Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

ben dokunamazdım kediye şuan 2 tane kedim var
elinde büyüyünce alışıyorsun :)))))
Benim evimin balkon altı kedi ve köpeklerin doğumhanesi diyebilirim, sütlerini falan alırım eşim götürür yavrulara ama yanaşamam. Uzaktan güzeller bana. Daha geçen hafta doğumgünümde evi süpürüyordum, balkonun kapısı açıktı. Sen kedi gir eve sırtıma atla, ben çığlık çığlığa.

Hahahahaaaaaaaaaaaaa

yasminsay kizzz yoksaaaa bi tarafinimi kıtladııııılarrrrr korktığna göre
Depremden beri korkuyorum kuzum. Barakada kalıyorduk malum deprem. Uyumuşum, kedide ayaklarımın üstünde uyumuş, uyandım hareket edince ben sen kedi suratıma kadar sıçradı. Yüzüme düştü, o günden beri korkarım.
Benim hayatım komedi zaten.

ayyy hahahhaha uzaktan sev ozaman sen canım benim
sırtına atlamış hahahahaha

Bencedeeeeeee canommmm:) ama zorluklar içinde bile gülmek gülümsetmek cok güzel canım arkadaşım işallah hep böle olursun:)

Türkiye bu konuda sıkıntılı kedıler çete halinde köpekler ordu halinde sokakta bahcelerde heryerdeler
Aynen, Sakarya’nın cennetinde ikamet ediyorum ben. Hatta küçük isviçre diye bilinir. İstanbullular yazın çocukları için köpekler alırlar ama Eylül ayında evlerine dönecekleri vakit sokaklara bırakırlar hayvancıkları. Bildiğin çete olur o köpekler sokaklarda. Her sokakta ayrı çeteler.

Aynen canım benim, alışamadım bir türlü. Hele kediler her sene doğum yaparlar, evimi pireler basar. Her sene ilaçlatırım evi, herşey ama herşey yıkanır.

burda sokak kedisi hiç yok ya
öyle şeyler olmuyor
bizimkiler en fazla balkon bilir dışarıya bıraksam kalpten giderler herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…