Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Annemin bedduasına döndü o da öyle çocukların olsun ki, anneee yetişemiyorum diye ağla diyor bana.

Rabbim hepimize nasip etsin, mızmızlanalım

Canim cok sevindim baslamana eminim faydasini goreceksin. Belki biliyorsundur ama hatirlatiyim canim sag arisutu ne metal degmeyecek. Ben mayis ta ve haziran da saf olani kullanmistim. Kurdani 2 kere batirip dil altina koyuyordum. Sen nasil kullaniyorsun?

Bu ince çubuklardan gönderdiler, mercimek kadar dil altına alıyorum canım.

Eklentiler

• 18EAE113-A367-4B47-AFF7-3FF6537EEC5E.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 39
Kizlar madem konu annelere geldi ben de anlatiyim. Ben kendimi bildim bileli cocuklara cok duskunum. Kuzenlerime hep ablalik etmisimdir. Kucuk cocuk gormeye dayanamazdim ve hala oyleyim. Annem bana cok kizardi nasil baskalarinin cocugunu cok seviyorsun derdi. Bu kadar cocuk sevme, ilerde cocugun olmaz derdi. Hatta genc yasta evlendim ki anne olabilmek icin. Ama hayatin bizlere ne getirecegini bilemiyoruz. Nerde bir bebek gorsem sevmeden yapamiyorum. Yuce rabbim bu mubarek gun hatirina dualarimizi kabul eylesin arkadaslar.

Bu ince çubuklardan gönderdiler, mercimek kadar dil altına alıyorum canım.
Biraz az aliyorsun sanki ama kullaniminda oyle yaziyorsa dogrudur. Tadi ilk baslarda aci geliyor ama sonrasinda alisiyorsun. Sonrasinda yarim saat su icme canim. Emilimi iyi olsun.

Aminn, inşallah canım.
Bende kardeşimi ve kuzenlerimi büyüttüm, hatta küçük anne derler bana, bundan sebep midir 12 yıldır cebelleşiyorum acaba.

Aminn, inşallah canım.
Bende kardeşimi ve kuzenlerimi büyüttüm, hatta küçük anne derler bana, bundan sebep midir 12 yıldır cebelleşiyorum acaba.
Canim buyuk ihtimal herkes sevdigi ile sinanir derler. Bir seyi veya bir kimseyi cok sevmeyin derler. Bu da bizim sinavimiz.

Biraz az aliyorsun sanki ama kullaniminda oyle yaziyorsa dogrudur. Tadi ilk baslarda aci geliyor ama sonrasinda alisiyorsun. Sonrasinda yarim saat su icme canim. Emilimi iyi olsun.
Bana böyle söylenmişti, 30 saniye içinde emilimi oluyormuş. Bende 1 dk bekleyip, bir tatlı kaşığı kadar balıda alıp dediğin gibi yarım saat 40 dk bekliyorum.

Evet canım yarın transfer duanızı eksik etmeyin.... Öyle heycanlıyımki engel olamıyorum...kalbim küt küt

Evet canım yarın transfer duanızı eksik etmeyin.... Öyle heycanlıyımki engel olamıyorum...kalbim küt küt
Hayirli olsun canim. Insallah bebisin simsiki tutunur ve kizina kardes gelir. Kac tane embrio koydutturacaksin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…