- 8 Kasım 2016
- 2.873
- 4.449
- 133
- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #11.621
Evet canım artık 2 haftada bir gidiyorum kontrollere nst de yapılıyor her defasında.Iyi olmana sevindim canim. Iki hafta da bir mi kontrollerin?
Benim mide bulantim malesef gecmedi. Dun cok kotuydum tum gun cikardim ama bugun biraz daha iyiyim.
Iyi olmana sevindim canim. Iki hafta da bir mi kontrollerin?
Benim mide bulantim malesef gecmedi. Dun cok kotuydum tum gun cikardim ama bugun biraz daha iyiyim.
Kizlar nasilsiniz? Doktor tedavimi acikladi. 1 ay boyunca dogum kontrol hapi kullanicam. Sonra Decapeptyl, Gonal F ve ovitrelle, utregestan olarak devam edicek. Uzun protokol 2 ay surecek. 1 ay boyunca dogum kontrol hapi kullanmam ilginc geldi. Boyle bir tedavi hic duydunuzmu hic daha once? Bi de en kotu haber toplama sirasinda anestezi yokArtik nasil dayanicam hic bilmiyorum.
Selam canım.
Burda duydum galiba ben öyle birşey. Yumurtalıkları dinlendirip bir sonraki ay daha iyi verim almak için uygulanıyor doğum kontrol hapları.
Hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun inşallah. Inşallah bebisine kavuştursun seni bu tedavin .çoğu kişiden duydum doğum kontrol hapiyla başlatılan. Uzun olsun ama sonuç güzel olsun önemli değil.Kizlar nasilsiniz? Doktor tedavimi acikladi. 1 ay boyunca dogum kontrol hapi kullanicam. Sonra Decapeptyl, Gonal F ve ovitrelle, utregestan olarak devam edicek. Uzun protokol 2 ay surecek. 1 ay boyunca dogum kontrol hapi kullanmam ilginc geldi. Boyle bir tedavi hic duydunuzmu hic daha once? Bi de en kotu haber toplama sirasinda anestezi yokArtik nasil dayanicam hic bilmiyorum.
Hayirli olsun canim. Evet uzun protokollerde 1 ay Dogum kontrol hapini kullandiriyor cogu dr. Toplamada anestezi yerine gececek baska bir sey verirler buyuk ihtimal. Viyana da oturan arkadasa da anestezi vermemislerdi. Uyusturuyorlarmis agri hissetmiyormussun. Ama tabi uyanik olmak cok kotu. Konussan Belki extra ucret karsiliginda anestezi uygularlar.Kizlar nasilsiniz? Doktor tedavimi acikladi. 1 ay boyunca dogum kontrol hapi kullanicam. Sonra Decapeptyl, Gonal F ve ovitrelle, utregestan olarak devam edicek. Uzun protokol 2 ay surecek. 1 ay boyunca dogum kontrol hapi kullanmam ilginc geldi. Boyle bir tedavi hic duydunuzmu hic daha once? Bi de en kotu haber toplama sirasinda anestezi yokArtik nasil dayanicam hic bilmiyorum.
Hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun inşallah. Inşallah bebisine kavuştursun seni bu tedavin .çoğu kişiden duydum doğum kontrol hapiyla başlatılan. Uzun olsun ama sonuç güzel olsun önemli değil.
Hayirli olsun canim. Evet uzun protokollerde 1 ay Dogum kontrol hapini kullandiriyor cogu dr. Toplamada anestezi yerine gececek baska bir sey verirler buyuk ihtimal. Viyana da oturan arkadasa da anestezi vermemislerdi. Uyusturuyorlarmis agri hissetmiyormussun. Ama tabi uyanik olmak cok kotu. Konussan Belki extra ucret karsiliginda anestezi uygularlar.
Hayırlı olsun yeni tedavinKizlar nasilsiniz? Doktor tedavimi acikladi. 1 ay boyunca dogum kontrol hapi kullanicam. Sonra Decapeptyl, Gonal F ve ovitrelle, utregestan olarak devam edicek. Uzun protokol 2 ay surecek. 1 ay boyunca dogum kontrol hapi kullanmam ilginc geldi. Boyle bir tedavi hic duydunuzmu hic daha once? Bi de en kotu haber toplama sirasinda anestezi yokArtik nasil dayanicam hic bilmiyorum.
Yeni tedaviye başladın mı sen de canım?Canım
İlaç 1 mg.. Sabah 3 akşam 3 içeceğim. Yani günde 6 mg alacağım. 10. Gün kontrol olacak orada bir fark olur mu bilmiyorum ama planda görünen yumurtlamaya kadar böyle. yumurtlamadan sonra progestan fitil eklenecek günde 3 kez.
Ha iyi bari iyi bir aman icin isTesekkur ederim canim. Cunku bir garip geliyor insana hamile kalmaya calisirken dogum kontrol hapi vermeleri :) Sen Almanya’daydin dimi?
Uzun protokol hiç bilmiyorum canım ama umarım bu tedavide kaliteli yeterli sayıda yumurta elde edersin.Kizlar nasilsiniz? Doktor tedavimi acikladi. 1 ay boyunca dogum kontrol hapi kullanicam. Sonra Decapeptyl, Gonal F ve ovitrelle, utregestan olarak devam edicek. Uzun protokol 2 ay surecek. 1 ay boyunca dogum kontrol hapi kullanmam ilginc geldi. Boyle bir tedavi hic duydunuzmu hic daha once? Bi de en kotu haber toplama sirasinda anestezi yokArtik nasil dayanicam hic bilmiyorum.
Adetle başlayacağım canım. 5-10 Haziran arası bir yerde başlarım.Yeni tedaviye başladın mı sen de canım?
Haklısın randevulu gitmene rağmen beklemeden işini halletmen çok zor.. ama üç saat de ciddi uzun bir süreEvet canım Almanyadayım.
Çarşamba günü hastanede randevum vardı. Sabah 09.30da gittim. 11de hala sıram gelmemişti, sordum önümde iki kişi daha vardı ve bu 40 dakika daha beklemem gerekiyor demekti. Sıram geldikten sonra da en az bir saat sürermişti işim. İşe gitmem gerekiyordu, laparoskopi için gün alamadan, randevuyu mecburen erteleyip çıktım hastaneden. Bir sonraki randevu haftaya cuma. 3 saat sürermiş randevuya rağmen sıranın bana gelmesi. Böyle bir sistem duymadım hayatımda. zamanın bu kadar kıymetli olduğu bir ülkede hiç yoktan 3 saat bekletiyorlar, deli olacam.
Evet canım Almanyadayım.
Çarşamba günü hastanede randevum vardı. Sabah 09.30da gittim. 11de hala sıram gelmemişti, sordum önümde iki kişi daha vardı ve bu 40 dakika daha beklemem gerekiyor demekti. Sıram geldikten sonra da en az bir saat sürermişti işim. İşe gitmem gerekiyordu, laparoskopi için gün alamadan, randevuyu mecburen erteleyip çıktım hastaneden. Bir sonraki randevu haftaya cuma. 3 saat sürermiş randevuya rağmen sıranın bana gelmesi. Böyle bir sistem duymadım hayatımda. zamanın bu kadar kıymetli olduğu bir ülkede hiç yoktan 3 saat bekletiyorlar, deli olacam.
Uzun protokol hiç bilmiyorum canım ama umarım bu tedavide kaliteli yeterli sayıda yumurta elde edersin.
Bu sefer bebeğine kavuşursun umarımAdetle başlayacağım canım. 5-10 Haziran arası bir yerde başlarım.
Bunun pozitif alma üzerinde bir etkisi olduğunu düşünmüş olmalılar ki spermiyogram da iyiyse diğer yöntemi deniyorlar. Umarım bu kez pozitif sonuç alırsın canım.Insallah canim. Bi de bu sefer ICSI yapmiyacaklar. Spermlerin yumurtalari dollemesini bekliyecekler. Bakalim ise yarayacakmi.
Olmaması için bir neden yok diyorlar ama olmuyor :) bu durumda ne yapılır bilmem. Bol bol düşüncelerde temizlik yapmam lazım belki deBu sefer bebeğine kavuşursun umarım
Cok sinir bozucuymus ya. Gerci benim TR’de ki merkezde de cok uzun sureler bekledigim olmustu. Insallah bir sonra kinde bu kadar bekletmezler canim ya. Izinmi alsan is yerinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?