Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

ama ben çok mutlu oldummmmmmmmm
hadi bakalım bu salı ben hafta ya sali sen önemli günlerimiz:)))

ben heycan moduna girdim kizlar 24 saatten az kaldı bebislerimi göbisime almaya :))
Yarin sana bol bol dua etcem bebis iceri girer girmez tutunsun sana diye:) bide tutunurmus dokuz ay gecrrmis hala birakmszmisssss senin yaramaz tövbe yarabbim

Ohhh ne güzel birbirimizi en iyi bizler anlarız sen kaç senelik elisin cnm

benim ilk denemem canım

2 buçuk yıldır evliyim ilk gündem beri denedik olmadi
sonra ogrendik ki tüpler iptal benim kapalı
bakalım ilkin de olmazsa tüpleri aldırıp hemen bidaha denicem
tabi inş gerek kalmaz :))

benim ilk denemem canım

2 buçuk yıldır evliyim ilk gündem beri denedik olmadi
sonra ogrendik ki tüpler iptal benim kapalı
bakalım ilkin de olmazsa tüpleri aldırıp hemen bidaha denicem
tabi inş gerek kalmaz :))
Inşallah gerek kalmaz cnm ya tüp bebek dogrudan rahime transfer olan bisiyse tüp bebekte neden tüpler onemli ki acaba bazen çok deli sorular gelio aklıma
Bende de bakma yaşıma erken yumurta rezervi sorunu var yani yakında menapoz kapıda:)

Allah yardımcın olsun
herşeyden önce Rabbim bi evlat nasip etmiş moralini yüksek tut
ol derse Allahım olur :)

Incitanesi0805 hoş geldin canım aramıza, ben yurtdışında olmamama rağmen arkadaşlarımı sevdiğimden peşlerinden geldim topiğe
Rabbim evladını size bağışlasın ve kardeş sevgisini tattırsın inşallah.

Hurihuri2013 canım, herşey çok güzel olacak Allah’ın izni ile.

@Dilan60 canım, gece muhtemelen 500 üstü bir değerle karşılaşacağız. Gelsin ikizler

hatice-yakup canım benim, yarın büyük gün. Senin adına çok heyecanlıyım, hayırlısıyla minik susamları alıp geleceksin inşallah.

Rabbim hepimizin yardımcısı olsun, dualarım sizlerle topik ahalisi.

Bana gelince, hala hastalığımı yenemedim fakat daha iyiyim. Akşam yemeğe misafirlerim var, evle cebelleşiyorum.

Allah yardımcın olsun
herşeyden önce Rabbim bi evlat nasip etmiş moralini yüksek tut
ol derse Allahım olur :)
Tek tesellim o yönde zaten haticecim allahım çok şükür gurbet ellerde yoldassiz koymadı beni ama inan şimdi de onu düşündüğüm için istiyorum yalnız kalmasın tuncak bir dalı olsun die insaniz herşey bizim için sonuçta
Buralarda yalnız kalmasın istiyorum

Çok samimi çok güzel bi ortam ama ben bile dayanamadim:)) güzel duan için yürekten amin diorum hoSbuldum:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…