- 15 Şubat 2017
- 2.273
- 3.404
- 133
- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #11.001
Gözün aydın, çok sevindim. Umarım pozitifleri görüp de kucağına bebeğini alırsın :)Kizlar telefon geldi. IVF yapacaklar ilk randevu 29 MayistaValla su mektup olayi cok ise yaradi tekrar tesekkur ederim ozellikle @Blablup ’ a dennisgo DilanBoran yelek .
İşte bir stres daha gelecek sanki hayatıma gerek var mı hala emin değilim. Doktorum tavsiye etti diye randevu aldım. Bazen anne karnında tedavi edilebilen hastalıklar varmış diye söylendi beni ikna eden o olmuştu.Benim bildigim kadari ile kromozom anomalileri varmi diye ultrason da ense kalinligina ve burun yapisina bakiyorlar kan da da yuzde kac anomali cikar diye bakiyorlar.
Bol şanslar:) inşallah her biri sağlıklı çıkar...Kan verdim sadece canım. Yarın sabah opu olacak. 7 folikülden kaçı dolu çıkacak bakalım yarın
Gözün aydın, çok sevindim. Umarım pozitifleri görüp de kucağına bebeğini alırsın :)
Umarım canım yine yumurtlama ağrım başladı ama takılmamaya çalışıyorum başka şeylerle ilgileniyorum :)Hadi hayırlı olsun canım inşallah rabbimin izniyle bu defa sana evlat olsun bi tane inşallah .
Saol canım. Opu dan sonra yazarım zaten.. umarım olgun yumurtalardır bu foliküller..Hadi hayirli olsun canim insallah.bol sanslar yrn icin
Saol canım umarım öyledir yarın sabah göreceğiz bakalım :)Insallah cogunlugu doludur canim. Bol sans simdiden yarin icin.
Canım çok güzel haber. Dediğin gibi mektup çok işe yarıyor sonuçta o senin geçmişin gibi bir şey :) umarım bu gez pozitif olur ve sağlıkla kucağına alırsınKizlar telefon geldi. IVF yapacaklar ilk randevu 29 MayistaValla su mektup olayi cok ise yaradi tekrar tesekkur ederim ozellikle @Blablup ’ a dennisgo DilanBoran yelek .
Çıkmazsa kızılcık sopası ile döneceğim :) şaka bir yana umarım bu defa ben de aranıza katılır heyecanla ultrasonu falan beklerim :)Bol şanslar:) inşallah her biri sağlıklı çıkar...
Ya bu tarz şeylerde bebekle sıkıntı varsa ne yapacaksın, ya da bazen bir oran veriliyor o senin karar almanı nasıl etkileyecek ona bağlı gibi yaptırmak.İşte bir stres daha gelecek sanki hayatıma gerek var mı hala emin değilim. Doktorum tavsiye etti diye randevu aldım. Bazen anne karnında tedavi edilebilen hastalıklar varmış diye söylendi beni ikna eden o olmuştu.
Yoksa bir şey varsa da önceden bilmek başka hiçbir işime yaramayacak. Bakalım. Ben arada ultrasonda bebeği de görürüm diye heves ediyorumyoksa daha 2 koca hafta var kontrolüme..
Mide bulantın nasıl oldu? Hala aynı mı?
insallah cogu kaliteli cikar canim. Simdiden hayirli olsun. Insallah iclerinden bir kaci sana evlat olur ve saglicakla kucagina almak nasip olur.Akşam çatlatma iğnesi vurdum canım bu sabah kan vereceğim yarın da opu var.
canim cok sevimdim, gozun aydin. Hayirlisi olur insallah. Zaman kaybetmeden ivf e baslamalari cok guzel. Burasi bunun icin var , her birimiz digerinden yeni seyler ogreniyoruz. Kimse ile konusamadigimiz seyleri burda rahatlikla konusabiliyoruz. Biliyoruz ki karsimizdaki insan gercekten bizi anliyabiliyor.Kizlar telefon geldi. IVF yapacaklar ilk randevu 29 MayistaValla su mektup olayi cok ise yaradi tekrar tesekkur ederim ozellikle @Blablup ’ a dennisgo DilanBoran yelek .
Bence de yaptir canim, dr dedigi gibi tedavi edilecek bir hastalik falan cikarsa onceden tedbir alinmis olur. Biz de bebisi gormek icin bu firsatlari da degerlendirmis oluyoruz bu arada.İşte bir stres daha gelecek sanki hayatıma gerek var mı hala emin değilim. Doktorum tavsiye etti diye randevu aldım. Bazen anne karnında tedavi edilebilen hastalıklar varmış diye söylendi beni ikna eden o olmuştu.
Yoksa bir şey varsa da önceden bilmek başka hiçbir işime yaramayacak. Bakalım. Ben arada ultrasonda bebeği de görürüm diye heves ediyorumyoksa daha 2 koca hafta var kontrolüme..
Mide bulantın nasıl oldu? Hala aynı mı?
Umarım canım yine yumurtlama ağrım başladı ama takılmamaya çalışıyorum başka şeylerle ilgileniyorum :)
Saol canım. Opu dan sonra yazarım zaten.. umarım olgun yumurtalardır bu foliküller..
Saol canım umarım öyledir yarın sabah göreceğiz bakalım :)
Canım çok güzel haber. Dediğin gibi mektup çok işe yarıyor sonuçta o senin geçmişin gibi bir şey :) umarım bu gez pozitif olur ve sağlıkla kucağına alırsın
insallah cogu kaliteli cikar canim. Simdiden hayirli olsun. Insallah iclerinden bir kaci sana evlat olur ve saglicakla kucagina almak nasip olur.
canim cok sevimdim, gozun aydin. Hayirlisi olur insallah. Zaman kaybetmeden ivf e baslamalari cok guzel. Burasi bunun icin var , her birimiz digerinden yeni seyler ogreniyoruz. Kimse ile konusamadigimiz seyleri burda rahatlikla konusabiliyoruz. Biliyoruz ki karsimizdaki insan gercekten bizi anliyabiliyor.
Bence de yaptir canim, dr dedigi gibi tedavi edilecek bir hastalik falan cikarsa onceden tedbir alinmis olur. Biz de bebisi gormek icin bu firsatlari da degerlendirmis oluyoruz bu arada.Selmaal25 sana erkek dedi ama Benim icimden de kiz diye geciyor . Saglikli olsunda cinsiyet onemli degil biliyorum sadece tahmin de bulunuyorum.
Benim bir gunum diger gunu tutmuyor. Bazen gunde 1-2 defa cikartirken diger gun 3-5 arasi degisebiliyor. Yavas yavas bu isi cozmeye calisiyorum. Cok az ve sık yersem iyiyim. Ama biraz fazla yiyim hemen wc deyim malesef. Aksamlari ilac da icsem as da yesem vitamin ilacimi icer icmez yine wc deyim. Tekrar da icmek istemiyorum ilaci. Bu sekilde devam ediyor.
Vitamin hapini hemen hemen 2 yildir kullaniyorum ama son zamanlarda hapi alir almaz cikartiyorum. Hapin cikip cikmadigindan da o an emin olamiyorum malesef. Simdi ilacin saatini degistirip alacagim. Ben her seyi denedim, mide bulantisi icin hap bile ise yaramiyor. En guzeli simdilik cok az ve sık yemek galiba. Yogurdu Sade yiyemiyorum Onun icin Ben de ayran olarak iciyorum genelde.Cok sagol canim aynen. Burasi bizim icin cok buyuk destek. Canim uzgunum mide bulantilarin icin cig sebze, meyve yesen. Bizim bir arkadas oyle yapti. Bi de doktor vitamin verdimi? Ayran, yogurt falanda bastirabilir belki.
Sağol canım. Çok şükür yapıldı transfer ama ağrılarım devam ediyor halen tabi. Sizler transferden sonra nelere dikkat ettiniz peki?Gecmis olsun canim. Yarin ertelenirse transferin sakin uzulme. Ertelenmezse bol su ic. Su seni rahatlatacaktir. Gunde 2 kg kilo alirsan ve agrin cok olursa mutlaka dr veya acile git.
Umarım canım. Çoğu kaliteli çıkarsa arı sütü bal polen işe yarıyormuş diyeceğim :)insallah cogu kaliteli cikar canim. Simdiden hayirli olsun. Insallah iclerinden bir kaci sana evlat olur ve saglicakla kucagina almak nasip olur.
canim cok sevimdim, gozun aydin. Hayirlisi olur insallah. Zaman kaybetmeden ivf e baslamalari cok guzel. Burasi bunun icin var , her birimiz digerinden yeni seyler ogreniyoruz. Kimse ile konusamadigimiz seyleri burda rahatlikla konusabiliyoruz. Biliyoruz ki karsimizdaki insan gercekten bizi anliyabiliyor.
Bence de yaptir canim, dr dedigi gibi tedavi edilecek bir hastalik falan cikarsa onceden tedbir alinmis olur. Biz de bebisi gormek icin bu firsatlari da degerlendirmis oluyoruz bu arada.Selmaal25 sana erkek dedi ama Benim icimden de kiz diye geciyor . Saglikli olsunda cinsiyet onemli degil biliyorum sadece tahmin de bulunuyorum.
Benim bir gunum diger gunu tutmuyor. Bazen gunde 1-2 defa cikartirken diger gun 3-5 arasi degisebiliyor. Yavas yavas bu isi cozmeye calisiyorum. Cok az ve sık yersem iyiyim. Ama biraz fazla yiyim hemen wc deyim malesef. Aksamlari ilac da icsem as da yesem vitamin ilacimi icer icmez yine wc deyim. Tekrar da icmek istemiyorum ilaci. Bu sekilde devam ediyor.
Umarım sıkıca tutunur sana ve hayatınıza katılır bebeğin..Sağol canım. Çok şükür yapıldı transfer ama ağrılarım devam ediyor halen tabi. Sizler transferden sonra nelere dikkat ettiniz peki?
Amin inşallah Rabbim tüm bekleyenlerin yüzünü güldürsünUmarım sıkıca tutunur sana ve hayatınıza katılır bebeğin..
Umarım canım çoook heyecanla bekliyorum tedavinin sonucunu... Birkaç hamilelik haberi daha almanın zamanı geldi artıkÇıkmazsa kızılcık sopası ile döneceğim :) şaka bir yana umarım bu defa ben de aranıza katılır heyecanla ultrasonu falan beklerim :)
ben de, doktorun dediklerini harfi harfine yapan bir insanım. Sadece bu konuda hamileliğimi sonlandırmayı düşünmediğim için gereksiz mi acaba diye düşünmüştüm. Bir de bir risk oranı verliliyormuş sanırım. Sıkıntı varsa da yoksa da var gibi de oluyormuş. Ama karar verdim yaptıracağım.Ya bu tarz şeylerde bebekle sıkıntı varsa ne yapacaksın, ya da bazen bir oran veriliyor o senin karar almanı nasıl etkileyecek ona bağlı gibi yaptırmak.
Bazı insanlar bebekte bazı sıkıntıların olma ihtimaline rağmen hamileliği devam ettirmeyi seçiyor bazıları sonlandırmayı. Sen burada devam etmekten yanaysan galiba test az da olsa önemini yitiriyor gibi geliyor bana. Ama hiç de anladığım konular değil, ben henüz oralara gelemedim. Ama çok meraklıydır doktorun her dediğini yaptırmaya. Bu nedenle senin yerinde olsam yaptırırdım sanırım
Hayırlı olsun, sımsıkı tutunurlar umarım sana..Sağol canım. Çok şükür yapıldı transfer ama ağrılarım devam ediyor halen tabi. Sizler transferden sonra nelere dikkat ettiniz peki?
Hayirli olsun canim. Eger hatching yapildiysa tutunma ayni gun de basliyabilir, yapilmadiysa 48 saat icin de basliyor. Bu 48 saat dinlenmeni bol su icmeni oneririm. Ben ilk gun sagima soluma donmeden sirt ustu yattim. Sonraki gun yine yattim ama koltukda oturup film falan izledim. Daha sonraki gunler yemegimi yaptim bulasigimi yikadim ama cok fazla ayakta kalmadan yaptim bunlari. Fazla yormadim kendimi. 5. Gun dusumu aldim.Sağol canım. Çok şükür yapıldı transfer ama ağrılarım devam ediyor halen tabi. Sizler transferden sonra nelere dikkat ettiniz peki?
Ay, az ve sık yemeğe çalış bari canım. Çok az kaldı belki haftaya azalmaya başlar. Sonraki hafta biter. Umarımm... yaaa kız mı diyorsun sen de:) hadi bakalım. Ben de iyice meraklanmaya başladım bak şimdi biriniz kız biriniz erkek deyince:) ben de hiç birşey hissetmiyorum içimden kız da erkek de geçmiyor.insallah cogu kaliteli cikar canim. Simdiden hayirli olsun. Insallah iclerinden bir kaci sana evlat olur ve saglicakla kucagina almak nasip olur.
Ağrılarına kafanı takmamaya çalış. Kullandığımız ilaçlar da yapıyor ağrıları.Sağol canım. Çok şükür yapıldı transfer ama ağrılarım devam ediyor halen tabi. Sizler transferden sonra nelere dikkat ettiniz peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?