Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Kizlar malesef H Helen cleopatra bebegini kaybetti. Canim basiniz sagolsun tekrardan. Allah im sizlere sabir ve dayanma gucu versin. Insallah en yakin zaman da saglikla kucagina alabilecegin bir bebege hamile kalirsin canim.
Çok üzüldüm ne diyeceğimi bilmiyorum
Rabbim sabır ve dayanma gücü versin inşallah.
Tez zamanda sağlıklı hayırlı bi evlatla yerini doldursun .
Çok zor olmuştur onun için allahım yardımcısı olsun inşallah.

Selam canım son durum nedir? İnşallah bebeğini sağ salim görebilmişsindir bugün
Merlin_Merlin S Sese1212 Selmaal25 DilanBoran yelek kızlar maalesef haberler iyi değil 6 haftalıkta kalmış bebek, kalp atışı da yok, doktor da kürtaj mı istersin ilaçla mı düşürmek istersin dedi, kendiliğinden düşmesi zaman alabilirmiş. Kürtajla da rahim zarar görebilir dedi, bende ilaçla düşürmeyi seçtim nasıl olacak nasıl düşecek çok ağrı ve kanama olacak mı çok gergin ve stresliyim üzüntümü geçtim artık bunları düşünüyorum çok korkuyorum

Bende gerçekten çok üzüldüm. Rabbim tekrarını yaşatmasın H Helen cleopatra

Canım Selam öncelikle üzüntünü paylaşıyorum. Yaşadığının aynısını iki buçuk yıl önce yaşadım. 6 haftalıkken bebeğimin kalbi durdu. Bana vakumla kürtaj yapmışlardı ve en güvenilir kürtaj yönteminin bu olduğu söylendi. İğneden bile korkan ben türlü türlü korku senaryolarıyla kürtaja gittim çok ağladım eşime bile üzüntümden neler neler dedim beni yatıştırmak istediğinde. Ama ortada bir mecburiyet vardı ve bundan kaçamazdım. Uzatmadan anlatayım. Anestezi uzmanı geldi ilk önce yanıma. Ben çok korktuğumu söyledim o halimle bile beni güldürmüştü inanamazsın. Hatta korkudan iğneyi bile hissetmedim ya da o çok uzman olduğu için acıtmadı canımı. İki dk sonra doktorum geldi ve bana ilk söylediği şey iyi uykular oldu. Nasıl yani dedim daha ilaç etki etmedi bile dedim. Saatime bakmıştım hatta. Ve sonrasını hatırlamıyorum. 15 dk sonra uyandım beni dinlenme odasına alıp pek verdiler. İlk zaman kanama olması normal adet kanaması gibi. Zaten kürtaj olduğun günü adetinin ilk günü olarak sayıyorsun. Sanırım kırk küsur gün içinde tekrar adet olmazsan gel demişti. O süreyi aşmadan tekrar adet görmüştüm. Sonraki kontrollerimde ise rahimde bir sıkıntı olmadığını farklı doktorlarda söylemişti. Umarım sana bir faydam dokunmuştur. Çok korkma. Hani derler ya ben bile bunu atlattıysam bu korkuyla sende atlatırsın. İnşallah tez zamanda sağlıklı bir gebelikle bebeğini kucağına alırsın

Canim cok uzuldum, Allah en yakin zaman da saglikli bir hamilelik nasip eder insallah. Kacinci denemendi? Dondurulmusun varmi? Ilac ile dusurursen bir ay kurtaj olursan 3 ay beklemek zorundasin. Insallah acisiz bir sekilde atlatirsin bu sureci.

Canım benim ne desek boş biliyorum rabbim kolaylık versin sana nasibi yokmuş rabbim inşallah hayırlısıyla yine nasip etsin .kendi düşse daha iyi olur canım kürtaj daha zordur .

Teşekkür ederim canım Allah razı olsun. Sana da çok geçmiş olsun. Biraz rahatladım ama yine de çok tedirginim çünkü bu alttan hap nasıl bir ağrı kramp yapacak bilmiyorum Seni uyuşturup kürtaj yapmışlar Türkiyede de hep öyle yapıyorlarmış ama benim doktor rahim zarar görebilir kürtajla diyor, biraz başlarından atıyorlar gibime geliyor git evde sancını çek bebeğini düşür der gibi. Ne bileyim umarım kolay atlatırım bu dönemi

Canim cok uzuldum, Allah en yakin zaman da saglikli bir hamilelik nasip eder insallah. Kacinci denemendi? Dondurulmusun varmi? Ilac ile dusurursen bir ay kurtaj olursan 3 ay beklemek zorundasin. Insallah acisiz bir sekilde atlatirsin bu sureci.
Amin canım inşallah hayırlısıyla.ilk denememdi, 5 tane dondurulmuşum var
O zaman ilaçla düşürmek daha mı iyi yani kürtajan

Canım benim ne desek boş biliyorum rabbim kolaylık versin sana nasibi yokmuş rabbim inşallah hayırlısıyla yine nasip etsin .kendi düşse daha iyi olur canım kürtaj daha zordur .
Sağol canım amin inşallah, kendi düşmesi haftalar sürebilir dedi doktor, o yüzden bende ilaçla düşürmeyi seçtim, iyi mi ettim kötü mü bilmiyom

Amin canım inşallah hayırlısıyla.ilk denememdi, 5 tane dondurulmuşum var
O zaman ilaçla düşürmek daha mı iyi yani kürtajan
Eger hemen baslamayi dusunuyorsan ilacla dusurmek daha iyi. Biraz sancin olacaktir ama dr agri kesici falan verir belki. Insallah donrulmus embriolarindan bir tanesi veya fazlasi sana evlat olur.

Canım çok üzgünüm... hayırlısı böyle imiş demek ki. Dondurılmuşun varmış, buna da sevindim. Umarım bundan sonraki tedavinde bebeğine kavuşacaksın.
En kolay şekilde atlatırsın inşallah bu zamanı...

Kizlar malesef H Helen cleopatra bebegini kaybetti. Canim basiniz sagolsun tekrardan. Allah im sizlere sabir ve dayanma gucu versin. Insallah en yakin zaman da saglikla kucagina alabilecegin bir bebege hamile kalirsin canim.

Ah canım yaa, ne kadar üzüldüm anlatamam. Nelerle sınıyor rabbim bizi. İnşallah hayatında son kez üzülmüşsündür canım @Helen cleopatra

Canım çok geçmiş olsun. Bir açtım topiği iki üzücü haber birden. Nasıl üzüldüm anlatamam. İnşallah en kısa zamanda sağlıklı bir gebeliğin olur. Dondurulmuşlarının olmasına sevindim. İnşallah onlardan en az biri tutunur sana, yoluna onlarla devam edersin. Allah sabır ve dayanma gücü versin

Sağol canım amin inşallah, kendi düşmesi haftalar sürebilir dedi doktor, o yüzden bende ilaçla düşürmeyi seçtim, iyi mi ettim kötü mü bilmiyom
Cok gecmis olsun canim, Allah sabir güc versin, insallah bir dahaki sefer hersey yolunda gider, bende ilk denememde Ilac ile düsük yapmak zorunda kaldim, ama ben agizdan almistim ilacalari, rahimden hic duymadim, ve korkulcak gibi olmadi bende, cok hafif adet sancisi gibi olduydu Birdaha yasamak zorunda kalmayiz insallah

Amin canım çok teşekkür ederim hepinize desteğiniz için

Amin canım çok sağol . Sana da çok geçmiş olsun. Tecrübeli birinden duymak rahatlattı biraz, inşallah benim de kolay geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…