Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Iyi olmana sevindim canim. Iki hafta da bir mi kontrollerin?
Benim mide bulantim malesef gecmedi. Dun cok kotuydum tum gun cikardim ama bugun biraz daha iyiyim.
Evet canım artık 2 haftada bir gidiyorum kontrollere nst de yapılıyor her defasında.

Seninde geçer inşallah artık. Çok kötü o bulantı benim sadece sabah oluyordu çıkarma o bileçok kötüydü. 3 aydan sonra geçiyor diyorlar seninki sürdü biraz.

Kizlar nasilsiniz? Doktor tedavimi acikladi. 1 ay boyunca dogum kontrol hapi kullanicam. Sonra Decapeptyl, Gonal F ve ovitrelle, utregestan olarak devam edicek. Uzun protokol 2 ay surecek. 1 ay boyunca dogum kontrol hapi kullanmam ilginc geldi. Boyle bir tedavi hic duydunuzmu hic daha once? Bi de en kotu haber toplama sirasinda anestezi yokArtik nasil dayanicam hic bilmiyorum.

Selam canım.
Burda duydum galiba ben öyle birşey. Yumurtalıkları dinlendirip bir sonraki ay daha iyi verim almak için uygulanıyor doğum kontrol hapları.

Selam canım.
Burda duydum galiba ben öyle birşey. Yumurtalıkları dinlendirip bir sonraki ay daha iyi verim almak için uygulanıyor doğum kontrol hapları.

Ha iyi bari iyi bir aman icin is Tesekkur ederim canim. Cunku bir garip geliyor insana hamile kalmaya calisirken dogum kontrol hapi vermeleri :) Sen Almanya’daydin dimi?

Hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun inşallah. Inşallah bebisine kavuştursun seni bu tedavin .çoğu kişiden duydum doğum kontrol hapiyla başlatılan. Uzun olsun ama sonuç güzel olsun önemli değil.

Hayirli olsun canim. Evet uzun protokollerde 1 ay Dogum kontrol hapini kullandiriyor cogu dr. Toplamada anestezi yerine gececek baska bir sey verirler buyuk ihtimal. Viyana da oturan arkadasa da anestezi vermemislerdi. Uyusturuyorlarmis agri hissetmiyormussun. Ama tabi uyanik olmak cok kotu. Konussan Belki extra ucret karsiliginda anestezi uygularlar.

Hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun inşallah. Inşallah bebisine kavuştursun seni bu tedavin .çoğu kişiden duydum doğum kontrol hapiyla başlatılan. Uzun olsun ama sonuç güzel olsun önemli değil.

Evet canim katiliyorum dediklerine. Farkli bisey deneyecek olmalarida olumlu bence. Cok tesekkur ederim. Insallah hayirlisiyla bebislerimizi kucagimiza alalim.

Ay bu iyi fikir bir sorayim. Cunku gozum korkuyor biraz. Evet o ani canli yasamakta rahatsiz edici. Bilmemek daha iyi gibi geliyor. Sagol canim.

Hayırlı olsun yeni tedavin doğum kontrol hapını tedavide ben de duydum.
Umarım bebeğine kavuşursun bu tedavinde

Yeni tedaviye başladın mı sen de canım?

Ha iyi bari iyi bir aman icin is Tesekkur ederim canim. Cunku bir garip geliyor insana hamile kalmaya calisirken dogum kontrol hapi vermeleri :) Sen Almanya’daydin dimi?

Evet canım Almanyadayım.
Çarşamba günü hastanede randevum vardı. Sabah 09.30da gittim. 11de hala sıram gelmemişti, sordum önümde iki kişi daha vardı ve bu 40 dakika daha beklemem gerekiyor demekti. Sıram geldikten sonra da en az bir saat sürermişti işim. İşe gitmem gerekiyordu, laparoskopi için gün alamadan, randevuyu mecburen erteleyip çıktım hastaneden. Bir sonraki randevu haftaya cuma. 3 saat sürermiş randevuya rağmen sıranın bana gelmesi. Böyle bir sistem duymadım hayatımda. zamanın bu kadar kıymetli olduğu bir ülkede hiç yoktan 3 saat bekletiyorlar, deli olacam.

Uzun protokol hiç bilmiyorum canım ama umarım bu tedavide kaliteli yeterli sayıda yumurta elde edersin.

Haklısın randevulu gitmene rağmen beklemeden işini halletmen çok zor.. ama üç saat de ciddi uzun bir süre

Cok sinir bozucuymus ya. Gerci benim TR’de ki merkezde de cok uzun sureler bekledigim olmustu. Insallah bir sonra kinde bu kadar bekletmezler canim ya. Izinmi alsan is yerinden

Insallah canim. Bi de bu sefer ICSI yapmiyacaklar. Spermlerin yumurtalari dollemesini bekliyecekler. Bakalim ise yarayacakmi.
Bunun pozitif alma üzerinde bir etkisi olduğunu düşünmüş olmalılar ki spermiyogram da iyiyse diğer yöntemi deniyorlar. Umarım bu kez pozitif sonuç alırsın canım.

Bu sefer bebeğine kavuşursun umarım
Olmaması için bir neden yok diyorlar ama olmuyor :) bu durumda ne yapılır bilmem. Bol bol düşüncelerde temizlik yapmam lazım belki de

Cok sinir bozucuymus ya. Gerci benim TR’de ki merkezde de cok uzun sureler bekledigim olmustu. Insallah bir sonra kinde bu kadar bekletmezler canim ya. Izinmi alsan is yerinden

Ben yarı zamanlı çalışıyorum canım haftaya cuma zaten boşum.
Bİr dahakine yanıma kitap, şarj aleti ve yiyecek birşeyler alacam. kamp kuracam yani hastanede. Sabretmeyi öğreniyorum işte zor yoldan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…