Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

oyle olasi gerekiyordu zaten canim aferim esine. Transferden sonra biraz daha sana olan tavri degisecektir. Bana 2 embrio transfer edilmisti canim. Senin halan kacinci gun 500 u gormustu?

12. günde canım evde kendi yaptı 10. gün çok belirgin pozitif çıktı
sonra da kan testin de 500 ü gördü
darısı sana inş

yazık halam 6. deneme de hamile kaldı 37 yaşında başladı en son 44 de gebe kaldı hemde ikiz :))

Benim gibi bak 40 oldum kuru agacim ama allahim meyvesini sonradan bol bol vermis Masallah:)

Canim cok guzel bir haber halan icin masallah. Dogum yaptimi canim halan? Allah sonun da dualarini kabul etmis halanin. Yas sorun degil canim aslinda . Allah dileyen herkese nasip etsin insallah.

Canim cok guzel bir haber halan icin masallah. Dogum yaptimi canim halan? Allah sonun da dualarini kabul etmis halanin. Yas sorun degil canim aslinda . Allah dileyen herkese nasip etsin insallah.

şuan 4 aylık canım mayıs doğum aslında ama ikizler 4 hafta önce alındığı için nisan da doğum yapacak Allah nasip ederse

halam da sıkıntı artık adet düzensiz gelmeye başlamıştı yani menopoz başlangıcı
o yüzden sonunda güldü Allahım yüzüne

Oooo daha ne istiyorsun benim 7 tanecik yumartam varda 4ü bostu :) sükür bunada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…