Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Kizlar malesef H Helen cleopatra bebegini kaybetti. Canim basiniz sagolsun tekrardan. Allah im sizlere sabir ve dayanma gucu versin. Insallah en yakin zaman da saglikla kucagina alabilecegin bir bebege hamile kalirsin canim.

Cok uzuldum H Helen cleopatra . Allah sabir versin. Ne kadar zor bisey oldugunu tahmin etmesi bile zor. Ama dualarim hep seninle. Insallah yaralarin kisa surede sarilir ve bir gun saglikla bebegini kucagina alirsin.

Cok uzuldum canim. Cok zor bisey biliyorum ama umudumuzu kaybetmicez. Hangisi daha iyidir ben pek bilmiyorum ama en kisa surede toparlayabilecegini sec bence de. Pes etmicez devam edicegiz. Ben inaniyorum ki bir gun saglikla bebisini kucagina alacaksin.

İyiymiş valla.
Bu arada aklıma takıldı, doktora sordun mu hiç tüpün açık olduğu yumurtalığı hareketlendirmenin bir yolu yok muymuş?
Artık tüp bebek tedavisi başladığı için onun çok önemi kalmadı. Bir de ameliyat sonrası doktor herşey normal 6 ay dene dedi, biz 9 ay denedik, olmayınca tüp bebek kararı verildi. Hiç yumurta takibi yapılmadığı için nereden yumurtluyorum, nasıl yumurtluyorum çok bilmiyordum. Ama tedaviyle birlikte genelde sol yumurtalık daha aktifti.. her zaman diğerine göre iki kat fazla yumurta görüldü. Hatta son tedavide sağdan hiç toplanamadı. Yalandan bir tane göründü o da küçük kaldı

Zor bir süreç yaşıyorsunuz.. umarım sağlıklı bir bebekse içeride hayata tutunmaya çalışan, herşey düzelir..

Tesekkur ederim. Evet canim hemen vermiyorlar. Bekleme listeleri var eger sirada cok kisi varsa hemen o ay baslamaya biliyorlar. Ama beni aradilar ve yarin hastaneye cagirdilar. Bu ay basliyorum yani
Ne sırası olduğunu anlamamıştım ama başlamana çok sevindim canım

Kizlar malesef H Helen cleopatra bebegini kaybetti. Canim basiniz sagolsun tekrardan. Allah im sizlere sabir ve dayanma gucu versin. Insallah en yakin zaman da saglikla kucagina alabilecegin bir bebege hamile kalirsin canim.
H Helen cleopatra başınız sağolsun canım.

Çok üzüldüm umarım en kısa zamanda, sağlıklı bir hamilelikle kucağıza bebeğinizi alırsınız

İnşallah canım desteğiniz için çok teşekkür ederim hepinize

Çok üzüldüm, kelimeler kifayetsiz
Allah sabır versin, en kısamanda sağlıklı bir hamilelik ve sağlıklı bir bebek versin...

Amin ins Allah razı olsun. Yavrum güzelbi doğum hikayesi birakti. Bunu tattıran Rabbime şükürler olsun.
Canım benim rabbim inşallah en kısa zamanda sana hayırlı sağlıklı bi evlat nasip etsin inşallah yüzünü güldürsün .cennet kuşu oldu yavrun .sabır versin sana rabbim .(

H Helen cleopatra başınız sağolsun, Allah’ım size dayanma gücü versin inşallah. Aklıma geldikçe dua ediyorum senin ve cennete meleğini göndermek zorunda kalan diğer anneler için. Sana çok içten dileğim, arka arkaya hayırlı sağlıklı evlatların olsun, Allah’ım hep güzel günlerini göstersin.

Hepinize mutlu hafta sonları arkadaşlar,
Eşim dün ilk muayenesini oldu. Doktor sadece fiziki muayene yapmış epey detaylıca. Hikayesini dinlemiş falan. Doktordan çok memnun kaldı eşim. 10 gün sonrası için ise sperm testi için randevu vermiş. Yalnız ufak bir de uyarı yapmış doktoru. Senin yaşındakilerde (yakında 47 olacak) spermlerde kuyruk olmama ihtimali var. Bunu aklında tut demiş. Onun dışında başka olumsuz birşey konuşmamış hatta doktor eşimden bir yaş büyükmüş ve 10 aylık bebeği varmış ve ilk çocuğuymuş. Ben bu spermde kuyruk olmaması durumunu nette araştırayım dedim ama çok fazla bilgi olmamakla birlikle bulduğum bilgilerde tüp bebekle bile gebelik şansının düşük olduğu yazıyor. İnşallah testte öyle birşey çıkmaz
Böyle bir durum yaşayıp hanile kalanınız oldu mu acaba?

Canım
Doktorun söylediği ortalama bir bilgi sonuçta.. herkesin biyolojik yaşı takvim yaşından farklı olabiliyor. Bizde de öyle değil mi 20 li yaşlarda daha, amh sorunu yaşayanlar olurken, 40 larda doğal yoldan bebek sahibi olanlar var.. umarım bu uyarı istatistiklerde kalır ve sonuç iyi gelir.
Tüp bebekte de kaliteli spermi seçtikleri için milyonlarca sperm içinde kaliteli sperm bulma ihtimalleri yok mudur ?

İyi haftasonları kızlar;
Ben ilaca devam ediyorum ama enteresan yan etkileri var. Şu an vücudum kendini hamile sanıyor bence; daha yumurtlama bile olmadı oysa ki :) mide bulantısı, ( bir iki kere de çıkardım yani) baş ağrısı, kasık ağrısı çekiyorum. Yumurta geliştiricilerde bu kadar sorun yaşamamıştım. Daha basit bir tedavi daha çok etkiledi sanki beni :)
Geçen hafta Cuma Regl olmuştum, daha üçüncü gün yani Pazar günü yumurtlama ağrısı ve akıntılar başladı. Ben de erken mi yumurtlayacağım diye ovulasyon testi ile takip edeyim dedim kontrole gidene kadar. Yumurtlama şikayetleri devam ediyor ama testler daha koyulaşmadı.

Pazartesi doktora sor bakalım. Senin de dediğin gibi zamansız değişik gelişmeler. Acaba normal mi? Ya da psikolojik etkilerden mi oluyor? Bu arada benim için yaptığın yorumda haklısın. Daha ortada net bir sonuç yok ama herşeyi kafaya takıyorum herhalde. Sakince sonucu bekleyeceğim artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…