- 16 Eylül 2017
- 2.787
- 2.467
- 63
- 46
- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
Bilirmisin bizde bazı kadınlar gebe kalmayınca ya yedı yıl yada oniki yıl sonra olur derler duydunmu hiç canım benım nenemler anlatırdı hep bunu bence senınde olucak allahın izniyleAllah razı olsun canım. Öyle tabiki, ama az kaldı hissediyorum. Gözlerimizdeki ışık daha da parlayacak.
Geçmiş olsun iyi geceler canım :)Sanırım farenjit oluyorum, bir adaçayı gargarası yapıp uyuma vakti.
Öpüyorum sizi kızlar, sabaha görüşürüz hayırlısıyla. Hayırlı geceler.
hayırlınugurlunolsun canımOldu cnm hamd olsun iyiyim....En zoruda beklemk
İyi geceler canım iyiyim sagol sen nasılsın ilk iğneni vuruldun hayırlı olsun inşallah . Nasıl bir tedavi uygulanacak biliyormusun iğnenin adı ne . Ben sabah kan vereceğim muhtemelen salı günü transferim olacak. Uykum hep var iğnelerden sonra böyle oldu . Hayırlısı artıkGentille nasilsin canimmmmm:) ne alemdesin uyku halin düzeldimi
aynen tatlım suyu herkez diyorBenim toplama islemi sabah 9 gibiydi, 11de eve geldim 12de bir uyumusum o sersemlikle uyandigimda dahada sersemdim 18:30du. Iyice bi uyuyarak atiyorsun canim onu. Bol bol su icmelisin
hiç iğneler sancı yapmadı yani yapılan yere karnım çok ağrıdı da
şimdi günde 1 kullandigim iğne ama acayip yaptı hiç morarmadım derken şimdi iğne olan yere dokunamıyorum
çok kuvvetli galiba diğerleri böyle değildi
günde 3 tane yapıyordum banamisin demiyordu:)))
Acıdııııııııı ve yaktı 300 lük tü asılamada 50 ile baslayıp bitirdım hep aynı sandım Ama baya hısssedılır bı etkısı var tatlım:) ilişkiler konusunda evet yasmin sanslı herkes öle olmuyo malesef canım
Eki Görüntüle 2073923 Günaydin hayirli cumalar canlar:) ignem günde bir kere pazartesi günü termin var simsilik dozu 300 kontrolden sonra nasil olcak Bilmiyorum
transfere kadar dedi şimdi ama bilmiyorum canımbendede öyleydi canim, auslöserspritzer cok yakiyor ve morarma gibi aciyor, diger igneler hic acimamisti. Kac kere yapman gerekiyor, bana 2 yeterli demisti doktor...
bende 100 başladım sonra çok yumurta oldu diye 87,5 indirdikhayirli cumalar hatunnn, benim 200 dü, ve sabah aksam, senin ne güzel 1 kere igne görüceksin
Canim benim nasilsin bugün:) benim yasima göre uygulaniyo bu tedavi en cok on tane yumurta istiyo doktorum ama kaliteli olsun istiyo anlicagin doktor ne derse onu yapiyoz:)hayirli cumalar hatunnn, benim 200 dü, ve sabah aksam, senin ne güzel 1 kere igne görüceksin
Bizim kizzzzz canlanmissss hadi Masallah:)bende 100 başladım sonra çok yumurta oldu diye 87,5 indirdik
Allah razi olsun canim sende iyisindir Isallah ignem pergoveris 900 ve 300 ile basladim devamini kontrolüm belirlicek:)İyi geceler canım iyiyim sagol sen nasılsın ilk iğneni vuruldun hayırlı olsun inşallah . Nasıl bir tedavi uygulanacak biliyormusun iğnenin adı ne . Ben sabah kan vereceğim muhtemelen salı günü transferim olacak. Uykum hep var iğnelerden sonra böyle oldu . Hayırlısı artık
Aminnnnnnnn:) hadi gözün aydin tatlim allahim hep hayir ile müjde almayi nasip etsin tatlimkızlar bugün biraz sancım var gibi ama öyle dayanilmayacak kadar değil
işlerimi yapabiliyorum yani
biraz önce Klinikten aradılar çok güzel embriolar oluşuyormuş
sayi vermedi ama şuan için çok çok güzel dedi
sali günü transferim var
yüzdük yüzdük sonuna geldik
sonumuz hayır olsun inş:)))))
Aminnnnnnnn:) hadi gözün aydin tatlim allahim hep hayir ile müjde almayi nasip etsin tatlim
kızlar bugün biraz sancım var gibi ama öyle dayanilmayacak kadar değil
işlerimi yapabiliyorum yani
biraz önce Klinikten aradılar çok güzel embriolar oluşuyormuş
sayi vermedi ama şuan için çok çok güzel dedi
sali günü transferim var
yüzdük yüzdük sonuna geldik
sonumuz hayır olsun inş:)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?