Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Kısa protokol baslanmis sana demekki cnm insallah bana da bu sefer öle olur randevu günüm tamda adet günüm şansa uzun protokol olursa başlanmaz ama kısa protokolse hemen baslanir

Tatlım kızların bı kısmı calışıyo bı kısmımız ev hanımı ev hanımı kısmında bende varım o yüzden ben cevap verebılıyorum hemdn dığer arkadaşlar bırazdaha gec dönüyorlar:) benımde koruma hapıyla adet baskılandı ve onbesgün hap kullandım sonra iğnelerım basladı bu süre içinde ıkı kez adet olur gıbı kanamalarım oldu suan yumurtalarımı büyütüyom allahın izniyle haftaya salı yumurtlucam persembede kulucka baslıcak benım işallah allahın izniyle:)

Vıtamınlerım bu ay önce basladı unuttum onları canım:)

toplamadan sonrakı ne iğnesı sekerım

Sende uzun protokol baslamissin huricim bunu daha az ve kaliteli yumurta elde etmek için yapiolar senin kullandigin hapin bende spreyini kullandim arada e2 değerim ölçüldü ve sonra puregonla başladım
Hayirllisiyla atlat insallahopu gününü ve nurtopu gibi yumoslarin olsun insalah

Sanirim kan sulandırıcı cleneax olan
Hımmmmm daha ben o kısma gelmedım bılmıyom sorcam doktora persembe termınde :) kadın isyan etcek artık valla bana dıyokı sen dıyo herseyı ne güzel bılıyon burdakı hatunlar bılmeden yasıyo herseyı ben de dedım benım bisürü yol arkadaşım var herseyı anlatıyolar bana:)

yasminsay valla ben ıyı bı hatunum kız dört dörtlük deilim ama kaynanam ne damat ne gelin sevmıyo
Canim cok guldum bu lafina. Size bir hatirami anlatiyim. Bir gun Turkiye de ailecek kahvalti yapacagiz. Ben kac catal konulacagini hesapliyordum. Annem dedi ki heap kolay 6 biziz 2 el oglu 1 de el p-c- var demisti. Gulmekten gozlerimizden yas gelmisti. Ablam anne niye ogluma p-c- diyon demisti. Isin sakasi diyip sonra Annem ablamin gonlunu almisti.

valla ben standart sanıyordum kızlar
kısa uzun protokol olduunu bile bilmiyordum
demekki rahatsızlığa göre mı tedavi de değişiyor
rabbim yüzümüzü güldürsün de kısa uzun hiç farketmez

:))

Hurihuri2013
huriiiim şuan Progedex diye bi igne yapuorum vurdugum yer bildiğin morarmış gibi ağrıyor
bide vajinal bi tablet günde 3 kere 2 tane birden

bu arada iğnelerden çok morardınız mı kızlar bende bitane bile morluk olmadi derim çok dayanıklıymış:))

hahahah ilahi Annen de alem kadınmış el p-ci dediği de torunu dimi :)))

Kizlar ben de kani verip geldim evime. Bakalim 6 saat sonra belli olacak. B bebekborn canim benim 9. Gunum bugun onun icin 200 civari bekliyorum. Insallah 11. Gun senin dedigin o rakamlari gorurum. Senden de yarin guzel haberler bekliyoruz. Insallah keseyi ve kalp atisini duyarsin bebisinin. Ultrasound randevusu verilmedi henuz. Herhalde carsamba dan sonra verirler. Ama Ben ilk ultrasyondan sonra doktorumu degistirecegim. Baska bir sehirde yaptirmistim ben tedavimi. Benim sigortam orda gecerli degil.

hatice-yakup canim suan bizler cok hassas donemlerden geciyoruz. Erkeklerin bizim gibi hassas olmasini bekliyoruz ama onlar hic bir zaman bizim gibi ince fikirli olamazlar. Sen kendine iyi bak canim, fazla stress yapma kendine.

her türlü hamissin dilanım sen ama bir mı iki mı ben olayın orasında yim :))))

yasminsay canim hurimizin dedigi gibi o bebisi burda gormeden burdan ayrilamazsin. Ayrica benim kaynanam ve gorumcelerimde cok iyidir. Ama Kayinpederim biraz sorunlu bir insan. Allah tan uzaktayim da sadece telefondan telefona konusuyoruz.

Ayyyy cok güldüm anacıgnaaaa:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…