- 22 Temmuz 2017
- 45.732
- 135.297
- 598
- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #4.041
Yaz aylarında bir barbekü yakalım bahçede, en az 10-15 kedi gelir canım.burda sokak kedisi hiç yok ya
öyle şeyler olmuyor
bizimkiler en fazla balkon bilir dışarıya bıraksam kalpten giderler herhalde
Burda yasak basıboş kedı köpek hepsı sahıplerıyle bı tane bulamazsın aynı şekildeburda sokak kedisi hiç yok ya
öyle şeyler olmuyor
bizimkiler en fazla balkon bilir dışarıya bıraksam kalpten giderler herhalde
Bilmezmiyım şekerım annemler ızgara yakar terasta amannnnn çete halınde gelirler gece sokaga cık muhakkak it kovalar senıYaz aylarında bir barbekü yakalım bahçede, en az 10-15 kedi gelir canım.
Aynen öyle canım benim.Bilmezmiyım şekerım annemler ızgara yakar terasta amannnnn çete halınde gelirler gece sokaga cık muhakkak it kovalar senı
Yaz aylarında bir barbekü yakalım bahçede, en az 10-15 kedi gelir canım.
Sizinkiler ehlileşmiş canım.biz balkon da yaparız mangal bizim kediler gelmez bile et veririm yemez hahahahhaa
Kız bızım komsunun kedısı ben gecerken bana mıyavladı ac sandım alışveriş posetımde ekmek var uzattım kedıye kafasıylaaaa ıttı elimiiiii tabııııı alışmış hazır mamaya yermi pasalarrrrrrrbiz balkon da yaparız mangal bizim kediler gelmez bile et veririm yemez hahahahhaa
Anası tembihlemistir kimsenin verdiği yiyecekleri alma diyeKız bızım komsunun kedısı ben gecerken bana mıyavladı ac sandım alışveriş posetımde ekmek var uzattım kedıye kafasıylaaaa ıttı elimiiiii tabııııı alışmış hazır mamaya yermi pasalarrrrrrrbızım orda kuru ekmek kemırıyolar yaxık
Yok canım jet sosyete avrupa hayvanları sadece öama yoyolar baska seyler dokunuyooooo yazıkkkkk kıyamamSizinkiler ehlileşmiş canım.
Aynen canım yaaaaaaAnası tembihlemistir kimsenin verdiği yiyecekleri alma diye
Valla burdakiler çok sosyetik benden sağlıklı besliyorlar.Aynen canım yaaaaaa
Ayyyy cok şekersın yaaaaaaa:)Valla burdakiler çok sosyetik benden sağlıklı besliyorlar.
Turkiyedekiler hep çöp konteynerlerinde. Yazık valla.
Sende öylesin abloşummAyyyy cok şekersın yaaaaaaa:)
Sevsın senıııı abloşunnnnSende öylesin abloşumm
Şımarıkkkkkkkkkkkkkkkkkk türkiyedekileri izlet arada belki akıllanır hıhhhhhaçlık ne bilmiyorlar ondan bizim ki bazen değişik aldimmi beğenmez 2 gün yemez şu içer kuru yer hahahaha
HahahaaaaaaaaaaBizimkiler survivoru yaşıyorlar canım, şükürsüz sizinkiler.
Kız köpek gıren eve Melek gırmezzzzzzmişşşş tabiii sen bılırsın o papaganların bı cığlıkları varrrrr evden kacarsın ben besledım hemde erkek kardesım ona anaavrat sövmeyı öğretmiştiBenim eşim de bi ara tutturmustu papağan alicam diye istemedim ben .Sen yetmiyorsun bide onun arkasını mi toplim dedim.şimdi de köpek diye tutturdu onuda eve sokmam diye izin vermiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?