Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

bugüne kadar herşey çok.guzel ilerliyor 16 tane toplandı bakalım kaç tanesi güzelce döllenecek :)
Şimdi tamamen transfere endekslenme zamanı canım. Bu aralar ayaklarını sıcak tut, bol su tüket ve bağırsakları çalıştıracak şeyleri tüket ki zorlanma wc çıkarken. Gerçi herkeste sancı olmuyor opu sonrasında ama temkinli davranmak lazım canım.

Kızlar
merhaba canım iyi takip edemedim seninntedavin hangi aşamada

Çok güzel canım benimde öyleydi sanırım hatırlamıyorum 11 tane döllenmişti 5. Güne kadar gittiler bi tane taze transfer edilmişti
Hayırlı olsun inşallah
tekrar soruyorsam kusura bakma kafam karışık baya bi
şuan ne durumdasın ?
başarılı bi gebelik oldu mu bekliyor.musun ?

şuan 4 saat geçti opu an ve cok iyim
ama sakinleştirici de etken olabilir
hala uyukluyorum :)
dediklerini yapicam canım.cok.sagol :)

Yokkk ya sakinim hsmur yaptim lahmacun yapcam kendimi mutfaga verdim heycan varda aslinda kendime bile caktirmamaya calisiyom canim ya

Kizlar Gunaydin. yasminsay canim Turkiye ile bizim aramizda 8 saat fark var. mecbur 7.30 da uyaniyorum igne icin. Turkiye saatine gore 3.30 oluyor. Siz yazisin ben uyandigimda hepsini okuyorum. Hurihuri2013 san katiliyorum B bebekborn konusunda. O cok soyledi belirtim yok diye. Bebis annesine ben burdayim diyor .

Sen nasilsin canim bugün ne alemdesin az kaldi test gününe heycanliyim ben cok senin yerinede :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…