Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Artık kontroller iki haftaya mı düştü canım. Ay ne tatlı minnacık 1.3 kg :)
Evet canım kontroller 2 haftaya düştü artık her gittiğimde bebeğin kalp atışlarını be benim sancim varmi diye de bakılacak. Ama zilli arkasını dönmüş yüzünü göstermek istemedi .

Inşallah darısı başına bu sefer.
 
Saol canım umarım yarın ben de güzel haber alırım. Bu arada dikkat ettin mi hamilelik takviminde bebeğinizin yaklaşık kilosu 1,3 kg yazıyor :)
 
10 dakika kesin hamileyim diye düşünürken 10 dakika sonra adet olucam diye düşünürken buluyorum kendimi böyle bir ruh hali Canım
Yaklaşık herkeste öyle oluyor. Yalnız değilsin. Aslında en güzeli işi olacağına bırakabilmek... o zaman kafa rahat ediyor. Bol bol sevdiğin şeyleri yap tatildeymişsin gibi
ilk transferin miydi? Yazdıysan da ben kaçırmışım. Bi ara girememiştim.
Test gününe 1 hafta kalmış
Çok az kaldı canım iyi ki:)
arada kalmak daha kötü oluyor.
Dur bakalım negatif etkilenmemeğe çalış. Kaç gündür kahverengi lekelenme var?
Benimde 12.haftada kıza benziyor kesin değil demişti bende hep kız hisediyordum zaten erkekler daha çabuk belli oluyormuş. Kesin 21.haftada bana kız dedi .
ay hadi yaa:) ben de kız istiyordum ama şimdi erkek gibi hissediyorum nedense. Doktorun da erkeğe benziyor demesi buna tuz biber oldu. Ne olursa olsun çok sevinirim. Sen kız mı erkek mi hissetmiştin benim için?
Çıktım şimdi doktordan stg yaptı kalp atışı sanci ölçtü. Bebişim yüzünü göstermediği için 3d Yapmadik 2 hafta sonra tejrar kontrol var o zaman yine bakicaz. 1300 gr olmuş teyzesi .
Maşallah ona :) ne kadar büyümüş. Olsun sağlıklı olsun da, istemezse göstermesin yüzünü... iyiymiş de mi ikinizin de durumu?
 
Ebe ayarlayacaktım türk yokmuş hiç alman var ayarlamadım aslında iyi olurdu .
Kendimi çok tecrübeli hisediyorum bebek bakma konusunda yeğenlerime çok baktım ama benim olunca farklı olabilir:)
Benim hiç bilgim yok. Hiç bebek bakmadım:) kendimi de hiç tecrübeli hissetmiyorum
 
Bence ebe olayı mantıklı. Böyle bi meslek var sonuçta. Bizim tek endisemiz zor elde etmemiz . Sanki hep doktor takip etse daha güvende hisseidyoruz o şekilde galiba. Ama her şey yolunda gidiyorsa ne güzel yasam koçu gibi olur iyi bi insana denk gelirsen
 
Ben erkek hissetmiştim senin için genelde çıkar hislerim.
Sağlıkla hayırla doğsun inşallah cinsiyeti farketmez .
Iyi çok şükür herşey yolunda dedi kafa üstü duruyor inşallah normal doğar sezeryan olmaz tabi daha var dönebilir de.
Çok agrım oluyordu bi kaç gündür bebek vurdukça alttan fena agrım oluyor normal dedi artık ağırlaştı.
Inşallah darisi burdaki bütün arkadaşlara ve isteyen herkese olsun.
 
Dün akşama doğru başladı bu sabah yoktu. ama çok az oldu ve de kısa sürdü diye acaba fitilden olabilir mi diye düşünmeye başladım.
 
dennisgo A Aveline L leylaaras size bol şanslar diliyorum. Sizi çok yürekten anlıyorum. Dualarım sizinle
Umarım her biriniz pozitif sonuç alırsınız.
Teşekkür ederiz canım umarım biz de sizinle benzer bir gündem yaşamaya başlarız ve arkanızdan gelerek, sizin tecrübelerinizden faydalanırız.
 
Ne hikmetse ben de erkek hissettim ama kız dedi oruç tutmuyorsan çikolata fındık fıstık bi şey ye döner.
 
Ben hamile kaldığım zaman tedavi sürecinde aldığım kilonun yarısını da bebek yüzünden aldım diyeceğim :))))
Ben tedavilerimde hiç kilo almadım hatta ilkinde çok kötü olmustum iki kilo da vermiştim.
Ama şimdi 13 kilo almışım hamilelik boyunca daha 10 haftam var 25 falan olur sanırım:)
 
Ne hikmetse ben de erkek hissettim ama kız dedi oruç tutmuyorsan çikolata fındık fıstık bi şey ye döner.
Yok canım tutmuyorum oruç aslında tutmak istedim de eşim kesinlikle izin vermiyor :)
Benimki çok oynak nst bağladılar iki dakika durmadı yerinde ama tam ultrason zamanı da arkasını döndü artık bi dahaki kontrolde görürüz inşallah.
 
Doktor izin verdi bana şükür tutabiliyorum şimdilik sknti yok. O zaman yanına gotur o esnada bile döner. Ya da ben sansliydm bilmiyorum. Doktor pek uğraşmadı bi iki sarstı göbeğimi baktm açtı ben tabi hüngür hüngür agalmstm. ☺
 
Herkes öyle diyor son haftalar çok alınıyormuş hem bebek de artık daha çok almaya başlayacak. Ayda 3 4 kilo alıyorum her gittiğimde tartıda şok olup iniyorum :)
Benim diyetisyen hamile kaldığın zaman, 9-12 kg ile bitirmeni hedefleyeceğiz demişti. Ben aldım çoğunu. Şimdi görse sopa ile kovalardı sanırım :) neyseki uzağız tatilde görüşeceğiz o zaman hamile olursam rahat ederim ama hamile değilsem yine başlar kibrit kutusu peynirler, üç beş zeytinler :)
 
Canım sen nerde yaşıyorsun unutmuşum. Doktora sorsam izin vereceğini sanmıyorum pek .
Zaten tutayım dedim eşim bide tehdit ediyor sen tutarsan ben tutmam bak diyor :)
 
Inan elinde olan bi durum değil alıyorsun yani dikkat da ettim olmadı bende saldım valla nasılsa hamileyim ye diyorum kendime bi daha böyle rahat olamicaksin:)

Doğumdan sonra veririz inşallah. Sende onu dinleme hiç Boş ver:)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…