- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #11.641
Hayırlı olsun yeni tedavindoğum kontrol hapını tedavide ben de duydum.
Umarım bebeğine kavuşursun bu tedavinde ❤
Bunun pozitif alma üzerinde bir etkisi olduğunu düşünmüş olmalılar ki spermiyogram da iyiyse diğer yöntemi deniyorlar. Umarım bu kez pozitif sonuç alırsın canım.
Olmaması için bir neden yok diyorlar ama olmuyor :) bu durumda ne yapılır bilmem. Bol bol düşüncelerde temizlik yapmam lazım belki de
Ben yarı zamanlı çalışıyorum canım haftaya cuma zaten boşum.
Bİr dahakine yanıma kitap, şarj aleti ve yiyecek birşeyler alacam. kamp kuracam yani hastanede. Sabretmeyi öğreniyorum işte zor yoldan.
Öyle canım umarım bu kez pozitif olur ikimiz için de.. ama olmazsa da denemeye devam edeceğizEvet canim sperm sayisi normal yumurta kalitesi dusuk oldugu icin bunu deneyecekler. Insallah canim sagol. Senin de insallah dondurulmus embiryon tutacak canim. Tutmazsa bir daha deniyecegiz.
Hava bir isiniyor bir soguyor burda. En yakin zaman da gecer insallah bulantim.
1 yil sonra ise baslamak zor olur. Kac saat ayri kalacaksin minnosundan? Annen mi bakacak, krese mi vereceksin prensesi?
Canim ilac da kullandim o da ise yaramadi malesef. Ama suan sadece aksam yediklerimi cikartiyorum. Arada Sabah aksam oluyor onu da oglen yedigim ile kapamaya calisiyorum artik. Persembe randevum var bir aydir gormuyorum oglusumu. Bakalim buyumus mu bebis.Bu yil annem bakicak, 1,5 yasinda krese baslicak. Nasil yapcam hic bilmiyorum, suan yapisik ikiz gibi 5 dakka ayri kalamiyoruz. Daha hic yalniz birakmadim
Canim bulantin hala devam ediyorsa, ilac alsan? Vermiyorlarmi birsey? Burda uzun sürenlere ilac veriyorlar. Bebisimize iyi bak
Nasılsın canım senin hamilelik nasıl gidiyor göbüşün ciktimiDilanBoran Ah canım ya, çektin epey bu mide bulantısından sen. Geçecektir, az kaldı.
Yavaş yavaş bitecek.
Ben de çarşamba günü gidiyorum doktora. Ben de 1 aydır görmedim, içerde be olup bitiyor bilmiyorum.
Umarım cinsiyeti de net öğrenebilirim artık.
Evet zaten tek derdimiz iyiler mi değiller mi? Hareketleri hissedince iyi olduklarını biliriz ve o kadar çok merak edip gerilmeyiz bence de..Nasılsın canım senin hamilelik nasıl gidiyor göbüşün ciktimi
Az kalmış görüş gününe:)
Bi iki haftaya artık hareketlerini de hissedersin o zaman kontrol gününü beklemek daha çabuk geçiyor.
17 yil gec geldi beni cok ugrastirdi simdi karnimda hala bana cok cektiriyor insallah dogduktan sonra hayirli bir evlat olur.DilanBoran Ah canım ya, çektin epey bu mide bulantısından sen. Geçecektir, az kaldı.
Yavaş yavaş bitecek.
Ben de çarşamba günü gidiyorum doktora. Ben de 1 aydır görmedim, içerde be olup bitiyor bilmiyorum.
Evet mevzu ultrason değil de sağlıklı olduğunu sık sık duymak, öğrenmek.17 yil gec geldi beni cok ugrastirdi simdi karnimda hala bana cok cektiriyor insallah dogduktan sonra hayirli bir evlat olur.
Gecmek bilmedi demi canim 1 ay. Aslinda gormekten ziyade onlarin saglikli olduklarini duymaya ihtiyacimiz var. isterlerse bana hic ultrason yapmasinlar gidiyim 2 hafta da bir saglikli desinler yeter. Hareketlerini hissedecegim gunleri sabirsizlikla bekliyorum. Benim ve esimin korkulari hala devam ediyor. Birilerine soylemekten cekiniyoruz.
Buyuk ihtimal ogrenirsin cinsiyetini canim. Ultrason a girmeden once cikolata yemeyi unutma.
Umarım azalacak bulantıların... hayırlı bir evlat olur canım, inşallah hepimizinkiler. Çok merak ediyorum hepimizin geleceğini...17 yil gec geldi beni cok ugrastirdi simdi karnimda hala bana cok cektiriyor insallah dogduktan sonra hayirli bir evlat olur.
Gecmek bilmedi demi canim 1 ay. Aslinda gormekten ziyade onlarin saglikli olduklarini duymaya ihtiyacimiz var. isterlerse bana hic ultrason yapmasinlar gidiyim 2 hafta da bir saglikli desinler yeter. Hareketlerini hissedecegim gunleri sabirsizlikla bekliyorum. Benim ve esimin korkulari hala devam ediyor. Birilerine soylemekten cekiniyoruz.
Buyuk ihtimal ogrenirsin cinsiyetini canim. Ultrason a girmeden once cikolata yemeyi unutma.
Evet canım ben 19.hafta da net hissetim öncesinde de oluyordu biseyler emin olamıyordum. Muhtemelen seninde hisettigin bebistir. Iyi olmana sevindim bebisede iyidir merak etme canım .Evet zaten tek derdimiz iyiler mi değiller mi? Hareketleri hissedince iyi olduklarını biliriz ve o kadar çok merak edip gerilmeyiz bence de..
dün bi hissettim gibi oldu.. sanki içimde balık yüzdü gibi geldi 1-2 saniye. Ama emin olamadım. Sen 19. Haftada hissetmiştin demi?
Merak dışında iyi gidiyor benim durumum. Umarım bebek hala iyidir. 1 aydır doktor yüzü görmedik :)
Senin nasıl gidiyor? Nasılsın? Ağırlaştın mı? Heyecanlı mısın?
Inşallah çok uslu hayırlı evlat olsun çok bekledin o senin gözünün nuru artık.17 yil gec geldi beni cok ugrastirdi simdi karnimda hala bana cok cektiriyor insallah dogduktan sonra hayirli bir evlat olur.
Tabiki sonucun negatif olması beni üzdü. Sonuçta şu an bu gündemle yaşıyoruz ve olumsuz bir son yaşıyoruz.. Üstelik ikisi de 5. Gün embriyosuydu..kaliteleri iyi ve ikiz olma ihtimali yüksek olur, muhtemelen tutunacak diyerek tek transfer yapalım dediklerinde, insan tabiki sonucun pozitif olmasını bekliyor.. negatif olunca da etkilenmemek mümkün değil. Ama bence çözüm bulma ihtimalimiz olan üzüntüleri anda yaşamak ve bırakmak en kolayı. Herşey bitmiş değil, yeni tedavi yeni umutlar devam ediyoruz bakalım. sonuçta bu bir tedavi bir aşamasında pozitif olacak sadece o zamanın gelmesini bekliyoruz diye düşünerek üçüncü transferi planlamaya koyulduk.
Ben de uzuldum canim elden birsey gelmiyor.bir dahaki seferim olurmu hic bilmiyorum elde var sifir durumdayim.dondurulmusum da yok.
Kizlar uzun zamandir giremedim. Mesguldum baya negatif sonuclara cok uzuldum. Ama biz negatif olmayacagiz. Yolumuza devam edecegiz. Bu konuda en basarili buldugum insan @dennisgo’dur. Senin pozitif durusunu ornek aliyorum Dennisgo’cum.Selmaal25 umarim hersey yolundadir simdi. Gecmis olsun canim. DilanBoran yelek hersey yolundami? Blablup yokmu buaralarda buara?
Sabahlari iyiyim ama aksamlari cok kotuyum canim. Artik cikartmaktan gunduz mide agrisi ile geziniyorum evde. Ne zaman gececek de rahatliyacagim bilmiyorum. Progesterone igne ve estradiol bant ile hapi biraktim, digerlerine devam.
Selamlar öncelikle hoş geldin. Bu topikte senin gibi bir çok arkadaşımız var umarım zaman içinde birbirimize güzel faydalarımız dokunur. Umarım Londra’dan seni bilgilendirebilecek birileri çıkar. Ben Almanya’da yaşıyorum öncelikle bir ay öncebir kadın Doğum doktoruna gidip ne kadar süredir bebek istediğimi söyledim gerekli muayeneler ve testler yapıldı. Kan testi sonuçlarımı hala bekliyorum ancak akıntı testi sonucunda 3 adet bakteri bulundu ve bir tanesi ilerlemesi durumunda tüpleri tıkayabilen özellikte bir bakteri. Şu an da eşli antibiyotik tedavisi oluyoruz. Haftaya Salı günü eşimin ürolog da randevusu var. Bakalım çıkacak sonuçlara göre yönlendirileceğiz. Sen kendin Londra’da kadın Doğum doktoruna muayene oldun mu öncelikle? Ve tabiki eşin de üroloğa gitti mi? Onlar gereken yönlendirmeyi yapacaklardır.
Iyim şükür artık kendi dokyoruma da gittim bi sikinti yok simdilik .sen nasıl oldun bulantılar geçmedi mi daha .
Kizlar nasilsiniz? Doktor tedavimi acikladi. 1 ay boyunca dogum kontrol hapi kullanicam. Sonra Decapeptyl, Gonal F ve ovitrelle, utregestan olarak devam edicek. Uzun protokol 2 ay surecek. 1 ay boyunca dogum kontrol hapi kullanmam ilginc geldi. Boyle bir tedavi hic duydunuzmu hic daha once? Bi de en kotu haber toplama sirasinda anestezi yokArtik nasil dayanicam hic bilmiyorum.
Ben yarı zamanlı çalışıyorum canım haftaya cuma zaten boşum.
Bİr dahakine yanıma kitap, şarj aleti ve yiyecek birşeyler alacam. kamp kuracam yani hastanede. Sabretmeyi öğreniyorum işte zor yoldan.
DilanBoran Ah canım ya, çektin epey bu mide bulantısından sen. Geçecektir, az kaldı.
Yavaş yavaş bitecek.
Canım benim çok üzüldüm rabbim inşallah yerini doldursun bi daha yasatmasin.Kendini toplamana sevindim dediğin gibi baştan negatif olsa daha az yıpranır insan böylesi daha zordur eminim .rabbim kimseye yasatmasin inşallah.Kizlar merhaba! Kusura bakmayin lütfen 1 aydir yazamadim... Cok degisiklikler oldu bu aralar, bende kendimi yakalamakta güclük cekiyorum... Cep telefonundan girebildim sadece ama cikis yapmisim, sifremi hatirlayip yeniden login olamadim, sifremi de telefonumda kayitli olmayan yine sirfesini hatirlayamadigim bir emaile istettim :) Sonra bosverip biraktim... Zaten bu sürecle ilgili herseyden uzak durmam gerekiyordu.
Maalesef gebeligimi sonlandirmak zorunda kaldik, kelbi durmustu 7. haftada, bende 10. haftada doktor randevumda ogrendim. Kurtaj yapildi. Cok zor geldi ilk haftalarMaalsef dogal seleksiyon dedikleri bu :) Ilk 14 haftadaki dusukler genetik sorunlardan kaynakli dedi doktor. Yani kisaca, hayirlisi boyleymis Allah kimseye yasatmasin... Tedavimiz negatif sonuclananca da uzuluyoruz ama bu daha yipratici
Kurtajdan sonra 10 gun dinlendim, ise de gitmedim, ailemin yanina gittim, sonra Almanya`ya geri donduk ve hemen tatile ciktik. Dun aksam tatilden donduk ve bugun isteyim... Toparlandim, keyfimde yerinde... Sadece yorgunum. Havalar cok guzel burada, sanki tüm yasadiklarim 1-2 sene önceymis, rüyaymis gibi...
Benden haberler bu kadar!
Simdi gecmisi okuyacagim, insallah guzel haberler doludur.
Hepinizi öpüyorum...
Çok sagol canım allah razı olsun Iyim şükür az kaldı inşallah bi sıkıntı olmadan gelsin rahatlicam korkularım hiç bitmiyor sonlara geldim artık.Cok yazismamissiniz kizlar, hemen okudum geri geldim :)
Iyi bayramlar herkese
Ah canim ya... Cok uzuldum ama dondurulmusun oldugu icin de cok sevindim. Hayirlisi boyleymis demekki, biz 2. haklari da yaktik seninle. Dur bakalim ne zamana yazildi adimiz listeye :) Bana biraz pozitif enerji gonder lutfen
Cok gecmis olsun canim, bu is 1 yumurta 1 sperme bakiyor gercekten, bir sekilde 2 sini elde edince herkesin sansi esit. Moralini yuksek tut! Igne sureci cok hizli geciyor biliyorsun. Insallah en kisa zamanda hersey istedigin gibi olacak.
Geldim canim ben, vatana geri dondum :) Yukarida anlattigim nedenlerden dolayi gorunmez oldum bir sure.
Dilan`cim iyi olmanize cooook sevindim. Bana Turkiye`de bir hemsire dediki, ne kadar cok bulanti, o kadar cok tutunma ve saglikli dogum :) Bilimsel bir aciklamasi yokmus ama o gordugu gebeliklerden bu kaniyi cikarmis :)
Merhaba Caprice`cim. Sana yapilan testlerin almanca adlarini biliyor musun acaba? Ben tr de muayene oldum, ne tuplerde, ne yumurtada, ne de spermde sorun var, hatta 1 saglikli dogumum da var, ama almanyada bana hic test yapilmadan tüp bebege yonlendirdiler. Doktorumla konusmayi dusunuyorum hangi tetkikler yapilmadi diye. Cok tesekkurler ve boool sanslar!
Canim nefesimi tutarak okudum hastahaneden yazdiklarini, cok sukur prensesin biraz kapris yapmis anneye sadece :) Cok az kaldi artik dogumuna, bol bol dinlen. Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah.
Canim hayirli olsun tedavin! Insallah cok guzel sonuclanacak! Ben cok begendim uzun protokolunu :) Anestezi yerine güclu bur agri kesici falan verirler diye dusunuyorum.
Merlin`cim 3 saat hastahanede bekletmek gercekten insanlik disi. Tahammul etmesi cok zor. Istersen gidip girisini yaptir sonra cik dolas geri gel... Veya kamp kur dedigin gibi :) 3 saat sessiz sakin sana ait bir zaman, bence super :)
yelek`cim iyi olmaniza cok sevindim! Insallah cinsiyeti de gorursun bu defa.
CanımKizlar merhaba! Kusura bakmayin lütfen 1 aydir yazamadim... Cok degisiklikler oldu bu aralar, bende kendimi yakalamakta güclük cekiyorum... Cep telefonundan girebildim sadece ama cikis yapmisim, sifremi hatirlayip yeniden login olamadim, sifremi de telefonumda kayitli olmayan yine sirfesini hatirlayamadigim bir emaile istettim :) Sonra bosverip biraktim... Zaten bu sürecle ilgili herseyden uzak durmam gerekiyordu.
Maalesef gebeligimi sonlandirmak zorunda kaldik, kelbi durmustu 7. haftada, bende 10. haftada doktor randevumda ogrendim. Kurtaj yapildi. Cok zor geldi ilk haftalarMaalsef dogal seleksiyon dedikleri bu :) Ilk 14 haftadaki dusukler genetik sorunlardan kaynakli dedi doktor. Yani kisaca, hayirlisi boyleymis Allah kimseye yasatmasin... Tedavimiz negatif sonuclananca da uzuluyoruz ama bu daha yipratici
Kurtajdan sonra 10 gun dinlendim, ise de gitmedim, ailemin yanina gittim, sonra Almanya`ya geri donduk ve hemen tatile ciktik. Dun aksam tatilden donduk ve bugun isteyim... Toparlandim, keyfimde yerinde... Sadece yorgunum. Havalar cok guzel burada, sanki tüm yasadiklarim 1-2 sene önceymis, rüyaymis gibi...
Benden haberler bu kadar!
Simdi gecmisi okuyacagim, insallah guzel haberler doludur.
Hepinizi öpüyorum...
CanımCok yazismamissiniz kizlar, hemen okudum geri geldim :)
Iyi bayramlar herkese
Ah canim ya... Cok uzuldum ama dondurulmusun oldugu icin de cok sevindim. Hayirlisi boyleymis demekki, biz 2. haklari da yaktik seninle. Dur bakalim ne zamana yazildi adimiz listeye :) Bana biraz pozitif enerji gonder lutfen
Cok gecmis olsun canim, bu is 1 yumurta 1 sperme bakiyor gercekten, bir sekilde 2 sini elde edince herkesin sansi esit. Moralini yuksek tut! Igne sureci cok hizli geciyor biliyorsun. Insallah en kisa zamanda hersey istedigin gibi olacak.
Geldim canim ben, vatana geri dondum :) Yukarida anlattigim nedenlerden dolayi gorunmez oldum bir sure.
Dilan`cim iyi olmanize cooook sevindim. Bana Turkiye`de bir hemsire dediki, ne kadar cok bulanti, o kadar cok tutunma ve saglikli dogum :) Bilimsel bir aciklamasi yokmus ama o gordugu gebeliklerden bu kaniyi cikarmis :)
Merhaba Caprice`cim. Sana yapilan testlerin almanca adlarini biliyor musun acaba? Ben tr de muayene oldum, ne tuplerde, ne yumurtada, ne de spermde sorun var, hatta 1 saglikli dogumum da var, ama almanyada bana hic test yapilmadan tüp bebege yonlendirdiler. Doktorumla konusmayi dusunuyorum hangi tetkikler yapilmadi diye. Cok tesekkurler ve boool sanslar!
Canim nefesimi tutarak okudum hastahaneden yazdiklarini, cok sukur prensesin biraz kapris yapmis anneye sadece :) Cok az kaldi artik dogumuna, bol bol dinlen. Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah.
Canim hayirli olsun tedavin! Insallah cok guzel sonuclanacak! Ben cok begendim uzun protokolunu :) Anestezi yerine güclu bur agri kesici falan verirler diye dusunuyorum.
Merlin`cim 3 saat hastahanede bekletmek gercekten insanlik disi. Tahammul etmesi cok zor. Istersen gidip girisini yaptir sonra cik dolas geri gel... Veya kamp kur dedigin gibi :) 3 saat sessiz sakin sana ait bir zaman, bence super :)
yelek`cim iyi olmaniza cok sevindim! Insallah cinsiyeti de gorursun bu defa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?