- 4 Aralık 2017
- 52
- 38
- 3
- 35
- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #1.121
Kısa protokol baslanmis sana demekki cnm insallah bana da bu sefer öle olur randevu günüm tamda adet günüm şansa uzun protokol olursa başlanmaz ama kısa protokolse hemen baslaniren büyük sorun stress den çatışmalar olsun kızlar halimize bin şükür
heycan dan galiba:)))
valla ben 1 ay önce vitamin ilaçları almaya başladım başta bi ultrason yaptılar
bidaki adetin 3. günü de 3 çeşit iğne ve 1 tane hap almaya baslaidm
toplamaya kadar böyle devam etti
toplamadan bu yana da akşamları bi tane igne vuruyorum
Tatlım kızların bı kısmı calışıyo bı kısmımız ev hanımı ev hanımı kısmında bende varım o yüzden ben cevap verebılıyorum hemdn dığer arkadaşlar bırazdaha gec dönüyorlar:) benımde koruma hapıyla adet baskılandı ve onbesgün hap kullandım sonra iğnelerım basladı bu süre içinde ıkı kez adet olur gıbı kanamalarım oldu suan yumurtalarımı büyütüyom allahın izniyle haftaya salı yumurtlucam persembede kulucka baslıcak benım işallah allahın izniyle:)Kızlar ben fransadaki ilktedavimi uzun protokol başlamıştım once burun spreyi sonrasinda iki tane decapepity iğne ile adet baskilanmis sora iğnelere başlamıştım bu seferde mi öle yaparlar acaba sizler hangi protokolle basladiniz
Vıtamınlerım bu ay önce basladı unuttum onları canım:)Tatlım kızların bı kısmı calışıyo bı kısmımız ev hanımı ev hanımı kısmında bende varım o yüzden ben cevap verebılıyorum hemdn dığer arkadaşlar bırazdaha gec dönüyorlar:) benımde koruma hapıyla adet baskılandı ve onbesgün hap kullandım sonra iğnelerım basladı bu süre içinde ıkı kez adet olur gıbı kanamalarım oldu suan yumurtalarımı büyütüyom allahın izniyle haftaya salı yumurtlucam persembede kulucka baslıcak benım işallah allahın izniyle:)
toplamadan sonrakı ne iğnesı sekerımen büyük sorun stress den çatışmalar olsun kızlar halimize bin şükür
heycan dan galiba:)))
valla ben 1 ay önce vitamin ilaçları almaya başladım başta bi ultrason yaptılar
bidaki adetin 3. günü de 3 çeşit iğne ve 1 tane hap almaya baslaidm
toplamaya kadar böyle devam etti
toplamadan bu yana da akşamları bi tane igne vuruyorum
Sende uzun protokol baslamissin huricim bunu daha az ve kaliteli yumurta elde etmek için yapiolar senin kullandigin hapin bende spreyini kullandim arada e2 değerim ölçüldü ve sonra puregonla başladımTatlım kızların bı kısmı calışıyo bı kısmımız ev hanımı ev hanımı kısmında bende varım o yüzden ben cevap verebılıyorum hemdn dığer arkadaşlar bırazdaha gec dönüyorlar:) benımde koruma hapıyla adet baskılandı ve onbesgün hap kullandım sonra iğnelerım basladı bu süre içinde ıkı kez adet olur gıbı kanamalarım oldu suan yumurtalarımı büyütüyom allahın izniyle haftaya salı yumurtlucam persembede kulucka baslıcak benım işallah allahın izniyle:)
Sanirim kan sulandırıcı cleneax olantoplamadan sonrakı ne iğnesı sekerım
Hımmmmm daha ben o kısma gelmedım bılmıyomSanirim kan sulandırıcı cleneax olan
Canim cok guldum bu lafina. Size bir hatirami anlatiyim. Bir gun Turkiye de ailecek kahvalti yapacagiz. Ben kac catal konulacagini hesapliyordum. Annem dedi ki heap kolay 6 biziz 2 el oglu 1 de el p-c- var demisti. Gulmekten gozlerimizden yas gelmisti. Ablam anne niye ogluma p-c- diyon demisti. Isin sakasi diyip sonra Annem ablamin gonlunu almisti.
Canim cok guldum bu lafina. Size bir hatirami anlatiyim. Bir gun Turkiye de ailecek kahvalti yapacagiz. Ben kac catal konulacagini hesapliyordum. Annem dedi ki heap kolay 6 biziz 2 el oglu 1 de el p-c- var demisti. Gulmekten gozlerimizden yas gelmisti. Ablam anne niye ogluma p-c- diyon demisti. Isin sakasi diyip sonra Annem ablamin gonlunu almisti.
Kizlar ben de kani verip geldim evime. Bakalim 6 saat sonra belli olacak. B bebekborn canim benim 9. Gunum bugun onun icin 200 civari bekliyorum. Insallah 11. Gun senin dedigin o rakamlari gorurum. Senden de yarin guzel haberler bekliyoruz. Insallah keseyi ve kalp atisini duyarsin bebisinin. Ultrasound randevusu verilmedi henuz. Herhalde carsamba dan sonra verirler. Ama Ben ilk ultrasyondan sonra doktorumu degistirecegim. Baska bir sehirde yaptirmistim ben tedavimi. Benim sigortam orda gecerli degil.
Aynen canim ablamin ogluna dedi. Hala guleriz o lafina.hahahah ilahi Annen de alem kadınmış el p-ci dediği de torunu dimi :)))
Ayyyy cok güldüm anacıgnaaaa:)Canim cok guldum bu lafina. Size bir hatirami anlatiyim. Bir gun Turkiye de ailecek kahvalti yapacagiz. Ben kac catal konulacagini hesapliyordum. Annem dedi ki heap kolay 6 biziz 2 el oglu 1 de el p-c- var demisti. Gulmekten gozlerimizden yas gelmisti. Ablam anne niye ogluma p-c- diyon demisti. Isin sakasi diyip sonra Annem ablamin gonlunu almisti.
oyle olasi gerekiyordu zaten canim aferim esine. Transferden sonra biraz daha sana olan tavri degisecektir. Bana 2 embrio transfer edilmisti canim. Senin halan kacinci gun 500 u gormustu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?