- 23 Ekim 2015
- 2.946
- 2.639
- 83
- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
Amin hepberaber inşallah cnmAllahım yüzünü güldürsün heycanını müjdesiyle devam ettırsın işallah:)
Benimde az sonra transfer canım Rabbim yardımcımız olsun....kizlaaaar selamlar
toplama işlemine giricem birazdan
görenlerden dua bekliyorum
dua edinde güzel güzel yumurtalarim olsun son 2. adim
haftaya da transfer
gün geçtikçe heyecanım çoğalıyor :)))
Allahimmm yar ve yardimcin olsun canim benim isallah:)kizlaaaar selamlar
haftaya da transfer
Allahim müjdesinide nasip etsin isallsh :) dualarimdasinizBenimde az sonra transfer canım Rabbim yardımcımız olsun....
kizlaaaar selamlar
haftaya da transfer
Bugün dokuzda kocam vurcak sormasam hiç ses vermicen üzülüyom ama merak ediyorum arada bi ses ver tatlım:) hadı işallah sevindım bizim bebiş maheretlerını göstermeye baslamış annesı cok mızmızlanınca kendı hissettırmek icın herseyi yapıyo bak Masallahuy uy uy, asil sen nasilsin igneler basladimi?
ben dünden beri pek iyi degilim, migde bulantisi artista, ve aman allahim bi uykum var bi uykum var anlatamam, 18 saat uyuyasim var resmen, sessiz buldugum yerde uyuya kaliyorum :)
Onun disinda iyim canim, sabahlari bulantim cok fena, sabah yine cok kötüydü, anca bu saatte ise gelebildim...
Bugün dokuzda kocam vurcak sormasam hiç ses vermicen üzülüyom ama merak ediyorum arada bi ses ver tatlım:) hadı işallah sevindım bizim bebiş maheretlerını göstermeye baslamış annesı cok mızmızlanınca kendı hissettırmek icın herseyi yapıyo bak Masallahhiçte ses etme sen istedın cocuk uslu uslu duruyodu belirti belirti dedin alllllll sana anne dıyo odaaaaaa
Slm Canım nasılsın hayırlı olsun inşallah bol bol sağlıklı embriyoların olsun . İnşallah iyi geçmiştir opukizlaaaar selamlar
haftaya da transfer
Slm canım nasılsın oldunu transferin nasıl geçti iyiymisin . Hayırlı uğurlu olsun inşallahBenimde az sonra transfer canım Rabbim yardımcımız olsun....
Benimde az sonra transfer canım Rabbim yardımcımız olsun....
Ben bir yandan inşaatla uğraşıyorum canım
ayy hadi inş hemencecik tutunur annelerine:))Benimde az sonra transfer canım Rabbim yardımcımız olsun....
çok güzel geçti tam 16 tane yumurta çıktı bakalım yarın haber edecekler kaç tane döllenme olmuş :))Allahimmm yar ve yardimcin olsun canim benim isallah:)
sağol canım inş geliriz arkandan hepimiz :)allah yardimcin olsun canim, insallah güzele gecer, iyi haberlerini bekliyoruz :)
Slm Canım nasılsın hayırlı olsun inşallah bol bol sağlıklı embriyoların olsun . İnşallah iyi geçmiştir opu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?