- 22 Temmuz 2017
- 45.729
- 135.286
- 598
- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
Şimdi tamamen transfere endekslenme zamanı canım. Bu aralar ayaklarını sıcak tut, bol su tüket ve bağırsakları çalıştıracak şeyleri tüket ki zorlanma wc çıkarken. Gerçi herkeste sancı olmuyor opu sonrasında ama temkinli davranmak lazım canım.bugüne kadar herşey çok.guzel ilerliyor 16 tane toplandı bakalım kaç tanesi güzelce döllenecek :)
merhaba canım iyi takip edemedim seninntedavin hangi aşamadaŞimdi tamamen transfere endekslenme zamanı canım. Bu aralar ayaklarını sıcak tut, bol su tüket ve bağırsakları çalıştıracak şeyleri tüket ki zorlanma wc çıkarken. Gerçi herkeste sancı olmuyor opu sonrasında ama temkinli davranmak lazım canım.
Çok güzel canım benimde öyleydi sanırım hatırlamıyorum 11 tane döllenmişti 5. Güne kadar gittiler bi tane taze transfer edilmiştibugüne kadar herşey çok.guzel ilerliyor 16 tane toplandı bakalım kaç tanesi güzelce döllenecek :)
Benim kasım başı negatif ile sonlandı canım, Ocak ayına hazırlanıyorum hayırlısıyla.Kızlar
merhaba canım iyi takip edemedim seninntedavin hangi aşamada
tekrar soruyorsam kusura bakma kafam karışık baya biÇok güzel canım benimde öyleydi sanırım hatırlamıyorum 11 tane döllenmişti 5. Güne kadar gittiler bi tane taze transfer edilmişti
Hayırlı olsun inşallah
Şimdi tamamen transfere endekslenme zamanı canım. Bu aralar ayaklarını sıcak tut, bol su tüket ve bağırsakları çalıştıracak şeyleri tüket ki zorlanma wc çıkarken. Gerçi herkeste sancı olmuyor opu sonrasında ama temkinli davranmak lazım canım.
Yokkk ya sakinim hsmur yaptim lahmacun yapcam kendimi mutfaga verdim heycan varda aslinda kendime bile caktirmamaya calisiyom canim yaHurihuri2013 sen nasılsın canım, akşam start veriyorsun tedavine, iğnelerin başlıyor inşallah. Heyecan başlamıştır.
DilanBoran canım, uykucu şirin ilan ediyorum seni ve B bebekborn arkadaşımı
Hadi bakalim fistigim güzel güzel döllensin yunurtsciklarin isallahta bianönce kuluckaya yattttttttt:)şuan 4 saat geçti opu an ve cok iyim
ama sakinleştirici de etken olabilir
hala uyukluyorum :)
dediklerini yapicam canım.cok.sagol :)
Hadi bakalim fistigim güzel güzel döllensin yunurtsciklarin isallahta bianönce kuluckaya yattttttttt:)
Ohhh, afiyet bal şeker olsun canım.Yokkk ya sakinim hsmur yaptim lahmacun yapcam kendimi mutfaga verdim heycan varda aslinda kendime bile caktirmamaya calisiyom canim ya
Ne güldün bacim ben bi ara kendimi tavuk sandim yumurta yumurta :)
Gel beraber olsun canim benim:)Ohhh, afiyet bal şeker olsun canım.
Sen nasilsin canim bugün ne alemdesin az kaldi test gününe heycanliyim ben cok senin yerinede :)Kizlar Gunaydin.yasminsay canim Turkiye ile bizim aramizda 8 saat fark var. mecbur 7.30 da uyaniyorum igne icin. Turkiye saatine gore 3.30 oluyor. Siz yazisin ben uyandigimda hepsini okuyorum. Hurihuri2013 san katiliyorum B bebekborn konusunda. O cok soyledi belirtim yok diye. Bebis annesine ben burdayim diyor .
hahahah aynen ya ne güzel dedinHadi bakalim fistigim güzel güzel döllensin yunurtsciklarin isallahta bianönce kuluckaya yattttttttt:)
hatice-yakup hayirli olsun canim, insallah guzel guzel bolunurler. 16 guzel rakam . FBCA canim transferin hayirli olsun, sana simsiki tutunsunlar. Gentille sen be durumdasin canim, transfer ne zaman?
Uyurken ne gördün kizzzzzzzz anlat bakim :)hahahah aynen ya ne güzel dedin
kuluckaya son 5 :))
inanıyorum birbirimize dualarla destek olup hepimiz bi gün çok güzel anneler olacağız:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?