- 4 Aralık 2017
- 52
- 38
- 3
- 35
- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #1.061
Hosbuldum huriciim ne guzel nickin vaar insallah meleğin sana en yakın zamanda gelicek ve ismin daha da güzel anlam taşıycakIncitanesi0805 hosgeldin canim isallah hersey istedigin gibi olur beraber güzel haberler veririz burdan:)
28 yaşına bu ay girdim hatayliyim ama 10 senelik evliyim 7.ci yılimizda başladık tedavilere
Yarin sana bol bol dua etcem bebis iceri girer girmez tutunsun sana diye:) bide tutunurmus dokuz ay gecrrmis hala birakmszmisssss senin yaramaz tövbe yarabbimama ben çok mutlu oldummmmmmmmm
hadi bakalım bu salı ben hafta ya sali sen önemli günlerimiz:)))
ben heycan moduna girdim kizlar 24 saatten az kaldı bebislerimi göbisime almaya :))
Ohhh ne güzel birbirimizi en iyi bizler anlarız sen kaç senelik elisin cnmyaşıtız ozaman :))
Yarin sana bol bol dua etcem bebis iceri girer girmez tutunsun sana diye:) bide tutunurmus dokuz ay gecrrmis hala birakmszmisssss senin yaramaz tövbe yarabbim
Cook heyecanli yaa opudan sonra bayagi canın yanmıştı senin dimi haticeama ben çok mutlu oldummmmmmmmm
hadi bakalım bu salı ben hafta ya sali sen önemli günlerimiz:)))
ben heycan moduna girdim kizlar 24 saatten az kaldı bebislerimi göbisime almaya :))
Ohhh ne güzel birbirimizi en iyi bizler anlarız sen kaç senelik elisin cnm
Ben seninle ugrasirim merak etme vir vir konusurum zaman gecer tatlim hayirlusiyla pozitif ol stres yokkkkk yasakkkkkkay inş yoldaşım yaaaaaa inş inş inş
2 hafta nasıl geçecek meraktan ölürüm :)))
Inşallah gerek kalmaz cnm ya tüp bebek dogrudan rahime transfer olan bisiyse tüp bebekte neden tüpler onemli ki acaba bazen çok deli sorular gelio aklımabenim ilk denemem canım
2 buçuk yıldır evliyim ilk gündem beri denedik olmadi
sonra ogrendik ki tüpler iptal benim kapalı
bakalım ilkin de olmazsa tüpleri aldırıp hemen bidaha denicem
tabi inş gerek kalmaz :))
Ben seninle ugrasirim merak etme vir vir konusurum zaman gecer tatlim hayirlusiyla pozitif ol stres yokkkkk yasakkkkkk
Ayyyyy cok teskkür ederim arkadasim sana bol bol dua etcem isallahhh sende bize et olurmuuuuu:)Hosbuldum huriciim ne guzel nickin vaar insallah meleğin sana en yakın zamanda gelicek ve ismin daha da güzel anlam taşıycak
Inşallah gerek kalmaz cnm ya tüp bebek dogrudan rahime transfer olan bisiyse tüp bebekte neden tüpler onemli ki acaba bazen çok deli sorular gelio aklıma
Bende de bakma yaşıma erken yumurta rezervi sorunu var yani yakında menapoz kapıda:)
Tek tesellim o yönde zaten haticecim allahım çok şükür gurbet ellerde yoldassiz koymadı beni ama inan şimdi de onu düşündüğüm için istiyorum yalnız kalmasın tuncak bir dalı olsun die insaniz herşey bizim için sonuçtaAllah yardımcın olsun
herşeyden önce Rabbim bi evlat nasip etmiş moralini yüksek tut
ol derse Allahım olur :)
Çok samimi çok güzel bi ortam ama ben bile dayanamadim:)) güzel duan için yürekten amin diorum hoSbuldum:)))Incitanesi0805 hoş geldin canım aramıza, ben yurtdışında olmamama rağmen arkadaşlarımı sevdiğimden peşlerinden geldim topiğe
Rabbim evladını size bağışlasın ve kardeş sevgisini tattırsın inşallah.
Hurihuri2013 canım, herşey çok güzel olacak Allah’ın izni ile.
@Dilan60 canım, gece muhtemelen 500 üstü bir değerle karşılaşacağız. Gelsin ikizler
hatice-yakup canım benim, yarın büyük gün. Senin adına çok heyecanlıyım, hayırlısıyla minik susamları alıp geleceksin inşallah.
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun, dualarım sizlerle topik ahalisi.
Bana gelince, hala hastalığımı yenemedim fakat daha iyiyim. Akşam yemeğe misafirlerim var, evle cebelleşiyorum.
Olmazmi hemde caniigonulden rabbim hicbirimize aratmasin emeklerimizi boşa çıkarmasın insallahAyyyyy cok teskkür ederim arkadasim sana bol bol dua etcem isallahhh sende bize et olurmuuuuu:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?