- 24 Ağustos 2017
- 2.345
- 3.703
- 133
- 41
- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #1.041
Hos geldin canim. Hangi ulkede yasiyorsun? Hayirli olsun canim tedavin, insallah hayirli sonuclar gorursun tedavinden.Hanımlar merhaba forumu dışardan takip eriyordum fakat bende sizlerle bu heyecana katılmak istedim Yurt dışında yaşıyorum ve bu hafta cuma günü randevum var tüp bebeğe başlamak için allah hepimizin yardımcısı olsun insallah
Hosbuldum çok teşekkür ediyorum ve sana da hayırlı uğurlu olsun diorum dilancim insallah çok güzel bir kan değeri ile hamileliğini başlaticaksin:)Hos geldin canim. Hangi ulkede yasiyorsun? Hayirli olsun canim tedavin, insallah hayirli sonuclar gorursun tedavinden.
Aynen canim hicbirimiz burda rahat konustugunuz gibi disardaki arkadaslarlarimizla konusamiyoruz. Bizi tam olarak anlayamayacaklarini biliyoruz cunku . Biz seni cok iyi anlariz canim. Insallah tedavin boyunca sana burda destek verecegiz. Allah bagislasin kizini canim. Insallah en yakin zaman da kardesine kavusur. Burda birbirimiz ile olan paylasimlar icimizi rahatlatiyor.Nasıl doluysam böle busuru yazdım galiba birilerine yazmak beni rahatlattı çünkü bulundugum yerde durumumu rahatca paylasabilcegim kimsem yok
Inşallah amin çok tesekkur ederim sende bebisini sağlıcakla kucağına alırsın insalah :)Aynen canim hicbirimiz burda rahat konustugunuz gibi disardaki arkadaslarlarimizla konusamiyoruz. Bizi tam olarak anlayamayacaklarini biliyoruz cunku . Biz seni cok iyi anlariz canim. Insallah tedavin boyunca sana burda destek verecegiz. Allah bagislasin kizini canim. Insallah en yakin zaman da kardesine kavusur. Burda birbirimiz ile olan paylasimlar icimizi rahatlatiyor.
Hosbuldum hatice insallah gönülden amin diyorum sizlerde en yakın zamanda bebislerinizi önce gobusunuze ömür boyu da kalbimizin en güzel yerine alacaksınız insallahIncitanesi0805
hoşgeldin canım kızını Allah bağışlasın inssllah kardesini en yakin zaman da karnında hissedersin
dilanin da dediği gibi bizi bizden iyi kimse anlamaz anlayamaz o yüzden biz burda yoldaş arkadaş kardeş olduk
her zaman yanında her sorunda elimden bişey gelmese de çözüm üretmeye birbirimize destek olmaya çalışırız
hoşgeldin aramıza:))
Ayyyyyy canim benim canim benimmmmm allahima bin sükür hersey yolunda ignrlere devam arti igne verdi bacaktan vurulcam yumurtalar catlamasin diye Doktor cok güzel konustu opum haftaya sali olcak
Cok tatlisin allah gönlüne göre versin canim benim:)
Ayyyyyy canim benim canim benimmmmm allahima bin sükür hersey yolunda ignrlere devam arti igne verdi bacaktan vurulcam yumurtalar catlamasin diye Doktor cok güzel konustu opum haftaya sali olcak
28 yaşına bu ay girdim hatayliyim ama 10 senelik evliyim 7.ci yılimizda başladık tedavilere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?