- 15 Şubat 2017
- 2.273
- 3.404
- 133
- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #11.661
Yaaa, yine korku heyecan karışımı gelmiş desene.. güzel olacak herşey:) yakında kucağınızda olacak güzellik. Darısı hepimizin başına. Sıcaklar hızlı geldi. Bi anda. O fena yapıyor.Evet canım ben 19.hafta da net hissetim öncesinde de oluyordu biseyler emin olamıyordum. Muhtemelen seninde hisettigin bebistir. Iyi olmana sevindim bebisede iyidir merak etme canım .
Benimde iyi şükür agirlastim ya baya çok çabuk yoruluyorum bide sıcaklar başladı çok fenayım yanıyorum resmen:)
Heyecan başladı az kaldı ya biraz korkuda var sanki:)
Bugün odasını falan aldık artık yavastan hazır oluyor herşey.
Ben de senin iyi olmana ve seni tekrar burda görmeme sevindimCok yazismamissiniz kizlar, hemen okudum geri geldim :)
Iyi bayramlar herkese
Ah canim ya... Cok uzuldum ama dondurulmusun oldugu icin de cok sevindim. Hayirlisi boyleymis demekki, biz 2. haklari da yaktik seninle. Dur bakalim ne zamana yazildi adimiz listeye :) Bana biraz pozitif enerji gonder lutfen
Cok gecmis olsun canim, bu is 1 yumurta 1 sperme bakiyor gercekten, bir sekilde 2 sini elde edince herkesin sansi esit. Moralini yuksek tut! Igne sureci cok hizli geciyor biliyorsun. Insallah en kisa zamanda hersey istedigin gibi olacak.
Geldim canim ben, vatana geri dondum :) Yukarida anlattigim nedenlerden dolayi gorunmez oldum bir sure.
Dilan`cim iyi olmanize cooook sevindim. Bana Turkiye`de bir hemsire dediki, ne kadar cok bulanti, o kadar cok tutunma ve saglikli dogum :) Bilimsel bir aciklamasi yokmus ama o gordugu gebeliklerden bu kaniyi cikarmis :)
Merhaba Caprice`cim. Sana yapilan testlerin almanca adlarini biliyor musun acaba? Ben tr de muayene oldum, ne tuplerde, ne yumurtada, ne de spermde sorun var, hatta 1 saglikli dogumum da var, ama almanyada bana hic test yapilmadan tüp bebege yonlendirdiler. Doktorumla konusmayi dusunuyorum hangi tetkikler yapilmadi diye. Cok tesekkurler ve boool sanslar!
Canim nefesimi tutarak okudum hastahaneden yazdiklarini, cok sukur prensesin biraz kapris yapmis anneye sadece :) Cok az kaldi artik dogumuna, bol bol dinlen. Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah.
Canim hayirli olsun tedavin! Insallah cok guzel sonuclanacak! Ben cok begendim uzun protokolunu :) Anestezi yerine güclu bur agri kesici falan verirler diye dusunuyorum.
Merlin`cim 3 saat hastahanede bekletmek gercekten insanlik disi. Tahammul etmesi cok zor. Istersen gidip girisini yaptir sonra cik dolas geri gel... Veya kamp kur dedigin gibi :) 3 saat sessiz sakin sana ait bir zaman, bence super :)
yelek`cim iyi olmaniza cok sevindim! Insallah cinsiyeti de gorursun bu defa.
Inşallah canım .sıcakta hamilelik çok fena oluyormuş onu anladım:)Yaaa, yine korku heyecan karışımı gelmiş desene.. güzel olacak herşey:) yakında kucağınızda olacak güzellik. Darısı hepimizin başına. Sıcaklar hızlı geldi. Bi anda. O fena yapıyor.
Ben de senin iyi olmana ve seni tekrar burda görmeme sevindimiyi bayramlar
Kizlar merhaba! Kusura bakmayin lütfen 1 aydir yazamadim... Cok degisiklikler oldu bu aralar, bende kendimi yakalamakta güclük cekiyorum... Cep telefonundan girebildim sadece ama cikis yapmisim, sifremi hatirlayip yeniden login olamadim, sifremi de telefonumda kayitli olmayan yine sirfesini hatirlayamadigim bir emaile istettim :) Sonra bosverip biraktim... Zaten bu sürecle ilgili herseyden uzak durmam gerekiyordu.
Maalesef gebeligimi sonlandirmak zorunda kaldik, kelbi durmustu 7. haftada, bende 10. haftada doktor randevumda ogrendim. Kurtaj yapildi. Cok zor geldi ilk haftalarMaalsef dogal seleksiyon dedikleri bu :) Ilk 14 haftadaki dusukler genetik sorunlardan kaynakli dedi doktor. Yani kisaca, hayirlisi boyleymis Allah kimseye yasatmasin... Tedavimiz negatif sonuclananca da uzuluyoruz ama bu daha yipratici
Kurtajdan sonra 10 gun dinlendim, ise de gitmedim, ailemin yanina gittim, sonra Almanya`ya geri donduk ve hemen tatile ciktik. Dun aksam tatilden donduk ve bugun isteyim... Toparlandim, keyfimde yerinde... Sadece yorgunum. Havalar cok guzel burada, sanki tüm yasadiklarim 1-2 sene önceymis, rüyaymis gibi...
Benden haberler bu kadar!
Simdi gecmisi okuyacagim, insallah guzel haberler doludur.
Hepinizi öpüyorum...
Cok yazismamissiniz kizlar, hemen okudum geri geldim :)
Iyi bayramlar herkese
Ah canim ya... Cok uzuldum ama dondurulmusun oldugu icin de cok sevindim. Hayirlisi boyleymis demekki, biz 2. haklari da yaktik seninle. Dur bakalim ne zamana yazildi adimiz listeye :) Bana biraz pozitif enerji gonder lutfen
Cok gecmis olsun canim, bu is 1 yumurta 1 sperme bakiyor gercekten, bir sekilde 2 sini elde edince herkesin sansi esit. Moralini yuksek tut! Igne sureci cok hizli geciyor biliyorsun. Insallah en kisa zamanda hersey istedigin gibi olacak.
Geldim canim ben, vatana geri dondum :) Yukarida anlattigim nedenlerden dolayi gorunmez oldum bir sure.
Dilan`cim iyi olmanize cooook sevindim. Bana Turkiye`de bir hemsire dediki, ne kadar cok bulanti, o kadar cok tutunma ve saglikli dogum :) Bilimsel bir aciklamasi yokmus ama o gordugu gebeliklerden bu kaniyi cikarmis :)
Merhaba Caprice`cim. Sana yapilan testlerin almanca adlarini biliyor musun acaba? Ben tr de muayene oldum, ne tuplerde, ne yumurtada, ne de spermde sorun var, hatta 1 saglikli dogumum da var, ama almanyada bana hic test yapilmadan tüp bebege yonlendirdiler. Doktorumla konusmayi dusunuyorum hangi tetkikler yapilmadi diye. Cok tesekkurler ve boool sanslar!
Canim nefesimi tutarak okudum hastahaneden yazdiklarini, cok sukur prensesin biraz kapris yapmis anneye sadece :) Cok az kaldi artik dogumuna, bol bol dinlen. Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah.
Canim hayirli olsun tedavin! Insallah cok guzel sonuclanacak! Ben cok begendim uzun protokolunu :) Anestezi yerine güclu bur agri kesici falan verirler diye dusunuyorum.
Merlin`cim 3 saat hastahanede bekletmek gercekten insanlik disi. Tahammul etmesi cok zor. Istersen gidip girisini yaptir sonra cik dolas geri gel... Veya kamp kur dedigin gibi :) 3 saat sessiz sakin sana ait bir zaman, bence super :)
insallah hepimizin cocuklari hayirli bir evlat olur. Evet canim randevum persembe. Karnim cikmadi ama belim biraz genisledi.Umarım azalacak bulantıların... hayırlı bir evlat olur canım, inşallah hepimizinkiler. Çok merak ediyorum hepimizin geleceğini...
Ah yok canım ya hiç geçmek bilmedi 1 ay.. bi ara tepem attı doktora gidiyordum da araya başka birşey girdi dikkatim o günlük dağıldı. Sonraki günler işim vardı derken bu güne kadar geldim. Valla 1 ay beklemek çok zor oluyormuş.
Senin de perşembeydi değil mi? Valla ikimiz de iyi dayanmışız he. Karnın çıkmaya başladı mı?
Amin canim insallah, hepimiz evlatlari hayirli olur insallah. Ben de hareketlerini hissedersem biraz rahatlarim diye dusunuyorum. Ama o zaman da nicin ax hareketli falan diye dusunurum galiba. Senin de gunlerin cok azaldi. Insallah sag salim kucagina alirsin prensesini canim.Inşallah çok uslu hayırlı evlat olsun çok bekledin o senin gözünün nuru artık.
Insan doktora gidip gelince bi hafta kadar rahat sonra endişe tekrar başlıyor ve böyle böyle geçiyor hep bazen diyordum keşke evde ultrason olsaydi da baksaydım. Hareketini hisedince rahatlayacaksın biraz inşallah. Ama o kaygılar korkular hiç bitmiyor benim hala bitmedi ancak doğunca rahatlicaz sanırım:)
canim cok uzuldum, Allah en yakin zaman da boslugunu dolduracak saglikli bir sekilde kucagina alacagin bir evlat nasip etsin canim.Kizlar merhaba! Kusura bakmayin lütfen 1 aydir yazamadim... Cok degisiklikler oldu bu aralar, bende kendimi yakalamakta güclük cekiyorum... Cep telefonundan girebildim sadece ama cikis yapmisim, sifremi hatirlayip yeniden login olamadim, sifremi de telefonumda kayitli olmayan yine sirfesini hatirlayamadigim bir emaile istettim :) Sonra bosverip biraktim... Zaten bu sürecle ilgili herseyden uzak durmam gerekiyordu.
Maalesef gebeligimi sonlandirmak zorunda kaldik, kelbi durmustu 7. haftada, bende 10. haftada doktor randevumda ogrendim. Kurtaj yapildi. Cok zor geldi ilk haftalarMaalsef dogal seleksiyon dedikleri bu :) Ilk 14 haftadaki dusukler genetik sorunlardan kaynakli dedi doktor. Yani kisaca, hayirlisi boyleymis Allah kimseye yasatmasin... Tedavimiz negatif sonuclananca da uzuluyoruz ama bu daha yipratici
Kurtajdan sonra 10 gun dinlendim, ise de gitmedim, ailemin yanina gittim, sonra Almanya`ya geri donduk ve hemen tatile ciktik. Dun aksam tatilden donduk ve bugun isteyim... Toparlandim, keyfimde yerinde... Sadece yorgunum. Havalar cok guzel burada, sanki tüm yasadiklarim 1-2 sene önceymis, rüyaymis gibi...
Benden haberler bu kadar!
Simdi gecmisi okuyacagim, insallah guzel haberler doludur.
Hepinizi öpüyorum...
Bana da Kuzenim annemler bulantinin olmasi iyi diyorlar. Ama onu her gun cikartmasi cok zor , mecbur katlaniyorum bebis saglam olsun da 9 ay cikartirim artik.Cok yazismamissiniz kizlar, hemen okudum geri geldim :)
Iyi bayramlar herkese
Hayirli bayramlar kizlar. Umarim hepimiz bir sonra ki bayram da bebislerimiz kucagimizda veya karnimizda olarak gireriz.
Canım benim çok üzüldüm rabbim inşallah yerini doldursun bi daha yasatmasin.Kendini toplamana sevindim dediğin gibi baştan negatif olsa daha az yıpranır insan böylesi daha zordur eminim .rabbim kimseye yasatmasin inşallah.
Canım
Kaybın için çok üzgünüm. Bu aşamada kelimeler anlamını yitiriyor. Şu an dinlenip yola devam etmekten başka bir seçenek yok sen de bunu gayet iyi uyguluyorsun bence..
Canım
Biliyorsun yeni tedavi yeni umut.. sen ve ben bunu değişik şekillerde de yaşasak, tekrar başladık her seferinde. Umarım sonunda ikimiz de sağlıklı bir hamilelik ile evimize sağlıklı bir bebek götürürüz.
Yaaa, yine korku heyecan karışımı gelmiş desene.. güzel olacak herşey:) yakında kucağınızda olacak güzellik. Darısı hepimizin başına. Sıcaklar hızlı geldi. Bi anda. O fena yapıyor.
Ben de senin iyi olmana ve seni tekrar burda görmeme sevindimiyi bayramlar
Canim cok uzuldum. Ne kadar zor birsey oldugunu tahmin bile edemiyorum. Ama ne kadar guclu bir kadinsin ki toparlamaya baslamissin kendini. Hepsini asacagiz insallah ve umudumuzu kaybetmiyecegiz. Ozledik seni ben hatta bir seslenis yaptim burdan sana. Tekrar hosgeldin aramiza ben herseyin iyi olacagina inaniyorum.
SevgiliBlablup bildiğim Almanca isimleri yazayım. Muayene çatalında benden genital akıntı örneği almıştı doktorum. Buna Abstrich diyorlar. Sonuçları mikrobiologie bölümüne yollamıştı. Çıkan sonuçlara göre antibiyotik verip (bende 3 çeşit bakteri çıkmıştı) 6 hafta sonraya iyileşmeyi görmek için tekrar randevu almamı istemişti. Bu ayın 25 in de kontrole gidicem. Ayrıca bir yumurtlama öncesi bir de yumurtlama sonrası iki kere kan alındı ve idrar alındı bir kere. Bunların sonuçları henüz belli değil. Kan testi için bakılacaklar listesini işaretlerken amh, fsh gibi Türkiye’deki doktorlarında baktığı değerleri işaretlemişti. Sonucu öğrenemedim henüz. Belli oldukça yazmaya devam ederim
canim cok uzuldum, Allah en yakin zaman da boslugunu dolduracak saglikli bir sekilde kucagina alacagin bir evlat nasip etsin canim.
Donmus embriolarina genetik test yaptirmani oneririm canim. Biliyorsun Ben de ve esim de genetik sorun olmamasina ragmen Sadece bir tane saglikli gelmisti,belki yaptirmamis olsaydim kacinci denememde tutacakti veya bununla beraber hasta embrio da transfer edilecekti ikisi de tutmayacakti.
Bana da Kuzenim annemler bulantinin olmasi iyi diyorlar. Ama onu her gun cikartmasi cok zor , mecbur katlaniyorum bebis saglam olsun da 9 ay cikartirim artik.
CanımTesekkurler canim. Insallah en kisa zamanda herseyin yolunda gittigi bir hamilelik yasarim. Ilk hamileligimde hic kaygim, stresim yoktu, günlük hayatima devam etmistim. Hatta bebekle de gezmedigim ülke kalmadi :) Cunku bilmiyordum risklerin bu kadar fazla oldugunu... Simdi yasadiklarimdan ve duyup okuduklarimdan sonra saglikli bir gebelik ve dogum mucize gibi geliyorInsallah iyice toparlanirim en kisa zamanda...
Canim genetik testte bozuk cikmasi kromozom bozuklugu olmuyor mu? Yani ciftlerde genetik tasiyicilik yoksa ama bolunurken kromozomal bir sorun olduysa genetik testte o da cikiyor degil mi? Bizim yaslarimizda zaten bir embriyonun bolunurken kromozomal anomali gecirmesi %50 ihtimal degil mi?
Simdi benim 2 tane 5 günlük, 7 tanede 1. gün embryom var, 5. gündekilere mi genetik test yaptirmaliyim? Veya 1. gündekileri de cozdurup, 5. güne getirip fazlaca sayida embriyo mu teste yollamaliyim? Dondurulmus cift transfer istiyorum yine, sansi arttirdigina inaniyorum, ama eldeki sayilarla doktorumu nasil ikna edecegim bilmiyorum. Yarin sabah telefon randevum var, sonraki asamalari konusmak icin arayacak. Histereskopi, genetik test vs aklimdaki seyler. Onun disinda neler onerecek bilmiyorum.
Bana burada tüp bebek sürecinde ekstra bakılan bir pıhtılaşma testi oldu. Benden genetik istenmedi ama yaşça küçük birisinden istenirken, yaşça büyük birisinden de istenmedi. Buna neye göre karar verdiler bilmiyorum. Ama “bu yaşlarda” diye başlayan cümleler kuracaksa doktorlarımız sanırım genetik de yapılması gerekir, 5. Gün embriyoları da genetiğe gitmelidir. Ama hiç öyle bir refleksleri yok gibi geliyor bana :)Cok tesekkur ederim Caprice`cim. Saniyorum bana yapilmayan tek test yumurtlama öncesi ve sonrasi alinan kanda bakilan seyler. Bunlarda nelere bakildigini arastiracagim, sende net ogrendiginde bana yazarsan cok sevinirim. Bol sanslar canim!
Canım Umarım bugün telefondaki görüşmen iyi geçer kafandaki tüm sorular cevap bulur.DilanBoran genetik test yaptırıp sağlıklı embriyoyu transfer ettirdi. Bu şekilde hem için daha rahat eder, hem de biraz daha güvenilir geliyor.
Bana burada tüp bebek sürecinde ekstra bakılan bir pıhtılaşma testi oldu. Benden genetik istenmedi ama yaşça küçük birisinden istenirken, yaşça büyük birisinden de istenmedi. Buna neye göre karar verdiler bilmiyorum. Ama “bu yaşlarda” diye başlayan cümleler kuracaksa doktorlarımız sanırım genetik de yapılması gerekir, 5. Gün embriyoları da genetiğe gitmelidir. Ama hiç öyle bir refleksleri yok gibi geliyor bana :)
Blablup canım tekrar hoşgeldin, gruba hayat getirdin :)
Kaybına üzüldüm, çok geçmiş olsun. Ama çabuk toparlanmana da sevindim.
Cuma günü randevuya tam teşekküllü gidecem ama ilk iki saat dediğin gibi çıkar gezerim, alışveriş falan yaparım büyük ihtimalle. Derdini veren Allah sabrını da verir inşallah.
Öğrenir öğrenmez seni de etiketleyip paylaşırım. Allah tez zamanda sağlık bebişlerle doldursun kucaklarımızıCok tesekkur ederim Caprice`cim. Saniyorum bana yapilmayan tek test yumurtlama öncesi ve sonrasi alinan kanda bakilan seyler. Bunlarda nelere bakildigini arastiracagim, sende net ogrendiginde bana yazarsan cok sevinirim. Bol sanslar canim!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?