- 16 Eylül 2017
- 2.787
- 2.467
- 63
- 46
- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #1.001
Amin canim benim simdi sana motiveyim sana dualar yolluyom isallah hadi bakalim allahim duysun dualarimizi:) suan bekleyen canimiz sensin cünkü:)Okudukça bu güzel yazılarınızı çok mutlu oluyorum Allah razı olsun canım güzel dileklerin hepimizi sevindirecek inşallah
Gezentiiiiii oldun cocugu alistir sonrada hep disariyi istesinBugün hic bi belirti yok sifirin altinda cok garip birsey. Dün süründüm bugün onun yerine gezdim tozdum yedim ictim :))
Bizim erzurumda bi laf var senin canını yerim gardaş7.gün bende test yapıcam ilk sizinle paylaşıcam tabiiikiiiiAmin canim benim simdi sana motiveyim sana dualar yolluyom isallah hadi bakalim allahim duysun dualarimizi:) suan bekleyen canimiz sensin cünkü:)
Hadi bakalim bir pozitif görelimmmmm isallahhhhh:)Bizim erzurumda bi laf var senin canını yerim gardaş7.gün bende test yapıcam ilk sizinle paylaşıcam tabiiikiiii
Gezentiiiiii oldun cocugu alistir sonrada hep disariyi istesinbizde merak ediyoz hatunu Masallah masallah diyimde
Bogazlarin siser dondurma cok yeme hamissin ilacta icemessin kizzzzzzGezemiyomm beaaaa eskiden olaydi. Simdi hemen yoruluyom ayni tadi vermiyo. Sen napiyon nasilsin cancazim?
Krankkasse karsiladimi bu vitaminleriMerhaba Coenzym Q10 +vitamin E ve Clavella
Hava cok güzel bence. Tam yürüyüs havasiBogazlarin siser dondurma cok yeme hamissin ilacta icemessin kizzzzzziyixim sükür canim evdeyim tv izliyom kocacimla:) kar yagdi bugün burda eve hapsettim kendimi hic hasta olasim yok bu ara canim
ben akh da yaptırıyorum canım sen nerdesin sizin oralarda mı yoksa viyana damıBize öyle söylemediler ama canım 3 hakkınız var dediler. Bizim 1100-1200€ civarı bişey tutmuştu biraz daha pahalı. Her yerde aynı değil sanırım
Cok iyimiş canım ama işte istedığın bır evlat olunca ne istenıyosa yApıyon allahım emeklerımızı görsün dualarımıxı duysun işallah hepimiz birer pozıtıf görekteeeee göbüşlerimiz dolar isalahhhh allahimin izniyle:)
Ay canim insallah. Bu gun daha cok koyulasinca benim icime de ikiz dogdu. Insallah oyledir.Ikiz bu ikiz. Bak gör bunlar ikiz
Insallah canim ben de Cok istiyorum. Benim icime de ikiz olarak doguyor. Dun hafif cizgi vardi. Bugun baya koyuydu rengi.Ikizlerse hic sasirmicammmmmmmm
Insallah sende positif I gorursun canim ama yine hatirlatmak istiyorum ben yaparken kendime soz vermistim negatif olmasi olmadi anlamina gelmez kan sonucunu gorene kadar. Ama dualarimdasin insallah positif i gorursun.Bizim erzurumda bi laf var senin canını yerim gardaş7.gün bende test yapıcam ilk sizinle paylaşıcam tabiiikiiii
Hayir bunlsri karsilamiyo canimKrankkasse karsiladimi bu vitaminleri
Ya ben cok cabuk hasta oluyom cok üsüyen bi tipim ve haftaya opum var hasta olmamaliyim bu arada sen nerdensin canimHava cok güzel bence. Tam yürüyüs havasi
Sapka.mont. atki. Tak takistir. Yürü arkadasim
Aminnnnnnnnn aminnnnnnnn:)tabiki de olsun da insan neyi var neyi yok serer yoluna
gobisli gobisli gezeriz artık inş
Hm anladim canim dogrudur o zaman. Bizimkisi Kinderwunschklinik özele giriyor belki o yüzdendirben akh da yaptırıyorum canım sen nerdesin sizin oralarda mı yoksa viyana damı
hatta bizimki icsi olduğu için 930
normal tüp bebek 850 €
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?