Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Anladım
Anladım canım, geçmiş olsun.. geçmiş gitmiş de zaten. Sağlıklı olalım da kilo milo da çok dert değil. Ben spor yapardım hep. Tedaviden beri yapmıyorum. Ama vücudum istiyor, hissediyorum. Korkuyorum yapmaya. Hala çok dikkatliyim.
Bende Protestan inanılmaz iştah açıyor. Yemek yerken bir sonraki öğünü düşünüyorum :)
bence de progestanın
35 bitmek üzere.
E hiç bir şey kalmamış ne güzel... darısı buradaki bütün arkadaşların başına diyelim :)
öyle bi huyu var. :)
Eskiden beri bu topicte miydin? Ben geç katıldım da. Bazı şeylerden haberim yok.

Canım, doktorla konuştun mu? Regl günün müydü bugün?
Yok canım konuşmadım da çok da konuşacak bir şey yok bence. Kendi Regl günüm Pazartesi normalde ama yumurta bir iki gün erken toplandığı için transferle bir iki gün öne geliyor işte. Pazartesi konuşuruz yeni tedavi sürecini.

dennisgo A Aveline L leylaaras size bol şanslar diliyorum. Sizi çok yürekten anlıyorum. Dualarım sizinle
Umarım her biriniz pozitif sonuç alırsınız.
Cok tesekkur ederiz.Allah bize de nasip eder insallah.sizlerinde tecrubelerinden faydalanma sansi buluruz.desteginiz insani rahatlatiyor.ben de aslinda dennisgo gibi hissediyorum.rahat olmayi deniyorum ysniaklima getirmrmek istiyorum olumsuzu.cogu zaman diyorum nasibimizde varsa olucaktir.evet negatif olursa elbette uzulucem ama elbet vardir bunda da bir hayir diyecegim olmazsa.

Kızlar
Bu kez de negatif. Az önce Regl olmuşum maalesef
Canim cok uzuldum, Sen yine dr ile gorusmeden ilaclari birakma. Yarin kan vermeye git.
Dr ile bir sonra ki tedavi planini konusurken neler yapilmali, nicin 9. Gun adetim basliyor diye konus. Belki de Sen bunlari konusmayi dusunuyorsundur ama Benim ki sadece hatirlatma. Mutlaka hatching olayi ni konus ve Belki transferden sonra kullanacagin ilac dozajini biraz yukseltebilir. Bunlari dr ile konusmani oneririm.
Insallah bir sonra ki tedavinde yuzun guler. Donmus embrio transferi olacagi icin tedavin degisik olacaktir. Insallah yavrucugun dinlenmis rahimde kolayca tutunacak bir yer bulur bu sefer canim.

Son düzenleme:
Sorma valla cok nazlı gerçekten. Gün boyu o kadar hareketiki artık dışardan da belli oluyor oynayınca ama babası eve gelince görmek istese elini koysa süt dökmüş kedi oluyor oynamıyor nazlanıyor:)

Sen yinede dikkat et spor falan yapma şimdi kilo sonra verilir sağ salim gelsinler de Bebisler.

Kızlar
Ben de cok uzuldum canim.ilaclar bitmeden regl gelmez diyorlar genelde.vazgecme lutfen olurmu.seni daha yeni tanidim ama cok pozitif ve azimli ve sabirli biri oldugun belli.dondurulmuslarinla dene kendini hazir hissettiginde.zaten doktorun yonlendirecektir seni.

Yarın yine de kan vermeye giderim dediğin gibi kendi başıma da bırakamam sonuçta ilaçları.. haftaya da doktorla görüşmeye çalışırız. Belki de bir sonraki hafta bilemiyorum. Çünkü misafirimiz olacak haftaya.. aslında kafamda hiç soru yok. Çünkü işin bu kısmı biraz cevapsız gibi geliyor bana. 5. Gün kaliteli embriyo niye tutunmaz? Rahimde sorun olsa nasıl ki ikiz gebelik istemiyoruz diyor onu da söyler herhalde doktor.. kaliteli ikisi de tutunur diye tek transfer yaptılar belki sayı iki olmalıydı bilmiyorum. İşin özeti benim tembel tenekelerin ne zaman keyfi gelirse o zaman tutunacaklar herhalde.

Yok bende iki transferde de Regl ilaçlara rağmen geliyor. Aslına bakarsan yumurta toplandığı güne bakınca 14. Günde Regl oluyorum. Kendi döngüm gibi.. o kadar istikrarlı ki ilaçlar bile yoldan çıkaramıyor.. doktorla konuşacağız bakalım muhtemelen bir adet dönemi dinlendirip başlar tedaviye.

Kızlar
Canım çok üzüldüm. Hepimiz inan sanki kendi test sonucumuz gibi heyecanla bekledik. Ama demekki biraz daha bekletecek bizi minik kuzucuğun. Vazgeçmek pesetmek yok inşallah bir sonraki sefer de pozitifi göreceğiz. Doktorun bakalım ne bilgi verecek? Yani sebebi araştırıyorlardır diye düşünüyorum. Rabbim tez zamanda kucağını doldursun canım

Anladim.Doktorunla konusunca ne diyecek bakalim.bir ay dinlendirip dondurulmus embriyo hazirligina baslayabilir evet.orda kullanacagin ilaclar daha farkli olucaktir haliyle belki daha iyi olur.hakkinda hayirlisi olsun canim.

Ara sıra yazıyorum. DilanBoran @avelikadar buralardaym ☺

Zaten çok şişiyorum eve gelince yığılıp kalıyorum dün çoraplarımı bile çıkaramıyordum:) eşim çıkardı:)
Ben şu an zorlaniyorum mide küçülmüş zate sıvı tüketsem yemek zor yiyorum wc den çıkamıyorum. Uzun süre iyi idare ettim ama artık kemiklerim coo ağrıyor yürümekte zorlaniyorum.

Kızlar

Canım çok üzüldüm. Çok ümitliydim senden hep olacakmış gibi bir his vardı içimde. Yerleşme kanaması olmadığından emin misin? Önceki kan verişinde geçen sefer hamile olmadığın için ilaçları zamanından önce bıraktırdılar demiştin. Bu sefer bıraktırmamışlardı. Hala inanmak istemiyorum. Kan verecektin bugün, son durum nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…