- 22 Temmuz 2017
- 45.732
- 135.297
- 598
- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #4.061
Hurişim, senin tahlil günün ne zaman dı? 4. günü yedin, hayırlı olsun.Hahahaaaaaaaaaa
Köpek ben hayatta sokmam eve .papağan konuşsa ben korkudan kaçarım valla .Kız köpek gıren eve Melek gırmezzzzzzmişşşş tabiii sen bılırsın o papaganların bı cığlıkları varrrrr evden kacarsın ben besledım hemde erkek kardesım ona anaavrat sövmeyı öğretmişti
Ayyyy evet canımmm persembe kan ölcümü var 28 de test hayırlısıyla tabı ben persembe test yapmaya baslıcam esım şimdiden test almiş gerirmiş erken gebelik testıHurişim, senin tahlil günün ne zaman dı? 4. günü yedin, hayırlı olsun.
Benim Sultan papağanım vardı, tatile çıkarken kuzenime bırakmıştım. Döndüğümüzde bütün tüylerini yolmuştu hayvancağız, ondan sonra da yaşamadı.Köpek ben hayatta sokmam eve .papağan konuşsa ben korkudan kaçarım valla .
Evet kuzum, perşembeden sonra çıkma ihtimali yüksek.Ayyyy evet canımmm persembe kan ölcümü var 28 de test hayırlısıyla tabı ben persembe test yapmaya baslıcam esım şimdiden test almiş gerirmiş erken gebelik testı
Ayy günah .Benim Sultan papağanım vardı, tatile çıkarken kuzenime bırakmıştım. Döndüğümüzde bütün tüylerini yolmuştu hayvancağız, ondan sonra da yaşamadı.
Normalde artık yerlesmeye baslaması lazım demeEvet kuzum, perşembeden sonra çıkma ihtimali yüksek.
Evet canım, bugünden itibaren başladılar kazı çalışmalarına.Normalde artık yerlesmeye baslaması lazım deme
Sabahtan berı onları motıve edıyom işallah annelerini iyi anlamişlardır:)Evet canım, bugünden itibaren başladılar kazı çalışmalarına.
İnşallah canım benim, gelecek minnak susamlar.Sabahtan berı onları motıve edıyom işallah annelerini iyi anlamişlardır:)
Aminnnnn işallah:) cok pisss gax verdımmm tünel bıle kazar allahın izniyle benım kuzularİnşallah canım benim, gelecek minnak susamlar.
Aminnnnn işallah:) cok pisss gax verdımmm tünel bıle kazar allahın izniyle benım kuzular
Tüneli 9 ay sonra kazısınlarAminnnnn işallah:) cok pisss gax verdımmm tünel bıle kazar allahın izniyle benım kuzular
Canım bişey sorcam sana işallah üzmem seni ama merak ediyorum son tedavınde neler hıssettın nasıl gıttı olumsuz gıden ne vardı burdakiler gıbi belirtılerin oldumu cok merak ediyorum işallah üzmem seniiiiiiiiiiiiii canımıniçi
Kazsınlar kız onlara hersey serbestTüneli 9 ay sonra kazısınlar
Son tedavimde bütün belirtileri yaşadım canım, hep ilaçlara bağladım. Batma hissi 2. günden 5. güne kadar 7 8 dk arasında oldu hep, sol ayağım çok ağrıdı ve bacak aramı ateş basıyor gibi oluyordu, göğüs ağrılarım vardı ve damarları belirginleşmişti, 2. günü pembe lekelenmem olmuştu, 8-9-10. günlerde siyah kum gibi jel atıklarım olmuştu.Canım bişey sorcam sana işallah üzmem seni ama merak ediyorum son tedavınde neler hıssettın nasıl gıttı olumsuz gıden ne vardı burdakiler gıbi belirtılerin oldumu cok merak ediyorum işallah üzmem seniiiiiiiiiiiiii canımıniçi
Kacıncı gün embriyosu Peki canımıniçi doktorlar ne acıklama yaptıSon tedavimde bütün belirtileri yaşadım canım, hep ilaçlara bağladım. Batma hissi 2. günden 5. güne kadar 7 8 dk arasında oldu hep, sol ayağım çok ağrıdı ve bacak aramı ateş basıyor gibi oluyordu, göğüs ağrılarım vardı ve damarları belirginleşmişti, 2. günü pembe lekelenmem olmuştu, 8-9-10. günlerde siyah kum gibi jel atıklarım olmuştu.
Yok canım, üzülmedim. Geldi geçti o günler, yeni ufuklara yelken açtım çoktan.
6. gün dondurulan embriyo idi ve 1. kalitedeydi kuzum, doktorlar tutunmama sebebini bulamadı. herşey çok güzeldi, tutunmaması içinde sebep yoktu dediler. Bu iş tamamen nasibe bakıyor kuzum.Kacıncı gün embriyosu Peki canımıniçi doktorlar ne acıklama yaptı
Gördümmmm çok üzgünüm desem inanırmısın peki içim bı tuhaf oldu işallah bu sefer basarcaksın canommmm allahın izniyle6. gün dondurulan embriyo idi ve 1. kalitedeydi kuzum, doktorlar tutunmama sebebini bulamadı. herşey çok güzeldi, tutunmaması içinde sebep yoktu dediler. Bu iş tamamen nasibe bakıyor kuzum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?