- 23 Ekim 2015
- 2.946
- 2.639
- 83
- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #1.141
oyle olasi gerekiyordu zaten canim aferim esine. Transferden sonra biraz daha sana olan tavri degisecektir. Bana 2 embrio transfer edilmisti canim. Senin halan kacinci gun 500 u gormustu?
Alcam elime telligi heeeee
Alcam elime telligi heeeeeyeter da yarin büyük gün sonra yap gerisini bugün bal seker olun yahuuuuu sonra zaten kiyamaz
Benim gibi bak 40 oldum kuru agacim ama allahim meyvesini sonradan bol bol vermis Masallah:)12. günde canım evde kendi yaptı 10. gün çok belirgin pozitif çıktı
sonra da kan testin de 500 ü gördü
darısı sana inş
yazık halam 6. deneme de hamile kaldı 37 yaşında başladı en son 44 de gebe kaldı hemde ikiz :))
Insallah canim o rakamlari gorurum. Ben de ikiz olmalarini Cok istiyorum canim. Bugun ki heyacanim daha fazla
darısı sana canım inş:))))Benim gibi bak 40 oldum kuru agacim ama allahim meyvesini sonradan bol bol vermis Masallah:)
Canim cok guzel bir haber halan icin masallah. Dogum yaptimi canim halan? Allah sonun da dualarini kabul etmis halanin. Yas sorun degil canim aslinda . Allah dileyen herkese nasip etsin insallah.12. günde canım evde kendi yaptı 10. gün çok belirgin pozitif çıktı
darısı sana inş
yazık halam 6. deneme de hamile kaldı 37 yaşında başladı en son 44 de gebe kaldı hemde ikiz :))
Canim cok guzel bir haber halan icin masallah. Dogum yaptimi canim halan? Allah sonun da dualarini kabul etmis halanin. Yas sorun degil canim aslinda . Allah dileyen herkese nasip etsin insallah.
Ayyyyyy saol tatlimmmm sanaaa banaaa hepimize isallahhdarısı sana canım inş:))))
hahahah tmm senin hatrina sustum kızma sen yeterki huriiiiiimmmmmmm
Canım evladını seven damadına da, gelinine de evlatlarından daha iyi davranır ki ona göre onlarda eşlerine iyi davransın.
yasminsay canim hurimizin dedigi gibi o bebisi burda gormeden burdan ayrilamazsin. Ayrica benim kaynanam ve gorumcelerimde cok iyidir. Ama Kayinpederim biraz sorunlu bir insan. Allah tan uzaktayim da sadece telefondan telefona konusuyoruz.
Sonuc ne peki anlat bizede neler buldun tatlim :) ben inanmam ama merak ettim
Oooo daha ne istiyorsun benim 7 tanecik yumartam varda 4ü bostu :) sükür bunadaBebişin hayırlı olsun canım benim sağlıcakla kucağına al inşallah belirtiler başladıkça heyecanlaniosun dimi ben afedersin istifra edince bile guluodum kendi kendime:) ama değeri düşük evt ama yumurta burda 16 _
10 tanede türkiye almislardi bakalım azcık daha kalsın bu tedavi içind e sorası allah kerim ne yapalım arkadaşım bazen neden die sorsamda kaderimize razı olmak en dogrusu
12. günde canım evde kendi yaptı 10. gün çok belirgin pozitif çıktı
darısı sana inş
Ben onlardan zekiyim hıhhhhhhhhhhTemmuzda dogcakmis 1 hafta erken ve kiz
Hosgeldın evet sen nereyı arıyon tatlımTeşekkür ederim canımBurası yurt dışı yaptıranlar mı acaba sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?