- 16 Eylül 2017
- 2.787
- 2.467
- 63
- 46
- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #4.001
Eminim öledırrrrr ayyyyyyy cok sevıyom ben kedılerı eşim bana getırcek hamiş olursamay onu parçalıyorum kızım bide tırnak bile çıkarmaz bana miaaaavv dio kuzum sıktıkça
nasıl tatlı sizde yanında olsanız yersiniz kizzzzzz
Aynen tatlım gece gelirlerrrrBugün cumartesi işleri va5dir geziyorlardir. Sonra gelirler .
Oyyyy oyyy çok tatlılar. Küçükken bizimde kedimiz vardı çok severdim .
Fikrettttttt mi ooooo
Bu bizim kızlar gece coşuyoooo heeeee ara bulamazsın 11 den sonraaaaa ışığı gören geliyoooooo bizde beklemekten sıkılıp uyuyozzzz
Senin gelmen gece 2 yi buluyor canım, uykumuzun bastırdığı zamanlara geliyor.Evet ben de gec geliyorum tam geliyorum herkes uyuyor( suanda disardayim teyzemlere geldim.bir ara girdim kimsecikler yoktu.sonra o arada baya bir muhabbet ilerlrmis ama okudum cogunu.
Bacımmmm gezmeklere dıymuyonnn ohhhh yapppp ama bende bekle bekle uyuyom artık geceleri şekerimEvet ben de gec geliyorum tam geliyorum herkes uyuyor( suanda disardayim teyzemlere geldim.bir ara girdim kimsecikler yoktu.sonra o arada baya bir muhabbet ilerlrmis ama okudum cogunu.
AynenSenin gelmen gece 2 yi buluyor canım, uykumuzun bastırdığı zamanlara geliyor.
Fikrettttttt mi ooooo
Oyyyy oyyy çok tatlılar. Küçükken bizimde kedimiz vardı çok severdim .
Biliyom julideyide fikret nekaaaa kötü bakmisssssaçık renk olan Julide
koyu Gri Fikret :))))
Senin gelmen gece 2 yi buluyor canım, uykumuzun bastırdığı zamanlara geliyor.
Biliyom julideyide fikret nekaaaa kötü bakmisssss
Eeeee napcan pekiiii böle devam mii canimyok kız aslında çok masum yazık
Julide çok fena durmadan saldırıyor ogluma:))
Eeeee napcan pekiiii böle devam mii canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?