- 23 Ekim 2015
- 2.946
- 2.639
- 83
- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #4.021
Ben çok korkarım kedi ve köpeklerden, kendileri ile çok iyi hatıralarım olmadığından ödüm patlarhele ki evde beslemek.
Güzelliklerle gelsin o günler canım benim.Evet canim ya bu ara yogun geciyor benim gunduzleri de ondan.hep bir kosturmaca ha lindeyim ama tedaviye baslayinca boyle kosturmam. hep boyle olmaz.
Anladim canim napcan mecbursan yapmak zorundasinfiko 2 aydır bizimle 2 aydır alışamadı Julide hanım
ona iyi bi aile arıyorum güzel bi yer bulursam vericem yazık zulm ediyor hayvana
Anladim canim napcan mecbursan yapmak zorundasin
Güzelliklerle gelsin o günler canım benim.
Benim evimin balkon altı kedi ve köpeklerin doğumhanesi diyebilirim, sütlerini falan alırım eşim götürür yavrulara ama yanaşamam. Uzaktan güzeller bana. Daha geçen hafta doğumgünümde evi süpürüyordum, balkonun kapısı açıktı. Sen kedi gir eve sırtıma atla, ben çığlık çığlığa.ben dokunamazdım kediye şuan 2 tane kedim var
elinde büyüyünce alışıyorsun :)))))
Stres yaptıkça gecikir canım, oluruna bırak.Insallah canim ya.ben hala beklemedeyim.bugun adet gelir diyorduma a ama yok yine
HahahahaaaaaaaaaaaaaBenim evimin balkon altı kedi ve köpeklerin doğumhanesi diyebilirim, sütlerini falan alırım eşim götürür yavrulara ama yanaşamam. Uzaktan güzeller bana. Daha geçen hafta doğumgünümde evi süpürüyordum, balkonun kapısı açıktı. Sen kedi gir eve sırtıma atla, ben çığlık çığlığa.
Depremden beri korkuyorum kuzum. Barakada kalıyorduk malum deprem. Uyumuşum, kedide ayaklarımın üstünde uyumuş, uyandım hareket edince ben sen kedi suratıma kadar sıçradı. Yüzüme düştü, o günden beri korkarım.
Benim evimin balkon altı kedi ve köpeklerin doğumhanesi diyebilirim, sütlerini falan alırım eşim götürür yavrulara ama yanaşamam. Uzaktan güzeller bana. Daha geçen hafta doğumgünümde evi süpürüyordum, balkonun kapısı açıktı. Sen kedi gir eve sırtıma atla, ben çığlık çığlığa.
Bencedeeeeeee canommmm:) ama zorluklar içinde bile gülmek gülümsetmek cok güzel canım arkadaşım işallah hep böle olursun:)Depremden beri korkuyorum kuzum. Barakada kalıyorduk malum deprem. Uyumuşum, kedide ayaklarımın üstünde uyumuş, uyandım hareket edince ben sen kedi suratıma kadar sıçradı. Yüzüme düştü, o günden beri korkarım.
Benim hayatım komedi zaten.
İnşallah kuzumm, cümlemiz inşallah.Bencedeeeeeee canommmm:) ama zorluklar içinde bile gülmek gülümsetmek cok güzel canım arkadaşım işallah hep böle olursun:)
Aynen canım benim, alışamadım bir türlü. Hele kediler her sene doğum yaparlar, evimi pireler basar. Her sene ilaçlatırım evi, herşey ama herşey yıkanır.
Türkiye bu konuda sıkıntılı kedıler çete halinde köpekler ordu halinde sokakta bahcelerde heryerdelerAynen canım benim, alışamadım bir türlü. Hele kediler her sene doğum yaparlar, evimi pireler basar. Her sene ilaçlatırım evi, herşey ama herşey yıkanır.
Aynen, Sakarya’nın cennetinde ikamet ediyorum ben. Hatta küçük isviçre diye bilinir. İstanbullular yazın çocukları için köpekler alırlar ama Eylül ayında evlerine dönecekleri vakit sokaklara bırakırlar hayvancıkları. Bildiğin çete olur o köpekler sokaklarda. Her sokakta ayrı çeteler.Türkiye bu konuda sıkıntılı kedıler çete halinde köpekler ordu halinde sokakta bahcelerde heryerdeler
Aynen canım benim, alışamadım bir türlü. Hele kediler her sene doğum yaparlar, evimi pireler basar. Her sene ilaçlatırım evi, herşey ama herşey yıkanır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?