Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Canım benim Allah razi olsun inşallah öyledir inşallahhhh...Evet doyduğun yer çok haklısın...Bizde bi gün geri döneriz vatanımıza inş...

Canım benim Allah razi olsun inşallah öyledir inşallahhhh...Evet doyduğun yer çok haklısın...Bizde bi gün geri döneriz vatanımıza inş...
Amin işallah özel deilse sen almanyada nerdesın canım tedavıni nerde yaptın canım:) tabı istersen sehrı sölemiyebilirsın

Hamd olsun canım çok mutlu oldum inanki....Peki belirti lerin neydi mesela ben her adet olucakmışım gibi sancı çekiyorum
O agri ben de de var canim. Ayrica transferin 2. Gununden itibaren sol bacagim cok agriyor. Sag bacagimda hic agri yok. Baska da hic belirtim yok canim. Gogus hasasiyeti bile henuz yok. Gunde 2 litre su iciyorum. Normal olarak o da beni devamli tuvalete goturuyor. Bir de 3. Gununden beri Sabah kalkmadan once atesime bakiyorum. 37.1 cikiyor devamli. Normal vucut isim 36.5 benim.

anladım canım emin olamadım bi arkadaş daha vardı dimi Amerika dan istanbul a tedaviye giden :)
Evet canim A Aveline . O California da yasiyor. Onun ile de bu sitede tanistik. Dun aksam ucaga bindi izmir e gidiyor. Hala ucaktadir o. Insallah bu sefer bebisi ile geri doner arkadasimiz.

Paylaştığın için sağol cnm bende göğüs hassasiyeti tavan yaptı...bu bekleyişin sonucu hayırlı olur inş

Amin işallah özel deilse sen almanyada nerdesın canım tedavıni nerde yaptın canım:) tabı istersen sehrı sölemiyebilirsın
Frankfurta yakın küçük bi yerdeyiz....Tedavim wiesbaden Vivaneo da oldu doktorum çok tatlı bi bayan hep umut verici konuşmaları...Sen nerdesin cnm

Frankfurta yakın küçük bi yerdeyiz....Tedavim wiesbaden Vivaneo da oldu doktorum çok tatlı bi bayan hep umut verici konuşmaları...Sen nerdesin cnm
Ben hannover deyım benim tedavım bır klınikte yapılıyo benım doktorum erkek ama suan yardım amaclı bı türk bayanla anlasmışlar o ilgilenıyo benle cok harıka bır insan ve benı cok güzel motıve edıyo ama asıl doktorum erkek olan dahada umut vericı konusuyo bende önce allahım sonra onlara cok güvenıyorum bıxım üç deneme hakkımız var devlet yarısını karsılıyo doktorum muhakkak senı bebeğne kavusturcaz dedı :) ne bılıyım ben cok umutluyum canım yaaaaaa allahım duysun dualarımızı işallah:)

Senin adına çok sevindim canım tabiiki umutlu olmalıyız rabbim o umutları boşa çıkarmasın...Gelecek olan evlatlar hakkımzda hayırlıysa versin kurban olduğum Rabbim

Hurihuri2013
almanyada fiyat ne kadar canım sana düşen yani??
Canım bıx ilacların hepsını kendımız alıyoz 1000 euro cıvarı tutuyo ilaçlar doktor bızden 3800 euro istıyo devlet doktor kısmının yarısını ödücek yanı bizim 3000 euro payımıza düşen devletın verdığı 2000 euro’luk bı tutar :) burda devlet bunu istesende istemesende yapıyo ama yas sınırı var mesela benım son altı ayım nüfusta tam 40 olucam hazıran 2018de o yüzden hazırana kadar üç sansım var tatlım işallah ilkinde olur canım benim ne dıyım allahım hayırlısını versın:) güzel dıleklerın için cok saol canım benim işallah hepimiz müjdeler vercez burdan sıra sıra dualarım sızınle hep canım arkadaşlarım:)

Senin adına çok sevindim canım tabiiki umutlu olmalıyız rabbim o umutları boşa çıkarmasın...Gelecek olan evlatlar hakkımzda hayırlıysa versin kurban olduğum Rabbim
Senden müjde bekliyoruz canım benim işallah sana sevıncem dilandan sonra sıra sende:) sonra hatıcede sonra bende sonrada yasmınımızde bıde izmirdeki hemserımde var onu unutmuyum:)

İyi sayılırım canım, eş zoruyla alışverişe çıktık yeni geldim sayılır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…