- 16 Eylül 2017
- 2.787
- 2.467
- 63
- 46
- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #1.101
Hayirli haberlerle gelcen Isallah canim benim ben inaniyom annesine kalbiyle seslencwk kuzucugunnn allahin izniyle:)yarin öglen termin ama ben baya heyecanliyim, sabahlari bulantim fena, artik sabah hemen gecmiyo, ögleni buluyo, yarin insallah hersey yolundaysa sorcam bakalim ne yapabilirim diye...
Amin canim benim:)Ağzın, dilin bal yesin kuzum. Rabbim sırasıyla taçlandırsın güzel yüreklerinizi.
Tatlim öncelikle aglamani istemiyom cünkü senin suan cok iyi olman gerek yarin transferin var ve herseyi kenara koy gerekirse kocaninda yaptiklarini görme kör sagir dilsiz ol tatlim ......... benim kocam üc asilamamda ayni seyi yapti adamlara bi tuhaf tavir geliyo belkide onlar bu sekilde tepki veriyo anlamaya calisiyom ama anlayamiyom ben bu kadar aciya agriya siziya ses etmezken sen neyin depresyonuna giriyon be adam diyesim geliyo bütün kocalaraaynen canım cook iyi yapmışsın
ben başta kasım da yaptıranlar topigindeydim sonra bakarken sizleri buldum
hattayasminsay sende orda varsın demi canım????
o değil de kizlar 3 gündür eşim cok gergin
bana karşı anlayışsız davranıyor ve buda beni çok uzuyor
derdimi sizinle paylaşayım da azalsın biraz acısı
yarın transferdim var ve açıkçası baştaki desteğini şuan hissedemiyorum
ya ben çok alınganım diyorum ama aslında değilim dünden beri ağlıyorum onun yüzünden
Sonuc ne peki anlat bizede neler buldun tatlim :) ben inanmam ama merak ettimBen kendimi astim :))) cin takvimine göre cinsiyet arastirmalari, japonlara göre dogacagi gün :))) ucuyorum fena bi sekilde, insallah hersey yolundadir ve yarin kalbini duyarimda baska bisi istemiyorum
Evet canım, kasım topiğinde bende varım, hatta @Dilan60 veHurihuri2013 canlarla da orada tanıştık.
Eşinin durumunu anlayabiliyorum, aynı şeyi bende eşimden yaşadım hatta transfer günü yaşadım. Normalde çok ilgili ve merhametli olmasına rağmen, strese benden fazla girmişti. Fakat eve geldiğimizde gönlümü almasını da bilmişti. Hatta transferde yanımda kayınvalidem vardı, eşime çıkıştı sana ne oluyor diye, Yasemin’in yapması gerekeni neden sen yapıyorsun diye.
Erkekler bizler kadar dik duramıyor ve duygularını saklayamıyor. Sen dikkate alma onun bu halini, yarın kendine gelir canım.
Tatlim öncelikle aglamani istemiyom cünkü senin suan cok iyi olman gerek yarin transferin var ve herseyi kenara koy gerekirse kocaninda yaptiklarini görme kör sagir dilsiz ol tatlim ......... benim kocam üc asilamamda ayni seyi yapti adamlara bi tuhaf tavir geliyo belkide onlar bu sekilde tepki veriyo anlamaya calisiyom ama anlayamiyom ben bu kadar aciya agriya siziya ses etmezken sen neyin depresyonuna giriyon be adam diyesim geliyo bütün kocalaraama onlar erkek cinsi napakkkkk onlari anlamaya calismak yerine idare etmeye devam etcez üzülmücez eslerimiz cok iyi adamlar buda bi sinav gecicek dicezzzz olurmu bebisim üzülmek yok aglamak yok lütfennnnnnnnnnnn
Senin kayinvalide türünün son örnegi sekerim bence yaaaaaaaa öpesim geldi kadini varmi öleeeee kaynana oglunu payliyip gelini tutcakkkkEvet canım, kasım topiğinde bende varım, hatta @Dilan60 veHurihuri2013 canlarla da orada tanıştık.
Eşinin durumunu anlayabiliyorum, aynı şeyi bende eşimden yaşadım hatta transfer günü yaşadım. Normalde çok ilgili ve merhametli olmasına rağmen, strese benden fazla girmişti. Fakat eve geldiğimizde gönlümü almasını da bilmişti. Hatta transferde yanımda kayınvalidem vardı, eşime çıkıştı sana ne oluyor diye, Yasemin’in yapması gerekeni neden sen yapıyorsun diye.
Erkekler bizler kadar dik duramıyor ve duygularını saklayamıyor. Sen dikkate alma onun bu halini, yarın kendine gelir canım.
Isallahhh gerek kalmaz esin yarin sana hamissin gibi davranmaya baslar üzülme onlar tedavi sürecinde geriliyo ama sonrasindada bize hamile muamelesi yapiyolar dedim ya idare etcez erkek cinsiii tuhaftir anlamak zor:) Masallah diyim kaynanaaaaaa allahim daim etsin :) bizimki ne olursa olsun oglunu tutar gelinler damatlar hep haksizdir ne dicen öle olsun diyip geciyon ses etmiyon mecbur :)benim kaynanam da öyle yazık ama malesef türkiye de yaşıyor
arada konuşur eşimle
bak hatice mı üzersen ölüm dosegin de de olsam sana hakkımı helal etmem der
devam ederse çare kayinvalidem :))))
Benim kayınvalidem kendi kayınvalidesinden çok çekmiş bir kadın, bu sebeple bir oğlum var diyip beni çok kollar. İyi olmak dünyanın en kolay durumu bence, kötü olupta neden hayatı zindan etsin ki, hem bana, hem kendine, hemde oğluna.Senin kayinvalide türünün son örnegi sekerim bence yaaaaaaaa öpesim geldi kadini varmi öleeeee kaynana oglunu payliyip gelini tutcakkkkmasallah diyimdeeeee:) ama gelinide pambukkkkkkk gibi normallll
Benımde anam babam damadımda demiyo oğlum dıyo akan sular duruyo :) cok sevıyolar kocişimi:)
Bebişin hayırlı olsun canım benim sağlıcakla kucağına al inşallah belirtiler başladıkça heyecanlaniosun dimi ben afedersin istifra edince bile guluodum kendi kendime:) ama değeri düşük evt ama yumurta burda 16 _@Dilan60 kacinci gün bugün canim? 200den fazladir, helee ikizse owww :)) 300 500 300 500 :)) ultrasyon terminin belli mi?
Hurihuri2013 gecmis olsun canicim, insallah güzel olcak, saydilarmi kac tane yumurtacik varmis :)
Incitanesi0805 hosgeldin canim, fransadan ilk sensin galiba :) benim amh degerim düsük, ama insallah bizlerde kavuscaz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?