Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

yarin öglen termin ama ben baya heyecanliyim, sabahlari bulantim fena, artik sabah hemen gecmiyo, ögleni buluyo, yarin insallah hersey yolundaysa sorcam bakalim ne yapabilirim diye...
Hayirli haberlerle gelcen Isallah canim benim ben inaniyom annesine kalbiyle seslencwk kuzucugunnn allahin izniyle:)

Tatlim öncelikle aglamani istemiyom cünkü senin suan cok iyi olman gerek yarin transferin var ve herseyi kenara koy gerekirse kocaninda yaptiklarini görme kör sagir dilsiz ol tatlim ......... benim kocam üc asilamamda ayni seyi yapti adamlara bi tuhaf tavir geliyo belkide onlar bu sekilde tepki veriyo anlamaya calisiyom ama anlayamiyom ben bu kadar aciya agriya siziya ses etmezken sen neyin depresyonuna giriyon be adam diyesim geliyo bütün kocalara ama onlar erkek cinsi napakkkkk onlari anlamaya calismak yerine idare etmeye devam etcez üzülmücez eslerimiz cok iyi adamlar buda bi sinav gecicek dicezzzz olurmu bebisim üzülmek yok aglamak yok lütfennnnnnnnnnnn

Ben kendimi astim :))) cin takvimine göre cinsiyet arastirmalari, japonlara göre dogacagi gün :))) ucuyorum fena bi sekilde, insallah hersey yolundadir ve yarin kalbini duyarimda baska bisi istemiyorum
Sonuc ne peki anlat bizede neler buldun tatlim :) ben inanmam ama merak ettim

ay inş yaaa ben çok hassasım yengeç burcuyum çabuk ağlar çabuk küserim
tamda transfer öncesi boyle olması baya bi üzdü beni ama içimde bişey bırakmadım hepsini dedim şuan rahatladım:))))

tabiki de öyle de işte insan biraz bi destek bekliyor benden çok geriliyor
ben sancıdan duramıyorum tüm hormonları yüklüyorum anlayışlıyım da ona ne oluyor diyorum bazen
neyse bugünler de geçecek inş inş gönlümü alır valla yoksa çok üzülürüm

Senin kayinvalide türünün son örnegi sekerim bence yaaaaaaaa öpesim geldi kadini varmi öleeeee kaynana oglunu payliyip gelini tutcakkkkmasallah diyimdeeeee:) ama gelinide pambukkkkkkk gibi normallll

benim kaynanam da öyle yazık ama malesef türkiye de yaşıyor
arada konuşur eşimle
bak hatice mı üzersen ölüm dosegin de de olsam sana hakkımı helal etmem der

devam ederse çare kayinvalidem :))))

benim kaynanam da öyle yazık ama malesef türkiye de yaşıyor
arada konuşur eşimle
bak hatice mı üzersen ölüm dosegin de de olsam sana hakkımı helal etmem der

devam ederse çare kayinvalidem :))))
Isallahhh gerek kalmaz esin yarin sana hamissin gibi davranmaya baslar üzülme onlar tedavi sürecinde geriliyo ama sonrasindada bize hamile muamelesi yapiyolar dedim ya idare etcez erkek cinsiii tuhaftir anlamak zor:) Masallah diyim kaynanaaaaaa allahim daim etsin :) bizimki ne olursa olsun oglunu tutar gelinler damatlar hep haksizdir ne dicen öle olsun diyip geciyon ses etmiyon mecbur :)

Senin kayinvalide türünün son örnegi sekerim bence yaaaaaaaa öpesim geldi kadini varmi öleeeee kaynana oglunu payliyip gelini tutcakkkkmasallah diyimdeeeee:) ama gelinide pambukkkkkkk gibi normallll
Benim kayınvalidem kendi kayınvalidesinden çok çekmiş bir kadın, bu sebeple bir oğlum var diyip beni çok kollar. İyi olmak dünyanın en kolay durumu bence, kötü olupta neden hayatı zindan etsin ki, hem bana, hem kendine, hemde oğluna.

Haticecim üzülme biz en zorlarini yaşıyor olsakta eşlerimiz bizden daha çok strese goruolar yarından itibaren sen hamissin bebeğini düşün biraz zaman geçince oda moda giricek bak inan bana

Bebişin hayırlı olsun canım benim sağlıcakla kucağına al inşallah belirtiler başladıkça heyecanlaniosun dimi ben afedersin istifra edince bile guluodum kendi kendime:) ama değeri düşük evt ama yumurta burda 16 _
10 tanede türkiye almislardi bakalım azcık daha kalsın bu tedavi içind e sorası allah kerim ne yapalım arkadaşım bazen neden die sorsamda kaderimize razı olmak en dogrusu

Kızlar ben fransadaki ilktedavimi uzun protokol başlamıştım once burun spreyi sonrasinda iki tane decapepity iğne ile adet baskilanmis sora iğnelere başlamıştım bu seferde mi öle yaparlar acaba sizler hangi protokolle basladiniz

en büyük sorun stress den çatışmalar olsun kızlar halimize bin şükür
heycan dan galiba:)))

valla ben 1 ay önce vitamin ilaçları almaya başladım başta bi ultrason yaptılar
bidaki adetin 3. günü de 3 çeşit iğne ve 1 tane hap almaya baslaidm
toplamaya kadar böyle devam etti
toplamadan bu yana da akşamları bi tane igne vuruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…