Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Sen nasilsin canim bugün ne alemdesin az kaldi test gününe heycanliyim ben cok senin yerinede :)
Iyiyim canim ignemi vurunduktan sonra isyerine geldim. Kizlar ile sohbet ediyoruz. Daha sonra eve gececegim. Buyuk gun geldi senin icin , hayirli olsun canim. Doktor pazartesi mi cagirdi kontrole?

Iyiyim canim ignemi vurunduktan sonra isyerine geldim. Kizlar ile sohbet ediyoruz. Daha sonra eve gececegim. Buyuk gun geldi senin icin , hayirli olsun canim. Doktor pazartesi mi cagirdi kontrole?
Saol canım benim evet baslıyom bugün allahın izniyle:) evet pazartesı randevum aynı senın gıbı adet gıbı oldu benımde kanamam bugün bıttı gıbı hersey yolunda allaha sükür sen bana müjde vercen işallah pazartesı günü allahın izniyle bende yumurtacıklarımın durumunu anlatcam işallah:)

Insallah canim, gunler gectikce heyecanim artiyor. Insallah senin yumurtalar da guzelce gelisirler. Canim opu dan korma, hicbir sey anlamiyacaksin, ben de gulerek uyanmistim, hemen hemsire gelip kac tane toplandigini soylemisti. Her adimin degisik heyecani var. insallah senden de guzel haberler bekliyorum.

kız ben uyumadım ki doktorla konuşa konuşa hallletik
biraz canım yandı ama doktor baya dayanıklısın 16 tane aldık iyi dayandın dedi ben yumurtalar alındıktan sonra uyumuşum ama bişey görmedim :)))))
Nasıl yanı uyuman gereklı değilmi neden uyumanı beklemedıkı canım

Nasıl yanı uyuman gereklı değilmi neden uyumanı beklemedıkı canım

ya uyudum aslında ama kendimdeydim herşeyi duydum konuştum doktorla
tamamen uyutmadi yani
sakinleştirici bi iğne yaptılar ben uyuşunca başladılar ama cabuk geçti
yarını bekliyorum heycanla kaç tane döllendi diye :)))

Hadı bi tahmınde bulunuyumm ımmmm onaltıydı deme sekizi tam olgun olsa sekiz tane yarına hızla gıder gıbı geldı daha doğrusu içimden öle geldi

Hadı bi tahmınde bulunuyumm ımmmm onaltıydı deme sekizi tam olgun olsa sekiz tane yarına hızla gıder gıbı geldı daha doğrusu içimden öle geldi
Tabi rabbım daha iyi bılır ben tahmın ettım ilk gün için bakalım besıncı güne kadar kacı gelcek bal bende cok heycanlandım canım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…