- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
Kizlar Gunaydin.yasminsay canim Turkiye ile bizim aramizda 8 saat fark var. mecbur 7.30 da uyaniyorum igne icin. Turkiye saatine gore 3.30 oluyor. Siz yazisin ben uyandigimda hepsini okuyorum. Hurihuri2013 san katiliyorum B bebekborn konusunda. O cok soyledi belirtim yok diye. Bebis annesine ben burdayim diyor .
Ayyyyy afedersin tatlım kıyamam bende söledım canın cektı gel kız yapım sanaaaa varya cok güzel yapıyom ıkısınıde hakkını helal et senle uğraşmayı sevdığımden yazdım canım benim yaainanmicaksin ama daha aileler felan bilmiyo durumu, esime dedim hem lahmacun hemde köfte istiyor canimannemden caktirmadan isticem
Nasıl yanı uyuman gereklı değilmi neden uyumanı beklemedıkı canım
bende tahminimi söyleyim: 16dan 11 döllencek ve 11ide güzel kalitede olcak :)ya uyudum aslında ama kendimdeydim herşeyi duydum konuştum doktorla
tamamen uyutmadi yani
sakinleştirici bi iğne yaptılar ben uyuşunca başladılar ama cabuk geçti
yarını bekliyorum heycanla kaç tane döllendi diye :)))
Kac saat sürerki beniim buraya gelmeniz gelin yiyin bebeğimAyyyyy afedersin tatlım kıyamam bende söledım canın cektı gel kız yapım sanaaaa varya cok güzel yapıyom ıkısınıde hakkını helal et senle uğraşmayı sevdığımden yazdım canım benim yaa
Ayyyyy afedersin tatlım kıyamam bende söledım canın cektı gel kız yapım sanaaaa varya cok güzel yapıyom ıkısınıde hakkını helal et senle uğraşmayı sevdığımden yazdım canım benim yaa
neresindeydin sen? ben frankfurta gittim ucakla 1,5 saatti, stauttgarta gittim oda 1,5 saat gibiydi, arabayla dresdene gittim bi ölüm 11 saatKac saat sürerki beniim buraya gelmeniz gelin yiyin bebeğim
Bakmam mı ben sana kız gözüm gibi hemde keske canım benimyerim ya seni, keske yakinda olsanda gelsem hemenciiiikkkkkhemde bakardin belirti varmi yokmu diye
Hannover deyim ben canım işallah bıgün yolun düşer gelirsın hem senın tatlı cadı doğmus olur severim:)neresindeydin sen? ben frankfurta gittim ucakla 1,5 saatti, stauttgarta gittim oda 1,5 saat gibiydi, arabayla dresdene gittim bi ölüm 11 saat
Hannover deyim ben canım işallah bıgün yolun düşer gelirsın hem senın tatlı cadı doğmus olur severim:)
sonunda sağlam kalsın hamile kalacak kadar da Rabbim bilir hayırlısını:))))Tabi rabbım daha iyi bılır ben tahmın ettım ilk gün için bakalım besıncı güne kadar kacı gelcek bal bende cok heycanlandım canım ya
Azönce yaptı iğnemi eşim canım:) basladık hayırlısıylaHurihuri2013 tatlim sen iğnelere başladım dimi bugün??
Sen nasıl oldun canım varmı ağrın sızınHurihuri2013 tatlim sen iğnelere başladım dimi bugün??
hadi hayırlı olsun canim ya ilk adım atıldı deseneAzönce yaptı iğnemi eşim canım:) basladık hayırlısıyla
Allah razı olsun canım benim:) darısı bana senın gıbı iyi geçer işallah benımkıde :) sabah güzel haberler alırsın işallah canım benım:)hadi hayırlı olsun canim ya ilk adım atıldı desene
ben coook iyim yaa ne sancı ne kanama
sadece verdikleri sakinleştirici hala etkisi geçmesi sersem gibiyim :))))
Tv izleyip, eşimin işten gelmesini bekliyorum. Sen ne yapıyorsun canım?yasminsay napiyon bacimmmm:)
Esin ne iş yapıyor canım özel deilse....... aksamları gec geliyo anladığım kadarıyla ..ben de tv izliyom kocam da lap topun basında bakim dedım bızım hatunlar ne edıyoTv izleyip, eşimin işten gelmesini bekliyorum. Sen ne yapıyorsun canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?