Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Canim benim nasilsin bugün:) benim yasima göre uygulaniyo bu tedavi en cok on tane yumurta istiyo doktorum ama kaliteli olsun istiyo anlicagin doktor ne derse onu yapiyoz:)

Iyimmm, sabah bulantim kötüydü yine simdi iyim.
evet yas ve duruma göre uygulaniyo, ama sanmaki herzaman yasa göre ayarlaniyor. Benim doktorum yasimdan dolayi 100 ile baslamak istedi, ancak fiyaskoyu igneye baslamadan 1 gün önce tekrar görünce, 200 dedi :) ve ignenin 3. günü öyle devam etseydi 300 olcakti.
Ve lütfen senden bisi rica ediyorummmm, cünkü ben cok yiprattim kendimi, benim doktorumda yasima göre 10-12 güzel kalitede olcak dedi, sonra 7 tane oldu, ben o sayinin neredeyse yarisi diye yedim bitirdim kendimi tabiki, doktorum nekadarda önemli olan kalitesi desede, ben inanmadim. o 7 taneden daha öncede yazmistim sadece 3 tane gelisti ikinci gün...bu sayilara cok önem verme lütfen, rahat ol, allahin izniyle 10da olsa 1 de olsa fark etmiyo, bize sonuc olarak 1 yavrucak lazim :) 2 olursada iyidir ama :)) üzme hic bi sekilde kendini böyle seylere cok önem vererek

Tesekkürler tatlim tavsiyelerin icin evet bende senin gibi düsünüyorum sayi deil transfer icin güzel döllencek iki tane embriyo ya ihtiyacim var allahimin izniyle :) ama insaniz iste bisey ters gidince sorgulama ihtiyaci duyuyoruz sanki isteyerek yapmisiz bizim sucumuzmus gibide üzülüyoruz halbuki hersey allahtan ama dedigni yapcam üzülmücem allahin izniyle

A Aveline arkadasimiz da tedavi icin Amerika’dan Turkiye ye gidiyor. Canim bavullar hazir mi? Tedavinin her asamasinda senin yaninda olacagim canim senin benim yanimda oldugun gibi. Gule gule git insallah yeginimle beraber geri don buraya.

DilanBoran idare eder tatlım sen nasılsın???benim baya sancılarım var tipki adet sancisii gibi kalkamadım yerimden

yasminsay çok geçmiş olsun canim açıl şifalar diliyorum
Canim evde zaman gecirmeye calisiyorum. Opudan sonra o agri bende de olmustu. Transferden sonra gecti cok sukur. Sana antibiotics verdiler mi kullanman icin?

Iyiyim canim. Evdeyim, televizyon izliyorum. Sen nasil hissediyorsu, dun ilk igneni yaptin, heyecan var mi? Hatirlarsan ben ignelere basladigimda cok heyecanliydim.

yasminsay canim gecmis olsun dikkat etkendine tatlim bol bol Vitamin al dinlen canim sicak tut kendini

Sağolasın canım benim. Sabah doktora gittim, ilaçlar verdi fakat 1 ay sonra yeni tedaviye başlayacağımı bildiği için, mümkün olduğunca doğal yöntemlere başvur dedi. Bende bir sürü meyve alıp eve döndüm.

Iyiyim canim. Evdeyim, televizyon izliyorum. Sen nasil hissediyorsu, dun ilk igneni yaptin, heyecan var mi? Hatirlarsan ben ignelere basladigimda cok heyecanliydim.
Igne kismini daha önce yasadigim icin normal geliyo ama cok heycanliyim nasil ilerlicek diye canim:) sende yorma kendini dikkatli ol bebisler var icinde rahatlarini bozma:)

Kiyamam ya bende sen gibi son bir aydir kendi kendimi iyilestiriyom tedavim yüzünden allahim yardim etsin

Igne kismini daha önce yasadigim icin normal geliyo ama cok heycanliyim nasil ilerlicek diye canim:) sende yorma kendini dikkatli ol bebisler var icinde rahatlarini bozma:)
Insallah vardir canim. 3 gun kaldi ogrenmeme, cok heyecanliyim. Bir yandan da negatif olursa diye kendi kendime avuntularda bulunuyorum. Subat ya tekrar denerim diye. Ama insallah tutunmuslardir bebislerim veya bebisim.

Canim evde zaman gecirmeye calisiyorum. Opudan sonra o agri bende de olmustu. Transferden sonra gecti cok sukur. Sana antibiotics verdiler mi kullanman icin?
yok tatlım ağrı kesici bile vermediler
sadece kanamam olursa gel dediler
baya ağır adet sancisi gibi sancı çekiyorum
düzelmezse bi hastaneye gitmeyi düşünüyorum dayanılacak gibi degol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…