryos konuldu. Hemsire ilk gun yat , cok fazla hareket etme dedi. 1 hafta calisma dedi. Ilk 2 gun tutunma icin cok onemli yat dedi. Transferden sonra 30 dk yat dediler ama ben 20 dk da kalkip tuvalete gittim. Cok fazla sikismistim, dayanamadim. Ama arabada koltugu yatirdim, kalcamin altinda kucuk yastigimi koyup geldim eve.
İşallah bu heycanın mutlulugunun sonucu cok güzel alur canım arkadaşım:)Aynen canim, her doktor farkli tedavi uyguluyor. Bizler onlar ne derlerse onu uyguluyoruz. Canim senin masallah in var, Aman nazar degmesin. Ben 15 yil tup bebek yaptirmayi bekledim, bir kac defa yaptirmayi dusundum ama hep bazi engeller ile karsilastim. Ben tedbirimi aliyim, takdiri Allah tandir artik. Hemsirem de 1 hafta izin almama cok sevindi. O bana 3 gun demisti. Dinlenme sana cok iyi gelecek dedi. Doktorumun ailesi benim komsum. Onlar da sag olsunlar aradilar, ogullari benim cok guzel bir is cikarttigimi, umutlu oldugunu soylemis.
Senın ruhunda var şımarık kız cocukluğu bıde kızın olursa ıkınızı kimse tutamax canım ya:) senın koca uzaktan izler durur sizi:)Bana daha mantikli geliyor o yüzdende hic kisitlamadim kendimi. Toplama günü gitmedim ise. Bide transfer günü. Onun disinda aktif olmak daha iyi geldi sanki :)
Toplama günü cok komikti ben tabiki kisacik uyumusum doktorum alman ama türkce arada kelimeler soruyordu bana „güzellik“ ögretmistim, bana güzellik diye seslenerek uyandirdi ve koluma girip esimin yanina götürdü. Orda benim cingenligim tutmus bana topladiklari yumurta sayisini söylemeyince doktor gülmüs normal demis cikmis ben hatirlamiyorum :) 15-20 dakka uyuduktan sonra kendime geldim. Hazirlandim toplanan yumurtalara baktik gittik :)
Insallah canim, Zaman nasil gecti anlamadim, daha yeni igneler konusunda bana tavsiyeler veriyordun, 3 hafta cok cabuk gecti. Senin hangi ignelere basliyacagin belli mi canim?İşallah bu heycanın mutlulugunun sonucu cok güzel alur canım arkadaşım:)
Evet canım beraber geldık şimdiye kadar bundan sonrada devam ederız hamişşşşş hamiş işallah:)evet canım doktorun verdıği iğne pergoveris 900 dozunu ilk 300 le başlıcaz hayırlısıyla işallah ayın 30 da :)Insallah canim, Zaman nasil gecti anlamadim, daha yeni igneler konusunda bana tavsiyeler veriyordun, 3 hafta cok cabuk gecti. Senin hangi ignelere basliyacagin belli mi canim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?